Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis rukávy a kryty penisu

Zpravodaj

BALLDO: Pro sex s koulemi

Sex s varlaty se ptáte sami sebe!? ANO! Přesně to je možné s BALLDO. Duo vynálezců dobývá erotický svět touto neobvyklou sexuální hračkou, protože BALLDO, inovativní sexuální hračka, promění varlata v druhý penis. Tento důmyslný vynález umožňuje varlata zasunout análně nebo vaginálně a poskytuje zcela nové pocity.

Více informací

2833/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    DÁVEJTE VÍCE. Dávejte v pravém slova smyslu, dávejte všechno! BALLDO umožňuje vašemu partnerovi proniknout a protáhnout vás análně nebo vaginálně velmi zvláštním způsobem a užít si zcela nové pocity.

     

    Balls-Deep-In: Vše je zavedeno až na doraz!

     

    Varlata byla dlouho přehlížena jako stimulační sexuální orgán - BALLDO to navždy změní.

     

    Při použití BALLDO jsou varlata dokonale uzavřena v měkkém, k pokožce šetrném silikonovém obalu za kónickou špičkou připomínající penis, což usnadňuje jejich zavádění do partnerky. Jaké to je mít sex s BALLDO? Ten pocit je jako z jiného světa - pro všechny zúčastněné. DÝCHÁNÍ!

     

    Varlatový orgasmus - takzvaný BALLGASM!

     

    S BALLDO lze kuličky nejen análně nebo vaginálně zasunout, ale uživatel s nimi může také přirážet, téměř jako s penisem nebo dildem. Na rozdíl od strap-onu je však aktivní uživatel stimulován tisíci nervovými zakončeními ve varlatech a může skutečně zažít varlatový orgasmus - takzvaný "ballgasmus".

     

    Jak BALLDO funguje?

     

    BALLDO je dostatečně tuhý pro penetraci díky patentovanému vnitřnímu jádru a přidáním jednoho nebo dvou přiložených distančních kroužků BALLDO, které se dokonale přizpůsobí uživateli. Tyto kroužky lze přidávat a používat podle potřeby, v závislosti na tom, kolik kůže je nad šourkem.

     

    Dvojitá penetrace: BALLDO je jako druhý penis, který vždy funguje!

     

    BALLDO poskytuje uživateli druhý penis, který nikdy neochabuje, takže rozkoš je prakticky nekonečná a oba partneři mohou dosáhnout intenzivního vyvrcholení. Těm, kteří mají velmi malý penis nebo trpí erektilní dysfunkcí či předčasnou ejakulací, nabízí BALLDO druhou šanci uspokojit se a být uspokojeni, aniž by se museli obávat, že je penis příliš ochablý.

     

    BALLDO: Zázrak penetrace pro muže!

     

    Objevte zcela nový způsob penetrace s BALLDO! Díky této startovací sadě je možné proniknout do partnerky pomocí varlat. Tvůrce této značky, Jerry Davis, důkladně prozkoumal různé možnosti v této oblasti: vždyť šourek vlastně většina lidí při penetraci nepoužívá, a to zní na první pohled logicky. Ale představte si, že by to bylo možné, a to inovativním způsobem? Buďme upřímní, každý muž by to chtěl zažít, nebo ne?

     

    Jak se používá BALLDO?

     

    Startovací sada se skládá ze 3 částí: 1 BALLDO a 2 kroužků. Vyrobeno z měkkého a pružného silikonu pro pohodlné nošení. Začněte oholením šourku a naneste velké množství lubrikantu na vodní bázi. Natáhněte kroužek BALLDO tak daleko, jak je třeba, a jemně jej nasaďte na šourek (tj. nikoli na penis). Pomocí 2 přídavných kroužků VY zajistíte větší stabilitu: to může být nutné, pokud je váš šourek o něco delší. Natáhněte kroužek a nasaďte jej na BALLDO.


    Balldo how it works Balldo how it works Balldo how it works


    Horní část kroužku BALLDO je pevná a poskytuje cílený pohyb a kontrolu během penetrace. Tímto způsobem si VY zachováte plnou kontrolu a vy nebo vaše partnerka můžete zároveň stimulovat penis nebo jinou erotogenní zónu.

     

    Sada BALLDO dává společnému zkoumání a experimentování zcela nový význam! Díky promyšlenému designu se souprava BALLDO snadno používá a nemůžete s ní šlápnout vedle.

     

    Více informací:

    • BALLDO - Put your (b)ALL into it!
    • Ideální, pokud chcete při sexu zasunout varlata análně nebo vaginálně.
    • Rozměry: Celková délka BALLDO je 110 mm. Maximální vnější průměr je 50 mm. Vnější průměr kroužku je 50 mm a vnitřní průměr je 30 mm. Šířka kroužku je 10 mm.
    • Všechny části po použití očistěte naším sprejem VERYCLEAN nebo jemným antibakteriálním mýdlem a vlažnou vodou. Kroužek BALLDO skladujte na bezprašném místě.
    • Používejte pouze maziva na vodní bázi, například Aquameo.
    • Dávejte pozor, abyste nepřekročili své fyzické limity. Pokud cítíte bolest, nenosíte BALLDO příliš dlouho. Bolest je varovným signálem vašeho těla. Pokud vám varlata zmodrají nebo pocítíte chlad, doporučujeme vám BALLDO okamžitě sundat.
    • Materiál: silikon

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr tolle Erfahrung

    Der BALLDO liegt gut an und hat alles "im Griff". Er lässt sich sehr gut und unkompliziert anlegen. Auch nach längerer Zeit wird es nicht unangenehm und meiner Frau und mir hat es sehr gut gefallen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nicht ganz einfach aber unglaublich geil

    Der Balldo ist wirklich klasse. Eins sollte man aber wissen. Es ist wirklich schwierig seine Eier da reinzufummeln. Eigentlich kein Problem, das Teil ist unglaublich elastisch. Aber Übungssache ... wenn es denn einmal funktioniert ist das Teil einfach genial. Fühlt sich mächtig gut an. Außerdem ist es wirklich schön, dass das Teil die richtige Spannung hat, da flutscht nichts zurück und das Gefühl das sich von den Eiern überträgt ist wirklich der Hammer.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr geil

    Sie fand es sehr geil und mir ist dabei höllisch einer abgegangen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Schwer zu handhaben

    Das Dehnen der Ringe sowie des Balldo ging nur mit einer Spreizvorrichtung. Der Balldo scheint für Männer gemacht zu sein, die kleine Hoden und einen kurzen Hodensack haben. Selbst mit viel Gleitmittel war nichts zu machen, bekam die Hoden einfach nicht ohne die Spreizvorrichtung in die Ringe.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Hoden im A.... ziemlich geil!!!!

    Mit diesem Sextoy kannst du Hoden in einen Dildo verwandeln!!! Können Hoden ein zweiter Penis sein? Dieses Sexspielzeug macht es möglich! Ich habe mir schon oft vorgestellt, dass mein Partner seine Hoden mit in mich hinein schiebt. Und mit dem Balldo funktioniert das ziemlich gut! Es verwandelt Hoden in einen Dildo, der vor allem bei meinem Mann zu einem intensiveren Orgasmus geführt hat. Aber auch für mich war das gefühl ziemlich sehr geil!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Deep ballgasm

    "I could tell we’d finally succeeded by the loud gasping sound my husband made. And then again, two thrusts later, when he came all over my stomach. According to him, it felt like the device “squeezed” the climax out of him. [next time]he lasted way longer—about 15 whole seconds—before experiencing another deep ballgasm that sent me running to the shower and researching how to get semen out of couch upholstery....

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Wow

    The first time my partner and I used the Balldo together, they came literally the moment their balls slid inside me. That is not an exaggeration.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BALLDO: Pro sex s koulemi

    BALLDO: Pro sex s koulemi

    Sex s varlaty se ptáte sami sebe!? ANO! Přesně to je možné s BALLDO. Duo vynálezců dobývá erotický svět touto neobvyklou sexuální hračkou, protože BALLDO, inovativní sexuální hračka, promění varlata v druhý penis. Tento důmyslný vynález umožňuje varlata zasunout análně nebo vaginálně a poskytuje zcela nové pocity.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    17 další položky ve stejné kategorii: