Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Lube

Zpravodaj

BUTTR - fisting Gel

Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruka nebo pěst fisting Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruka nebo pěst během sezení obzvlášť dobře klouže, je pro vás BUTTR fisting gel tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Řitního otvoru nebo vagíny se může nádherně roztáhnout. BUTTR fisting Lubrikant je na vodní bázi a lze jej používat i společně s erotickými hračkami a

Více informací

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruka nebo pěst fisting Sezení, BUTTR gel je pro vás tím pravým lubrikantem fisting Gel je pro vás tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Řitního otvoru nebo vagíny se může nádherně roztáhnout. BUTTR fisting Lubrikant je na vodní bázi, a proto jej lze používat i společně s erotickými hračkami a kondomy.

     

    BUTTR fisting Gel

     

    BUTTR fisting Gel je ideální pro fisting a anální penetraci. fisting Má hustší konzistenci než běžné lubrikanty a umožňuje hladší a snadnější pronikání. Díky složení na vodní bázi je tento produkt vhodný i pro použití s dildy nebo análními kolíky ze silikonu a latexovými kondomy. Na fisting Po použití lze lubrikant opláchnout vodou. Kromě toho je BUTTR fisting Gel je nemastný, bez vůně a zcela bez zápachu. Velká 500ml nádobka vám usnadní aplikaci lubrikantu během sexu, takže se můžete plně soustředit na své potěšení. Ideální společník pro nádherné fisting Prožitky ve dvou.

     

    fisting Lubrikant, fisting Lubrikační gel, fisting Lubrikační krém..

     

    A fisting Lubrikant je nepostradatelným doplňkem pro anální nebo vaginální penetraci rukou nebo pěstí! I když nemusí jít vždy o sevřenou pěst, příslušný tělesný otvor je stále silně vyzývavý. Aby byl fisting co nejpříjemnější, používají se speciální lubrikanty fisting Lubrikanty. fisting Gel na vodní bázi, fisting Lubrikanty na bázi silikonu a fisting Lubrikanty na bázi oleje nebo tuku najdete zde na MEO.de. Patří mezi ně naše osvědčené značky Le Fist a Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt a Let's Fuck Hot, ale také produkty jako např J-Lube nebo klasický Crisco.

     

    Co je to fisting Lubrikant?

     

    Pro anální nebo vaginální fisting jde o maximální roztažení příslušného tělesného otvoru a hluboký průnik. K tomu se používají speciální fisting lubrikanty, které mají vysokou lubrikační schopnost a nemají tendenci rychle vysychat. A fisting Sezení na sling může trvat několik hodin a použitý lubrikant musí být schopen fisting Musí být schopen držet krok! fisting Lubrikanty jsou k dispozici na bázi silikonu, tuku a vody a se speciálními vlastnostmi, jako jsou znecitlivující účinky, jako je náš Let's Fuck Extreme, nebo tepelné účinky, jako je náš Let's Fuck Hot.

     

    Více informací:

     

    • BUTTR fisting Gel
    • Obsah: 500 ml
    • BUTTR je naprosto inovativní lubrikant. Poskytuje více zábavy, hlubší průnik, dokonalé sezení fisting Sezení, pevnější přírazy a uvolněný anální sex s dildem nebo partnerem.
    • Složení: Voda, glycerin, hydroxyethylcelulóza, benzoan sodný, sorban draselný, kyselina citronová

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Hodnocení 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Hodnocení 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Hodnocení 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Hodnocení 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Hodnocení 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Hodnocení 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Napište vlastní recenzi

                  BUTTR - fisting Gel

                  BUTTR - fisting Gel

                  Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruka nebo pěst fisting Pokud chcete mít jistotu, že vaše ruka nebo pěst během sezení obzvlášť dobře klouže, je pro vás BUTTR fisting gel tím pravým lubrikantem. Díky uvolňujícímu účinku fisting Řitního otvoru nebo vagíny se může nádherně roztáhnout. BUTTR fisting Lubrikant je na vodní bázi a lze jej používat i společně s erotickými hračkami a

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  12 další položky ve stejné kategorii: