Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Popruh na dildo Popruh na

Zpravodaj

Řemínek pro muže

Rozmazlujte svého partnera nebo partnerku zcela bez zábran a vytrvale s tímto nádherným páskem pro muže! Na tohle muži v komunitě peggingu čekali! Strap on slipy od MEO® se dokonale přizpůsobí konturám vašeho těla a mají integrovaný O-kroužek.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Dopřejte svému partnerovi nespoutané a trvalé potěšení s tímto nádherným připínacím penisem pro muže! Na tohle muži v komunitě peggingu čekali! Strap on slipy od MEO® dokonale obepnou kontury vašeho těla a mají integrovaný O-kroužek. Jsou dostatečně diskrétní, abyste je mohli nosit po celý den, a umožní vám užít si úžasně intenzivní pegging nebo strap on sex.

     

    Tato estetická evoluce běžného strap on pro muže jsou bezpečné, velmi pohodlné na nošení strap on slipy navržené specialisty na pegging. Moderní připínací slipy pro muže mají podpůrný, extra široký pas, jsou vyrobeny z měkkého, pružného materiálu a mají vnitřní nylonové pásky pro co nejlepší oporu při peggingu.

     

    Odolný, zesílený O-kroužek slipů Strap on se roztáhne tak, aby se do něj vešel váš oblíbený vibrátor nebo dildo. Tento snadno použitelný strap on pro muže si zamilují začátečníci i zkušení uživatelé.

     

    Do stylových připínacích kalhotek pro muže jednoduše vložte vibrátor a můžete začít. Design boxerek vytváří skvělý vzhled, kterému se vyrovná pouze pohodlí elastického pásku.

     

     

    Nosit strap on pro muže můžete jako běžné spodní prádlo v každodenním životě nebo jej používat společně s připínacím dildem, které jednoduše prostrčíte O-kroužkem.

     

    Upozorňujeme však, že dildo není součástí balení. Velký výběr připínacích dild najdete zde (KLIKNĚTE ZDE).

     

    Co je strap on pro muže?

     

     

    Je to stále tabuizované téma: Pegging - Přesto většina mužů ani neví, o co přichází... Ne nadarmo je pegging jedním z nejžhavějších nových sexuálních trendů. Strap on , nazývaný také strap-on dildo, je sexuální hračka, kterou lze použít k různým účelům. Mimochodem, sexu s připínacím dildem se říká pegging. Dildo je obvykle připevněno k jakémusi postroji a je připoutáno kolem pasu. Tímto způsobem se připínací dildo stává náhradou penisu. Strap on lze také použít k různým hrám na hrdiny . Tento strap on pro muže je ideální pro obzvláště nadržené a zvrhlé hraní rolí! Stačí si jej nasadit a cítit, jak připínací kalhotky dokonale přiléhají k vašemu tělu.

     

    Jak se strap on pro muže používá?

     

    Použití připínacích kalhotek pro muže je velmi snadné! Jednoduše vklouzněte do připínacích kalhotek, prostrčte otvorem vybrané dildo a nastavte ho tak, aby pohodlně, ale bezpečně sedělo. Nyní může sex s kolíkem začít..

     

    Co je na tomto pásku pro muže tak výjimečného?

     

    S tímto připínacím penisem pro muže si užijete spoustu zábavy! Hledáte v posteli změnu vedení, nebo máte spíše náladu na XL penetraci? S tímto strap on pro muže budete mít rozhodně pocit, že vlastníte tvrdý penis. Strap on pro muže je mimořádně kvalitní a lze jej nosit pohodlně a bezpečně. Stačí ho jen vyzkoušet!

     

    Jak tento připínací penis pro muže čistit?

     

    Dildo jednoduše očistěte trochou jemného mýdla a teplé vody. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme použít náš sprej. V případě připínacích kalhotek doporučujeme šetrné praní v pračce při 30 stupních s jemným pracím prostředkem.

     

    Co musím u tohoto strap on pro muže zvážit?

     

    S tímto strap on pro muže používejte pouze lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty obsahující silikon mohou narušit tkaninu připínacích kalhotek.

     

    Více informací:

     

    • Více informací o Strap on slipech
    • Unisex, připínací kalhotky pro muže a ženy
    • Synonyma, fráze a příbuzná slova: strap on, strap on dildo, stimulace prostaty, feminizace, feminizace, pasivní anál, BOB, pegging, pasivní anál.
    • Materiál: 78 % nylon, 22 % spandex (kalhotky) 48 % nylon, 35 % polyester, 17 % spandex (pásek)
    • Praní: prát v pračce s jemným pracím prostředkem na 30 stupňů. Nesušit v sušičce.
    • Chcete si koupit strap on, strap on nebo připínací dildo? Nebo si chcete rozšířit své zkušenosti na strap on, pak je MEO to pravé místo pro vás.
    • Informace o velikosti: S/M: 28 - 32 pas, L/XL: 32 - 36 pas, XXL/XXXL: 38 - 44 pas
    • Otvor pro dildo: vnitřní průměr 3,8 cm a je rozšiřitelný až na 4,5 cm.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Hodnocení 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Řemínek pro muže

      Řemínek pro muže

      Rozmazlujte svého partnera nebo partnerku zcela bez zábran a vytrvale s tímto nádherným páskem pro muže! Na tohle muži v komunitě peggingu čekali! Strap on slipy od MEO® se dokonale přizpůsobí konturám vašeho těla a mají integrovaný O-kroužek.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: