Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

HiSmith fucking machines

Zpravodaj

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s dálkovým ovládáním

Nová generace šukacích strojů! Náš sexuální stroj HiSmith využívá průlomovou technologii šukání, která vám na konci dne zajistí uspokojení, jaké si zasloužíte! Dokonce ho lze ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace; od přátel nebo cizích lidí, přesně tak, jak to máte rádi!

Více informací

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nová generace šukacích strojů! Náš sexuální stroj HiSmith využívá průlomovou technologii šukání, která vám na konci dne zajistí uspokojení, jaké si zasloužíte! Dokonce ho lze ovládat po celém světě prostřednictvím aplikace; kamarády nebo cizími lidmi, přesně tak, jak to máte rádi!

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - je vybaven speciálními funkcemi, které jsou součástí balení:

     

    • Výkonný šukací stroj s rychlostí až 240 přírazů za minutu.
    • Může být ovládán přes aplikaci vaším partnerem, přáteli nebo úplně cizími lidmi!
    • Nastavitelný úhel a výška pro individuální potěšení.
    • Hloubku přírazu lze nastavit v rozmezí 3 až 15 cm
    • Ergonomický design - ovládání pomocí dálkového ovladače nebo aplikace & snadná montáž.
    • Robustní konstrukce s chromovanými ocelovými vzpěrami.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine s dálkovým ovládáním neúnavně přiráží do vašeho kanálu rozkoše a poskytuje intenzitu, jakou jste ještě nezažili. Tento šukací stroj, který lze ovládat pomocí aplikace, je zcela pod vaší kontrolou, nebo chcete-li, pod kontrolou vašich přátel či úplně cizích lidí!

     

    Díky extrémně výkonnému motoru dosahuje šukací stroj rychlosti přírazů, o které jste si dosud mohli nechat jen zdát. Jednoduše nastavte rychlost pomocí ovladače na dálkovém ovladači a užijte si mimořádně hlubokou a pozoruhodně nadrženou penetraci. Kolik toho vydržíte?

     

    Tento fantastický erotický stroj, doplněný prémiovým silikonovým dildem, má vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít. Silikonové dildo má zasouvací délku 15 cm a zaujme žilkovanou hřídelí, vypouklými kuličkami a výrazným žaludem. Dildo lze dokonale zasunout a je vedeno tímto vysoce kvalitním strojem na milování přesně tam, kam chcete. Proč nepozvat kamarádku, aby se podívala, jak si pořádně zajezdíte?

     

    Dálkové ovládání potřebuje pouze jednu baterii AAA, abyste měli k dispozici řadu možností, ať už sami, nebo s partnerem. Místo dálkového ovládání můžete také použít inovativní aplikaci HiSmith ve svém chytrém telefonu a rozhodnout se, zda chcete být uspokojováni přáteli nebo úplně cizími lidmi. Nebyla by to naprosto vzrušující představa zcela se odevzdat úplně cizím lidem a nechat se využívat bez jakýchkoli "kdyby" a "ale"?

     

    Ergonomicky navržený šukací stroj HiSmith Premium se rychle a snadno instaluje a jeho výšku lze nastavit tak, aby vás individuálně uspokojil. Je také nastavitelný v několika úhlech a hloubku přírazu lze měnit v rozmezí 3 až 15 cm podle toho, jak se zrovna cítíte. Důmyslná konstrukce také znamená, že si tento prvotřídní šukací stroj můžete užívat v různých polohách, například na pejska, při jízdě na stroji na posteli, při misionáři nebo ve stoje - možnosti jsou opravdu nekonečné. Prémiový erotický stroj HiSmith je úžasně tichý, ale nemůžeme slíbit, že vy budete také, jakmile začne šukací festival a vy budete křičet a sténat rozkoší.

     

    Robustní konstrukce je vyrobena z pochromovaných ocelových výztuh, takže šukací stroj je odolný a ideální pro ty, kteří při sexu rádi přitvrdí!

     

    Nezapomeňte si objednat náš adaptér s přísavkou nebo adaptér Vac-U-Lock, abyste ke stroji mohli připojit všechna svá oblíbená dilda nebo anální kolíky.

     

    A nyní tím nejpřátelštějším možným způsobem: GET FUCKED!

     

    Více informací:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Ovládání pomocí aplikace v chytrém telefonu
    • Rozměry výrobku: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Hmotnost výrobku: 11,15 kg
    • Napájení: Napájení z elektrické sítě
    • Dálkové ovládání
    • Rozsah dodávky: Šukací stroj, 1 x regulátor rychlosti, 1 x dálkové ovládání, 1 silikonový nástavec na dildo
    • Materiál: Šukací stroj: chromovaná nerezová ocel, plast, hliník. Dildo: 100% lékařský prémiový silikon.

     

     

    Šukací stroje od HiSmith s ovládáním pomocí aplikace

    Jak funguje nová aplikace Hismith Smart App?

    Pro zařízení se systémem Android přejděte do obchodu Google Play. Pro zařízení se systémem iOS otevřete obchod Apple Store. Po otevření App Store vyhledejte Hismith a stáhněte si příslušnou aplikaci Hismith Smart App. Aplikaci lze nainstalovat v různých jazycích, včetně angličtiny, nizozemštiny, němčiny, francouzštiny, čínštiny a japonštiny. Doporučujeme zvolit nastavení angličtiny, protože aplikace je speciálně navržena pro použití v angličtině: Tímto způsobem bude fungovat co nejplynuleji. Interaktivní platforma aplikace, kde mohou uživatelé sdílet své zkušenosti, je navíc také převážně v angličtině - tento jazyk je tedy pro vás nejvhodnějším jazykem pro navazování kontaktů. Mezi jazyky však můžete snadno přepínat i změnou jazykového nastavení v aplikaci.

    Nekonečná zábava

    Aplikace nabízí celou řadu funkcí a vlastností. Například máte vždy přehled o 8 frekvencích a denně přibývají nové varianty. Aplikace je také jedinou možností, jak si vybrat vlastní frekvence a rychlosti. Kromě toho můžete pomocí aplikace stroj ovládat na dálku a dokonce předat ovládání jiné osobě, na zcela jiném místě na světě, a nechat ji stroj obsluhovat. To znamená, že i když jste se svým sexuálním partnerem daleko od sebe, stále se můžete cítit úzce propojeni prostřednictvím aplikace. A pokud se cítíte obzvlášť "dobrodružně", můžete dokonce nechat cizí osobu, aby převzala kontrolu nad vaší rozkoší a uspokojením na speciální platformě aplikace.....

    Vyberte si své potěšení

    Pomocí aplikace Hismith Smart App si můžete nastavit vlastní frekvenci a rychlost přírazů a uložit si oblíbená nastavení pro budoucnost. Můžete také prozkoumat programy vytvořené ostatními uživateli (a oni mohou používat vaše programy) - což vám při sexu se svým šukacím strojem poskytne nekonečnou rozmanitost! Uživatelé komunitní platformy Hismith se také mohou navzájem virtuálně "lajkovat", chatovat, sdílet vlastní vytvořené programy a mnoho dalšího.

    Výhody aplikace Hismith® Smart

    • Sex! S vámi, vaším partnerem nebo cizími lidmi! Kdykoli a kdekoli!
    • Ovládejte šukací stroj HiSmith odkudkoli na světě
    • Zvolte si vlastní rychlost
    • Vytvořte si vlastní programy a frekvence
    • Ovládání v přímém přenosu: přejetím prstem po obrazovce nahoru a dolů zvýšíte/snížíte rychlost
    • Nechte svého partnera, milence nebo cizího člověka převzít kontrolu nad vaší rozkoší pomocí aplikace Hismith Smart App
    • Inspirujte se ostatními uživateli a sdílejte své tipy a triky

     

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s dálkovým ovládáním

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s dálkovým ovládáním

    Nová generace šukacích strojů! Náš sexuální stroj HiSmith využívá průlomovou technologii šukání, která vám na konci dne zajistí uspokojení, jaké si zasloužíte! Dokonce ho lze ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace; od přátel nebo cizích lidí, přesně tak, jak to máte rádi!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    27 další položky ve stejné kategorii: