Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

HiSmith fucking machines

Zpravodaj

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

Přeneste si orgie přímo k vám domů s tímto neuvěřitelným čtyřcestným šukacím strojem od společnosti HiSmith. Působivý výkonný šukací stroj, který lze dokonce ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace; od přátel nebo cizích lidí, přesně tak, jak to máte rádi!

Více informací

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Přeneste si orgie přímo k vám domů s tímto neuvěřitelným čtyřcestným šukacím strojem od společnosti HiSmith. Působivý výkonný šukací stroj, který lze dokonce ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace; od přátel nebo cizích lidí, přesně tak, jak to máte rádi!

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - Vhodný pro všechny, kteří chtějí používat tento přístroj:

     

    • Unikátní šukací stroj pro dvojitou penetraci pro dva!
    • Může být ovládán přes aplikaci vaším partnerem, přáteli nebo úplně cizími lidmi!
    • Extrémně výkonný motor - dosahuje až 240 přírazů za minutu
    • nastavitelný o 360 stupňů - umožňuje různé polohy
    • Hloubka průniku od 3 cm do 15 cm
    • Ergonomický design - snadná montáž a ovládání

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium je navržen pro rozmanitost a uspokojí apetit i těch nejmazanějších dír! Je ideální pro párové hrátky, kdy poskytuje dokonalé přírazy oběma partnerům současně a synchronizovaně. Díky extrémně výkonnému motoru je tento fantastický šukací stroj neúnavný ve svém poslání uspokojit každého! Dosahuje neuvěřitelných 240 přírazů za minutu a je ideální pro BDSM sezení. Ten, kdo má na starosti, může sledovat, jak je otrok či otrokyně rozkoše "používán", dokud už nemůže vydržet! Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je nastavitelný v rozsahu 360 stupňů a umožňuje různé polohy - možnosti jsou skutečně nekonečné. Dokonce se dodává se dvěma silikonovými dildy, takže můžete začít hned!

     

    Dálkový ovladač potřebuje pouze jednu baterii AAA, která vám poskytne řadu možností, ať už o samotě, nebo s partnerem. Místo dálkového ovládání můžete také pohodlně používat inovativní aplikaci HiSmith ve svém chytrém telefonu a sami se rozhodnout, zda chcete být uspokojováni přáteli nebo úplně cizími lidmi. Nebyla by to naprosto vzrušující představa odevzdat se úplně cizím lidem a nechat se jimi využívat?

     

    Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je ergonomický a snadno se sestavuje, takže šukací slavnost může začít hned, jakmile obdržíte náš diskrétní balíček. Jediné, co potřebujete, je imbusový klíč! Tento technologicky vyspělý stroj, vyrobený z kvalitních a odolných materiálů, je ideální pro ty, kteří mají při sexu rádi tvrdší nebo drsnější zacházení, protože 8,3kg základna stroje zajišťuje, že erotický stroj zůstane na místě po celou dobu vašeho potěšení, zatímco překvapivě tichý provoz znamená, že vaši sousedé o vašich soukromých orgiích nic neuslyší! Délku zdvihu lze nastavit v rozmezí 3 až 15 cm, podle toho, jak si to chcete udělat.

     

    Nezapomeňte si objednat náš adaptér s přísavkou nebo adaptér Vac-U-Lock, abyste ke strojku mohli připojit všechna svá oblíbená dilda nebo anální kolíky.

     

    Více informací:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Tento šukací stroj lze ovládat pomocí chytrého telefonu
    • APLIKACE pro Android a IPhone
    • Délka 44 cm
    • Hmotnost výrobku 16,2 kg
    • Šířka 90 cm
    • Napájení: provoz ze sítě
    • Rozsah dodávky: šukací stroj, těžká kovová základna, vertikální hlavní tyč, 2 x vertikální tyče, 4 x rychlospojky, napájecí zdroj, kabelové dálkové ovládání, 2 dilda
    • Materiál: silikon, ocel

     

    Šukací stroje od HiSmith s ovládáním pomocí aplikace

    Jak funguje nová aplikace Hismith Smart App?

    Pro zařízení se systémem Android přejděte do obchodu Google Play. Pro zařízení se systémem iOS otevřete obchod Apple Store. Po otevření App Store vyhledejte Hismith a stáhněte si příslušnou aplikaci Hismith Smart App. Aplikaci lze nainstalovat v různých jazycích, například v angličtině, nizozemštině, němčině, francouzštině, čínštině a japonštině. Doporučujeme zvolit nastavení angličtiny, protože aplikace je speciálně navržena pro použití v angličtině: Tímto způsobem bude fungovat co nejplynuleji. Kromě toho interaktivní platforma aplikace, kde mohou uživatelé sdílet své zkušenosti, je také převážně v angličtině - takže je to nejlepší jazyk pro navázání kontaktů. Mezi jazyky však můžete snadno přepínat i změnou jazykového nastavení v aplikaci.

    Nekonečná zábava

    Aplikace nabízí celou řadu funkcí a vlastností. Například máte vždy přehled o 8 frekvencích a denně přibývají nové varianty. Aplikace je také jedinou možností, jak si vybrat vlastní frekvence a rychlosti. Kromě toho můžete pomocí aplikace stroj ovládat na dálku a dokonce předat ovládání jiné osobě, na zcela jiném místě na světě, a nechat ji stroj obsluhovat. To znamená, že i když jste se svým sexuálním partnerem daleko od sebe, můžete se prostřednictvím aplikace cítit úzce propojeni. A pokud se cítíte obzvlášť "dobrodružně", můžete dokonce nechat cizí osobu, aby převzala kontrolu nad vaší rozkoší a uspokojením na speciální platformě aplikace.....

    Vyberte si své potěšení

    Pomocí aplikace Hismith Smart App si můžete nastavit vlastní frekvenci a rychlost přírazů a uložit si oblíbená nastavení pro budoucnost. Můžete také prozkoumat programy vytvořené ostatními uživateli (a oni mohou používat vaše programy) - což vám při sexu se svým šukacím strojem poskytne nekonečnou rozmanitost! Uživatelé komunitní platformy Hismith se také mohou navzájem virtuálně "lajkovat", chatovat, sdílet vlastní vytvořené programy a mnoho dalšího.

    Výhody aplikace Hismith® Smart

    • Sex! S vámi, vaším partnerem nebo cizími lidmi! Kdykoli a kdekoli!
    • Ovládejte šukací stroj HiSmith odkudkoli na světě
    • Zvolte si vlastní rychlost
    • Vytvořte si vlastní programy a frekvence
    • Živé ovládání: přejetím prstem po obrazovce nahoru a dolů zvyšujete/snižujete rychlost
    • Nechte svého partnera, milence nebo cizího člověka převzít kontrolu nad vaší rozkoší pomocí aplikace Hismith Smart App
    • Inspirujte se ostatními uživateli a sdílejte své tipy a triky

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium

    Přeneste si orgie přímo k vám domů s tímto neuvěřitelným čtyřcestným šukacím strojem od společnosti HiSmith. Působivý výkonný šukací stroj, který lze dokonce ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace; od přátel nebo cizích lidí, přesně tak, jak to máte rádi!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    27 další položky ve stejné kategorii: