Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Dildo XXL Crazy Cock

Na stránkách Crazy Cock je dokonalá anální hračka, po které jste vždycky toužili: Crazy Cock Dildo s tlustými koulemi a zároveň objemné butt plug, působivě velké, skvěle tvarované a vyrobené z kluzkého materiálu! K dispozici v 5 působivých velikostech, pro pokročilé a profesionální uživatele.

Více informací

89,90 €


-20%

71,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Crazy Cock je dokonalá anální hračka, kterou jste vždycky chtěli! Crazy Cock je dildo s tlustými kuličkami a objemným butt plug zároveň; působivě velké, skvěle tvarované a vyrobené z kluzkého materiálu! K dispozici v 5 působivých velikostech, pro pokročilé a profesionální uživatele.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Dechberoucí pocity zaručeny
    • Pružný silikon bezpečný pro tělo
    • 5 velikostí: Pro pokročilé a profesionály
    • Silné kuličky jako pevná základna pro jízdu bez použití rukou
    • Hladký povrch pro snadné zavádění
    • Důmyslný design
    • Široká přísavná základna: přilne k hladkým povrchům
    • Naprosto ideální pro anální protahování

     

    Ohebné dildo vám nabízí nesrovnatelný pocit, že jste naplněni na maximum. Díky silné přísavné základně si toto anální potěšení můžete užívat i bez použití rukou a v nejrůznějších polohách, protože dildo lze snadno přichytit k téměř jakémukoli hladkému povrchu. Můžete si tak užívat nadržený sólo sex nebo ho použít v kombinaci s připínacím penisem pro pegging sex. Vše, co nyní potřebujete, je velká porce lubrikantu MANCUNT.

     

    Vaše nové velké XXL dildo - Jak používat velké dildo:

     

    Délka a obvod velkého dilda může být pro někoho, kdo má s velkým dildem málo zkušeností, velmi zastrašující. Takto silné dildo však může být také velmi příjemné a uspokojit vás jako žádné jiné dildo.

     

    Přečtěte si průvodce dildy MEO ® a připravte se na své velké anální dobrodružství! Prozradíme vám, co byste měli při používání velkého dilda zvážit a jaké dildo je pro vás nejlepší.

     

    Jak takové velké dildo používat?

     

    Na dechberoucí chvíle s velkým dildem se můžete připravit v několika málo krocích:

     

    1.) Dildo očistěte:

     

    I když je vaše dildo úplně nové nebo jste ho po posledním použití vyčistili, měli byste ho důkladně umýt horkou vodou nebo hygienicky vyčistit naším sprejem VERYCLEAN, protože toto velké Crazy Cock dildo pronikne do vašich nejhlubších vnitřních zón. Důkladné čištění zajistí vaši bezpečnost, hygienu a zdraví, aby byl zážitek pro vás co nejpozitivnější.

     

    2.) Používejte velké množství lubrikantu a spreje Extremeo:

     

    Velikost dilda a jeho silný žalud vám předurčí, jaký lubrikant byste měli použít. Vyberte si lubrikant od MEO®, který je hustý, ale zároveň hladký, protože usnadňuje zavádění a je při sexu skvělý. Obzvláště dobrou volbou je kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo. Pokud plánujete použít opravdu velké dildo, doporučujeme náš hustý lubrikant pro anální sex MANCUNT. Je rozpustný ve vodě, bílý a krémový a na dotek je jako žádný jiný lubrikant. MANCUNT kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT vypadá téměř jako sperma a díky němu je používání velkého vibrátoru bezbolestným potěšením.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené uživatele velkých dild. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex a anální roztahování. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje snadnější zavádění i velmi velkých dild a análních kolíků. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Jedná se o anální sprej, který pečuje o pokožku a během krátké doby uvolňuje anální otvor. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout análního sexu bez zábran!

     

    3.) A je to tady!

     

    Vzhledem k délce a obvodu může být zavádění velkých vibrátorů zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní protáhnout tělo. Lehněte si na záda s naším polštářem ASS UP pod zadečkem a zvednutýma a roztaženýma nohama. Polštář ASS UP poskytne vašemu tělu stabilní a pohodlnou oporu i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP vám také zabrání propadnout se do postele a usnadní řadu dalších poloh při sexu i sólo sexu. Nad dildem si samozřejmě můžete také dřepnout, abyste měli větší kontrolu nad hloubkou průniku velkého dilda. Rozhodně bychom vám doporučili "zahřát se" s menším dildem a pak se propracovat k velkému Crazy Cock dildu.

     

    4.) Oddejte se svému chtíči bez zábran!

     

    Po zasunutí silné hlavice dilda by mělo být vaše tělo dostatečně uvolněné, abyste si mohli vychutnat pocity, které dildo vytváří, a zároveň masturbovat. Mnoho našich zákazníků rádo rotuje velkým dildem uvnitř svého těla, aby dosáhli všech vnitřních erotogenních zón, zatímco jiní dávají přednost přírazovým pohybům. Experimentujte, abyste zjistili, co se vám líbí, ale nezapomeňte s dildem pohybovat pomalu, abyste se vyhnuli zranění!

     

    Materiál a péče o velké dildo MEO®:

     

    Toto velké dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Použitý silikon je navíc velmi stabilní, takže vám velké dildo dlouho vydrží. Extra velké dildo můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našeho spreje VERYCLEAN.

    Více informací:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Dimensions: Velikost S = průměr 3,2 cm až 5,5 cm, délka 19 cm, zasouvací délka 13,5 cm. Velikost M = průměr 3,8 cm až 6,5 cm, délka 22 cm, zasouvací délka 16 cm. Velikost L = průměr 4,5 cm až 7,5 cm, délka 25 cm, zasouvací délka 19 cm. Velikost XL = průměr 5 cm až 8,5 cm, délka 29 cm, zasouvací délka 21 cm. Velikost XXL = průměr 5,6 cm až 9,5 cm, délka 31 cm, zasouvací délka 24 cm.
    • Toto velké dildo Crazy Cock si mohou užít jak ženy, tak muži. Vytváří pocit naplnění a stimuluje vnitřní stěny konečníku. Velké dildo navíc poskytuje anální roztahování, což je v BDSM často opěvovaná fantazie.
    • Pro maximální potěšení doporučujeme lubrikační gel MANCUNT z našeho sexshopu.
    • Díky praktické přísavné základně dildo spolehlivě přilne ke všem hladkým povrchům. Dildo je vhodné i pro použití v postroji s páskem.
    • Materiál: 100 % silikon
    • sametově hebký povrch
    • pružné a zároveň příjemně pevné
    • silný žalud
    • 100% bez ftalátů
    • bez zápachu

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Na stránkách Crazy Cock je dokonalá anální hračka, po které jste vždycky toužili: Crazy Cock Dildo s tlustými koulemi a zároveň objemné butt plug, působivě velké, skvěle tvarované a vyrobené z kluzkého materiálu! K dispozici v 5 působivých velikostech, pro pokročilé a profesionální uživatele.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: