Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Popruh na dildo Popruh na

Zpravodaj

Duální Penetrator s vibracemi

Tajemství úspěchu Dual Penetrator spočívá v dokonalé kombinaci funkčnosti a potěšení: Integrovaný erekční kroužek poskytuje dodatečnou oporu, prodlužuje erekci a zvyšuje sexuální výdrž, zatímco ergonomicky tvarovaný vibrační vibrátor cíleně stimuluje bod G i prostatu.

Více informací

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S touto důmyslnou erotickou hračkou si můžete naplno užít dvojitou penetraci! Tento vysoce kvalitní Penetrator je kombinací vibračního realistického vibrátoru a pohodlného erekčního kroužku, který obepíná jak penis, tak varlata. Díky 10 úchvatným vibračním funkcím, od jemně pulzujících až po dechberoucí silné vibrace, nabízí tento dvojitý Penetrator vše, co si můžete přát pro neomezené anální nebo vaginální potěšení.

    Tajemství úspěchu dvojitého penetrátoru spočívá v dokonalé kombinaci funkčnosti a potěšení: Integrovaný erekční kroužek poskytuje dodatečnou oporu, prodlužuje erekci a zvyšuje sexuální výdrž, zatímco ergonomicky tvarovaný vibrační vibrátor poskytuje cílenou stimulaci bodu G i prostaty. Tato erotická pomůcka je nejen klíčem k intenzivnějšímu potěšení při dvojité penetraci, ale také způsobem, jak posunout prožitek s partnerem na novou úroveň.

    Dual Penetrator byl speciálně vyvinut, aby se fantazie o dvojité penetraci - současném průniku dvou penisů - konečně stala skutečností, a vyznačuje se realistickou strukturou a tvarem. Pružné, ale pevné kroužky dokonale padnou a zajišťují nejen to, že dildo neklouže, ale také to, že se velmi pohodlně nosí.

    Tipy pro ještě realističtější potěšení:

    Použití našeho hybridního lubrikantu ManCunt, který svým vzhledem a konzistencí kopíruje skutečné sperma, nabízí výjimečně realistický zážitek, který posouvá použití Dual Penetrátoru na zcela novou úroveň. Jedinečná kombinace složek na bázi vody a silikonu zajišťuje dlouhotrvající lubrikaci, aniž by se lepila nebo rychle vysychala. Lubrikant je ideální pro každého, kdo ocení autentický pocit a zároveň si cení bezpečnosti a pohodlí, protože je vhodný i pro citlivou pokožku.

    Péče o dvojitý penetrátor a jeho čištění je velmi snadné: po použití jej jednoduše očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo naším VERYCLEAN sprejem.

    Další informace:

    • Duální penetrátor s vibrací
    • Dokonalá erotická hračka pro dvojitou penetraci.
    • Lze použít vaginálně i análně.
    • Rozměry: 14 x 3,25 cm (vibrátor) | 3,25 cm (průměr kroužku na penisu) | 3,75 cm (průměr kroužku na šourku)
    • 10 intenzivních vibračních, pulzačních a eskalačních funkcí
    • Materiál: Liquid Silicone (měkký, pružný, odolný a voděodolný)
    • Integrovaný kroužek na šourku pro dodatečnou podporu
    • Moderní paměťový čip, který si pamatuje poslední použitou funkci
    • Bezpečnostní zámek - stisknutím a podržením po dobu 3 sekund se zapne a vypne.
    • Dobíjení přes USB - nabíjecí kabel je součástí balení.
    • Plně nabitý za 1,5 hodiny.
    • Funguje 60 minut při vysokém a 90 minut při nízkém výkonu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Hodnocení 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Napište vlastní recenzi

        Duální Penetrator s vibracemi

        Duální Penetrator s vibracemi

        Tajemství úspěchu Dual Penetrator spočívá v dokonalé kombinaci funkčnosti a potěšení: Integrovaný erekční kroužek poskytuje dodatečnou oporu, prodlužuje erekci a zvyšuje sexuální výdrž, zatímco ergonomicky tvarovaný vibrační vibrátor cíleně stimuluje bod G i prostatu.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: