Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Šukací stroje a dojící stroje

Zpravodaj

Fuck Machine Gigolo

Šukací stroj Gigolo je jedním z absolutní špičky mezi sexuálními stroji! Pokud hledáte výkonný, flexibilní šukací stroj s nekonečnou kompatibilitou s dildy, šukací stroj Gigolo by měl být perfektní volbou.

Více informací

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Šukací stroj Gigolo je jedním z absolutní špičky mezi sexuálními stroji! Pokud hledáte výkonný, flexibilní šukací stroj s nekonečnou kompatibilitou s dildy, šukací stroj Gigolo by měl být perfektní volbou.

     

    Stylový, sofistikovaný a sexy - MEO umně zvládlo zabalit dokonale fungující technologie do elegantního a nenápadného designu. Můžeme představit? Váš vlastní Gigolo - šukací stroj stvořený k nekompromisnímu uspokojení vašeho chtíče!

     

    Čím je šukací stroj Gigolo tak výjimečný?

     

    Šukací stroj je lehký, snadno se přepravuje, po použití jej lze diskrétně uložit a je vhodný i pro začátečníky, kteří chtějí pohodlné, ale výkonné zařízení. Široká škála nastavení výšky a úhlu i plně nastavitelná hloubka přítlaku zajišťují, že si své potěšení můžete užít přesně tak, jak chcete.

     

    Šukací stroj je vybaven výkonným, ale tichým 40wattovým motorem, který umožňuje přítlačnému rameni přirážet až 240krát za minutu. Rychlost lze nastavit v 16 stupních, takže je možné jak velmi jemné, pomalé, tak extrémně rychlé a tvrdé pronikání. S rozměry 62 cm x 42 cm x 23 cm a hmotností 11,5 kg se jedná o šukací stroj se značnou vlastní hmotností, který pevně a bezpečně stojí na podlaze. Šukací stroj lze nastavit podle vašich individuálních potřeb a uspokojí vás v široké škále poloh.

     

    Šukací stroj Gigolo je vyveden v elegantní černé barvě, která je okořeněna barevnými prvky. Dvě zakřivené černé kovové vzpěry, na koncích pogumované, zajišťují pevné postavení. Z příčné vzpěry vede uprostřed vzhůru tyč, která drží blok motoru. Samotný motor je mimořádně štíhlý a drží táhlo.

     

    Pokud si tento ruchadlo objednáte, je součástí dodávky kromě napájecího zdroje i praktické dálkové ovládání. Součástí balení je také kvalitní dildo, které měří 20 x 4,5 cm, má velmi realistické žilkování a je vyrobeno z k pokožce příjemného, měkkého a zároveň odolného materiálu.

     

    Šukací stroj Gigolo je vybaven adaptérem Vac-U-Lock. To znamená, že můžete používat všechna dilda s Vac-U-Lock od Doc Johnson, Hung System nebo Fucktools. Velký výběr dild najdete zde na MEO.

     

    Bezpečnost a funkčnost mají pro nás nejvyšší prioritu! Při vývoji tohoto šukacího stroje jsme se zaměřili nejen na naprosto vynikající funkčnost, ale také na bezpečnost. Proto má šukací stroj funkci bezpečnostního vypnutí, takže se v případě nouze sám vypne. Rázové rameno, které se přizpůsobuje pohybům uživatele, odvádí svou práci spolehlivě a neúnavně, zatímco motor je příjemně tichý.

     

    Velkou výhodou je samozřejmě kompatibilita s Vac-U-Lock, díky níž nic nestojí v cestě experimentům s nejrůznějšími dildy. A výhodou šukacího stroje je také vysoká vlastní hmotnost. Koneckonců, během používání by měl stát na podlaze pokud možno bez pohybu.

     

    Jak se šukací stroj Gigolo používá?

     

    Šukací stroj je sestaven během několika minut, je okamžitě připraven k použití a lze jej důkladně otestovat. Prvním krokem je samozřejmě připevnění vibrátoru k přítlačnému rameni, což lze provést během několika sekund. Poté uvedete přítlačné rameno do požadované polohy a zasunete dildo análně nebo vaginálně. Pomocí praktického dálkového ovládání nastavte preferovanou počáteční rychlost, kterou lze postupně zvyšovat.

     

    A tady je pro vás něco navíc: Chtěli byste si lehnout na sling a nechat se tvrdě ošukat? Ale nemáte partnera? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Protože stránky sling nemusíte nutně používat s partnerem! Náš inovativní držák na šukací stroj (klikněte zde) vám umožní připevnit šukací stroje, jako je model Gigolo, na speciální sling rám (ve kterém je sling zavěšen). Budete nadšeni; naše slovo!

     

    Více informací:

     

    • Výkonný šukací stroj s dlouhým zdvihem
    • extrémně tichý vysoce výkonný motor
    • 40 W 24 V
    • bezdrátové dálkové ovládání
    • 16 úrovní intenzity
    • automatické bezpečnostní vypnutí
    • Plný rozsah úhlů nárazu, dokonce i vertikální! Můžete si zařádit ve všech polohách.
    • Hloubka průniku od 2,5 do 10 cm
    • S adaptérem Vac-U-Lock pro dilda Doc Johnson a Hunglock.
    • tichý provoz i při nejvyšším stupni
    • všechny hlavní součásti jsou CNC frézované a vyrobené z leteckého hliníku
    • 110/240 V (plug & play)
    • černé dildo o průměru 8" (20,32 cm) je součástí dodávky
    • přiložen návod k použití
    • dodáváno v černé kartonové krabici uvnitř diskrétní hnědé přepravní krabice.
    • doprava po celém světě

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Hodnocení 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Fuck Machine Gigolo

      Fuck Machine Gigolo

      Šukací stroj Gigolo je jedním z absolutní špičky mezi sexuálními stroji! Pokud hledáte výkonný, flexibilní šukací stroj s nekonečnou kompatibilitou s dildy, šukací stroj Gigolo by měl být perfektní volbou.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: