Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Extrémní stimulace bradavek

Zpravodaj

Svorka na bradavky se závažím - KAWUMM

Fanoušci SM Toys a profesionálové BDSM si zamilují naše svorky na bradavky se závažím! Jste dostatečně submisivní na to, abyste vyzkoušeli nějaké opravdu nechutné hrátky? Vyzkoušejte ďábelskou sílu našich svorek na bradavky KAWUMM a užijte si vzrušující pocit.

Více informací

2459/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Fanoušci SM Toys a profesionálové BDSM si zamilují naše svorky na bradavky se závažím! Jste dostatečně submisivní na to, abyste vyzkoušeli nějaké opravdu nechutné hrátky? Přesvědčte se o ďábelské síle našich svorek na bradavky KAWUMM a užijte si vzrušující pocit.

     

    Naše obzvláště kvalitní svorky na bradavky jsou ručně vyráběny z nerezové oceli. Základem je zde robustní SM svorka, která je potažena plastovou vrstvou chránící bradavky. Co však naše svorky na bradavky odlišuje, je 150gramové závaží z nerezové oceli, které se může volně pohybovat tam a zpět na cca 10cm kovové tyči. Závaží však neposkytuje svorkám jen extra trakci, ale malí nezbedníci vyvinou plnou sílu, když je závaží tlačeno nahoru a pak zase rychle a trhavě padá dolů - senzační pocit jako při šlehání bičem z SM bičíku. KAWUMM!

     

    SM svorka jako z knihy! Odporné svorky na bradavky samozřejmě nejsou potěšením jen pro bradavky, ale lze je během BDSM sezení použít i na mnoho dalších částí těla. Vaší fantazii se meze nekladou.

     

    Jak používat svorky na bradavky? Erotická stimulace pomocí svorek na bradavky:

     

    Jelikož bradavky patří mezi nejcitlivější části těla mužů i žen, jsou svorky na bradavky obzvláště vhodné pro erotickou stimulaci mezi rozkoší a bolestí. Ať už pro začátečníky v BDSM nebo pro profesionály v SM - tyto svorky jsou prostě ideální.

     

    K čemu slouží svorky na bradavky? Jemná nebo energická stimulace bradavek:

     

    Mírná bolest, nazývaná také slastná bolest, může být při sexu stimulující. Zejména bradavky jsou na to přirozeně velmi vnímavé. Bradavky například okamžitě reagují na lehké kousnutí, štípnutí nebo samozřejmě svorky na bradavky. Svorky na bradavky nejsou v žádném případě určeny jen pro milovníky SM nebo komunitu BDSM. Svorky na bradavky lze nápaditě zapojit i do předehry a zpestřit tak sex. Vaší fantazii se opravdu meze nekladou a v našem internetovém obchodě s SM hračkami zaručeně najdete ty správné svorky na bradavky.

     

    Jsou tyto svorky na bradavky vhodné pro začátečníky?

     

    MEO ® nabízí svorky na bradavky s řetízkem, japonské svorky na bradavky, svorky Clover, BDSM svorky na bradavky a přísavky na bradavky v mnoha různých provedeních. Některé z nich stimulují bradavky jen velmi jemně, jiné vibrují a další mohou vyvolat i silnější bolestivý podnět. Naše svorky na bradavky KAWUMM patří do poslední kategorie. Svorky na bradavky však najdete v široké škále provedení: od měkkých a lehkých pro začátečníky až po tvrdé a s malými zoubky pro profesionály BDSM. Některé svorky na bradavky mají na svorkách malé gumové krytky, které lze pro ještě intenzivnější prožitek sejmout, zatímco jiné svorky na bradavky mají připevněná závaží. Svorky na bradavky se závažím bychom však doporučili zkušenějším uživatelům nebo velmi submisivním mužům.

     

    Více informací:

     

    • KAWUMM - Svorka na bradavky s volně pohyblivým závažím.
    • Svorky na bradavky pro muže a svorky na bradavky pro ženy.
    • Stimulace tak citlivé oblasti, jako jsou bradavky, může vést k obzvlášť slastnému vzrušení.
    • Naše svorky na bradavky se samozřejmě snadno čistí a opakovaně používají.
    • SM Toy
    • Materiál: kov
    • Kovová tyč cca 10 cm
    • ruční výroba
    • Rozsah dodávky: 1 kus svorky na bradavky se závažím.
    • Hmotnost válce cca 150 g.
    • Celková hmotnost cca 190 gramů.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ragazzi, fantastico!!

    ragazzi, fantastico!! ci sono voluti 2 giorni, è tutto perfetto. sono soddisfatta in ogni senso!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Wow…

    These Bouncing Weights Nipple Clamps include weights and add an extra element with movement, so can be used for play when alone. The clamp itself is the good standard issue Mawa clamp. But the main feature of these clamps is that they have an extra steel weight which moves freely on approximately 10 centimetres long steel rods. These nipple clamp weights are unique with a 10cm long rod, allowing the clamps to swing back and forth whilst you fuck or move. The cylinder blocks have a 150gm weight. Love these, they are so different. The Mawa clamps have been a staple nipple clamp in store for years, as they are wide and have vinyl coating on the tips.Note that these are not for the beginner, as the clamp itself isn't adjustable, so they are suited to those who love nipple pain, constant tugging feeling that they can create themselves and definitely nipple torture if you turn quickly from side to side.Perfect for use with full body suspension *wink* and for those who play alone but want a bit of added pain sensation without having to adjust anything.
    Not only do these weights add to the sensation anyway, what makes these babies really great during play is to lift them up and let them drop to the end of the rod…

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Spedizione veloce, pacco anonimo e ottimo rapporto qualità prezz

    Spedizione veloce, pacco anonimo e ottimo rapporto qualità prezzo

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Einfach ein geiles Gefühl

    Die Klemme ist sehr gut verarbeitet und hat einen tollen Grip, Rutschen nie von den Nippeln ab. Vom Gewicht kann man sich vertun, wieviel 150 Gramm wirklich sind. Aber umso geiler. Übrigens sowohl für Männer als auch für Frauen geeignet!

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Highly recommended!

    I’ve had other nipple clamps and they always disappointed. Not these! The pinch is perfect and when drop the weight... wow! These babies aren’t coming off until you want them to, and when you do unclamp them? A burst of excruciating pleasure! Highly recommended!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nipple clamp with weight

    They give the maximum pleasure possible

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Je recommande sans soucis!

    Excitation garantie pour ceux qui apprécient

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Pure Begeisterung

    Die allerbesten Nippel Klemmen die ich je gekauft habe. Begeisterung pur! Das Geile daran ist, dass mann sie nicht nur an den Brustwarzen benutzen. Qualität Top!

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Svorka na bradavky se závažím - KAWUMM

    Svorka na bradavky se závažím - KAWUMM

    Fanoušci SM Toys a profesionálové BDSM si zamilují naše svorky na bradavky se závažím! Jste dostatečně submisivní na to, abyste vyzkoušeli nějaké opravdu nechutné hrátky? Vyzkoušejte ďábelskou sílu našich svorek na bradavky KAWUMM a užijte si vzrušující pocit.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    25 další položky ve stejné kategorii: