Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

fisting Dildo 24 cm se zámkem Vac-U-Lock

Naše pěstní dildo nabízí obzvláště intenzivní stimulaci a poskytuje naprosto realistický zážitek z fistingu. Zvláště když použijete černý pěstní vibrátor s naším erotickým strojkem nebo příslušenstvím ze série "Fuck & Play".

Více informací

3107/00

k dispozici na

    Více informací

    Naše pěstní dildo nabízí obzvláště intenzivní stimulaci a poskytuje naprosto realistický zážitek z fistingu. Zvláště když použijete černou pěst s naším erotickým strojkem nebo příslušenstvím ze série "Fuck & Play". Pěstní dildo z pružného vinylu je, jak název napovídá, vymodelováno podle silné mužské ruky. Tvar nataženého prstu je okamžitě připraven k fistingu a umožňuje citlivý průnik bez nadměrného namáhání svěrače, což je ideální pro anální trénink. Naše pěstní dildo je pro vás velkou výzvou, která po zvládnutí slibuje mimořádné anální potěšení. Ale naše fisting Fist toho nabízí mnohem víc díky příslušenství Fuck & Play...

     

    Díky Vac-U-Lock (skrytému otvoru ve spodní části pěsti) je pěst kompatibilní s našimi šukacími stroji a veškerým příslušenstvím ze série "Fuck & Play". Klikněte sem a nechte se ohromit všestranným příslušenstvím, které můžete použít, abyste této krásce dodali ještě větší šukací sílu.

     

    Čím je toto dildo / kolík tak výjimečné?

     

    Pěst je kompatibilní se systémem Vac-U-Lock™ od Doc Johnson a lze jej použít s odpovídajícím strap-onem, příslušenstvím z naší řady "Fuck & Play" nebo naším šukacím strojem. Dildo je ohebné, ale zároveň dostatečně pevné, aby dosáhlo na jakékoli místo hluboko ve vás! Zvládne opravdu všechno a je vhodné pro každou sexuální variaci. Trocha spreje Extremeo vám usnadní jeho anální použití! Tato skvělá erotická hračka je vyrobena z vinylu, a proto je kompatibilní se všemi lubrikanty MEO®.

     

    Co znamená Vac U Lock™?

     

    Je to velmi snadné vysvětlit, protože je to vlastně jako doma - zástrčka se zasune do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéru příslušenství a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodní straně vibrátoru. Systém Vac-U-Lock™ znamená výměnný systém, v němž lze snadno a rychle kombinovat různá dilda s příslušenstvím Vac-U-Lock™. Tento systém se používá s mnoha dildy, erotickými hračkami a příslušenstvím, např. také se souložícími stroji, ale i s dalším praktickým příslušenstvím (pásky, postroje, rukojeti pro dilda, spojovací zátky, přísavky, vibrační motory atd.) A proč? Protože kombinovat různé hračky a doplňky mezi sebou je velmi praktické a levné a ušetříte tím spoustu peněz.

     

    Materiál a péče:

     

    Tento vibrátor / butt plug je vyroben z prvotřídního vinylu. Materiál je nevýslovně pružný a kluzký. Zároveň je námi použitý vinyl velmi stabilní, takže vám pěst vydrží dlouho. Pěstní dildo můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladné čištění však doporučujeme pravidelně používat náš sprej VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • fisting butt plug Dildo s Vac-U-Lock™
    • Celková délka 25 cm
    • Zasouvací délka 23 cm
    • Maximální obvod 23 cm
    • Maximální průměr 7,3 cm
    • Materiál: vinyl, bez ftalátů, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK nebo MANCUNT.
    • Čištění: Vhodný k čištění: Vhodné pro: teplou vodu a náš čistič hraček VERYCLEAN
    • Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svěrače a usnadňuje zavádění.
    • Řada Vac-U-Lock™ zahrnuje širokou škálu kompatibilních dild nebo análních kolíků a odpovídajícího příslušenství.
    • Kompatibilní s Vac-U-Lock™, Fuck & Play od MEO®, Hunglock, Hung System a HiSmith a mnoha dalšími značkami.
    • Vac U Lock™ je ochranná známka společnosti Doc Johnson.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Příslušenství

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Napište vlastní recenzi

      fisting Dildo 24 cm se zámkem Vac-U-Lock

      fisting Dildo 24 cm se zámkem Vac-U-Lock

      Naše pěstní dildo nabízí obzvláště intenzivní stimulaci a poskytuje naprosto realistický zážitek z fistingu. Zvláště když použijete černý pěstní vibrátor s naším erotickým strojkem nebo příslušenstvím ze série "Fuck & Play".

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: