Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis rukávy a kryty penisu

Zpravodaj

FIST JOB - Obal na penis ve tvaru ruky

Návlek na penis FIST JOB dodává Bottom úchvatně intenzivní pocit, stejně jako u penisu FIST JOB fisting. Jako aktivní Top si s tímto návlekem na penis můžete užít pocity, které jste při fistingu rukou ještě nikdy tak intenzivně nepocítili.

Více informací

3091/00

k dispozici na

    Více informací

    Návlek na penis FIST JOB poskytuje na Bottom dechberoucí intenzivní pocit, jako když se penis fisting. Jako aktivní Top si s tímto návlekem na penis můžete užít pocity, které jste při fistingu rukou ještě nikdy tak intenzivně nepocítili.

     

    Návleky na penis mohou skvěle doplnit vaše kvality milence - větším objemem, několika centimetry navíc nebo vzrušujícím tvarem, jako je tento návlek na penis, který byl vymodelován podle ruky!

     

    Co je na návleku na penis ve tvaru ruky tak zvláštního?

     

    Tento návlek na penis ve tvaru majestátní ruky obepíná penis velmi pevně a zajišťuje vytrvalou výdrž a vypouklé koule - úchvatný pohled a skvělý pocit pro vás i vaši partnerku! Návlek na penis FIST JOB dostojí svému názvu, protože rafinovaný, věrný tvar ruky působí při análním průniku úžasně realisticky.

     

    Během okamžiku vám tento návlek na penis pro fisting poskytne větší velikost, abyste mohli svou partnerku zcela análně vyplnit nebo zapůsobit velmi zvláštním pocitem při šukání pěstí. Díky pevnému uchycení návleku na penis s integrovaným erekčním kroužkem zažijete erekci tvrdou jako skála, která ohromí vás i vaši partnerku. Kromě zvětšení penisu a větší stability vás tento návlek na penis přesvědčí strukturami a doplňky, které připomínají skutečnou mužskou ruku.

     

    Návlek na penis je vyroben z elastického TPR a dokonale se přizpůsobí vašemu penisu. Plná zaváděcí délka 23 cm a působivý průměr až 8,5 cm hýčkají vaši partnerku tak intenzivně jako nikdy předtím! Naprostá nezbytnost pro všechny páry, které chtějí větší rozmanitost při sexu. Vyzkoušejte ho!

     

    Jak se návlek na penis FIST JOB používá?

     

    Než si návlek na penis nasadíte, trochu ho prsty roztáhněte. Poté jej nasadíte na penis s lubrikačním gelem na vodní bázi Aquameo a pevně jej umístíte na základnu dříku - nyní zasunete koule spodním otvorem, kroužkem na varlata. Tento integrovaný kroužek na varlata spolehlivě drží obal penisu na místě a poskytuje pocit sevření.

     

    Co dalšího musím vzít v úvahu?

    Pro dlouhou životnost doporučujeme používat náš lubrikační gel Aquameo. Nepoužívejte prosím žádný lubrikant na bázi silikonu. Poškodil by vysoce kvalitní materiál. Návlek na penis před každým použitím a po něm očistěte teplou vodou s neutrálním mýdlem nebo jednoduše naším sprejem VERYCLEAN. Návlek na penis uchovávejte odděleně od ostatních silikonových nebo TPR výrobků a nevystavujte jej teplu ani slunečnímu záření.

     

    Více informací:

     

    • FIST JOB - návlek na penis ve tvaru ruky
    • Materiál: TPR
    • Rozměry: průměr 8,5 cm, zaváděcí délka 23 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Makes me feel more on dom side

    This is very snug and comfortable. I enjoy using it but still need to find someone that can take it.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Super jouet. Rempli son orifice.

    Ni trop gros ni trop petit. Sent un peu le plastique mais sans plus. Pour une utilisation ponctuelle çà va. Ne pas hésiter à bien lubrifier, les 3/4 rentre, mais le noeud sur les derniers cm, on du mal mais avec de la persévérance tout est rentré et madame adore.

      Hodnocení 

      Mega geiles Teil

      Sehr stabil aber dennoch dehnbar. Finde ich echt super! Bei richtiger Pflege und richtiger Lagerung (nicht zusammen mit anderen Toys lagern) so wie der richtigen Handhabung (Gleitgel auf wasserbasis) hat man sehr lange was davon

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Größer als man denkt aber geil

      Dieser FIST JOB ist größer als man denkt. Er bereitet beiden Partnern viel Spaß, die Verarbeitung war extrem gut bei meinem Produkt. Also für jeden der sein inneres Tier ausleben will oder wer das Gefühl von Fisting schätzt ist hier richtig.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      La nouvelle gaine pour penis special FIST!

      Votre queue se transforme en main pour baiser et fister en même temps! Une main super réaliste, dessinée pour une insertion facile, en FLEX TPR, doux et ferme comme une vraie main. Remplir FIST JOB avec du lubrifiant, y glisser votre bite et chasser l'air en pressionant vers la base. Pour un ajustement plus serré ou une pression plus intense, insérer le bout supplémentaire dans le fond de FIST JOB.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Awesome! This is a full size hand!

      This is a full size hand, with positioned fingers and thumb in the best conical fist shape for insertion. Coat the inside with lube, slip your meat in, wrap the sling around your junk and you’re ready to high-five him from the inside. If you want a really tight grip on your meat I recommend “burping” out any excess air by tightly squeezing the length of FIST-JOB down to the base. Made from super flex TPR so it’s rubbery and soft but still has enough firmness to feel like a real hand pumpin’ your puffy juicy pucker.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      FIST JOB - Obal na penis ve tvaru ruky

      FIST JOB - Obal na penis ve tvaru ruky

      Návlek na penis FIST JOB dodává Bottom úchvatně intenzivní pocit, stejně jako u penisu FIST JOB fisting. Jako aktivní Top si s tímto návlekem na penis můžete užít pocity, které jste při fistingu rukou ještě nikdy tak intenzivně nepocítili.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      17 další položky ve stejné kategorii: