Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální lubrikant

Zpravodaj

SPIT to Reactivate - Hybridní anální lubrikant

Nový

Mazivo SPIT je nádherně vulgární a naprosto animální! Přesně takový, jaký je sex v nejlepších chvílích. Zvláštní věc na SPIT je, že se nemusí znovu nanášet jako běžné osobní lubrikanty, když ztratí svou lubrikační schopnost. Místo toho může SPIT jednoduše znovu aktivovat tím, že na něj plivnete!

Více informací

k dispozici na

Více informací

Mazivo SPIT je nádherně vulgární a naprosto animální! Přesně takový, jaký je sex v nejlepších chvílích. Zvláštní věc na SPIT je, že se nemusí znovu nanášet jako běžné lubrikanty, když ztratí svou lubrikační schopnost. Místo toho lze SPIT jednoduše znovu aktivovat tím, že na něj plivnete! Díky tomu je použití SPIT obzvláště sexy zážitek. SPIT sPIT je lubrikant na vodní bázi s hustou a krémovou konzistencí. SPIT je ideální pro intenzivní anální sex, protože se nemusí neustále znovu aplikovat.

 

SPIT to Reactivate - Vulgární a živočišný pro extra nakopnutí během šukání!

 

Inovativní funkce SPIT je možnost reaktivace pomocí slin. Díky tomu si během sexu užijete obzvlášť sexy zážitek. SPIT je 100% bezpečný pro kondomy a obsahuje složky šetrné k pokožce, jako je aloe vera. Ty pokožku hydratují a hýčkají. Je také SPIT neobsahuje parabeny a spermicidy a nezanechává na pokožce lepivý film.

 

Lubrikant SPIT je bez chuti a prakticky bez zápachu, takže se můžete plně soustředit na to podstatné. SPIT snadno se smývá a zanechává pokožku příjemně hebkou a vyživenou.

 

Zde je deset hlavních bodů, které SPIT z něj dělají výjimečný osobní lubrikant:

 

  1. Vulgární a živočišný pro extra nakopnutí při sexu!
  2. Osobní lubrikant na vodní bázi s krémovou konzistencí
  3. Dlouhotrvající - nemusí se neustále opakovaně nanášet.
  4. Lze reaktivovat nastříkáním.
  5. Obsahuje k pokožce šetrné aloe vera.
  6. Bez parabenů a spermicidů.
  7. Bez chuti a prakticky bez zápachu.
  8. Snadno se smývá.
  9. Obsahuje malé množství silikonu, a proto je velmi kluzký.
  10. Praktická kapesní lahvička na cesty.

 

Přestože je lubrikant SPIT byl skutečně vyvinut pro gay sex, je stejně oblíbený u všech mužů i žen. Snadno se nanáší díky důmyslnému mechanismu pumpičky (ve větší lahvičce). SPIT je dokonalým lubrikantem pro masturbaci, anální sex, vaginální sex a dokonce i pro animální masáž těla. Pokud není dostatečně vlhký, jednoduše naneste trochu SPIT naneste trochu. Hrozí, že vyschne? Stačí na něj plivnout a můžete začít!

 

Další informace:

 

  • SPIT to Reactivate - Hybridní osobní lubrikant
  • Ideální pro anální sex, vaginální sex, masturbaci, rimming a masáže těla.
  • K dispozici ve třech velikostech: SPIT 30 ml, SPIT 100 ml / 3,4 fl.oz, SPIT 250 ml.
  • Složení (INCI): Dimetikon, isopropylmyrisát, glycerin, propylenglykol, extrakt z aloe vera (2 %), kopolymer akrylamidu a akrylátu amonného, polyisobuten, hyaluronát sodný, sorbát draselný, polysorbát 20. Obsahuje: vysoce čištěnou vodu, dimetikon, isopropylmyrisát, glycerin, propylenglykol, extrakt z aloe vera (2 %), kopolymer akrylamidu a akrylátu amonného, polyisobuten.
  • Všimněte si, že složení s aloe vera zanechává na vaší pokožce pocit SPIT bude cítit jemná a hydratovaná. Chuť je nevtíravá a lubrikant je prakticky bez zápachu, takže se můžete plně soustředit na sex. Po použití se snadno smývá. Po příchodu domů lahvičku SPIT protřepejte, aby se složení aktivovalo. Lahvičku s lubrikantem skladujte v chladném prostředí. Pokud jste alergičtí na silikonový lubrikant, proveďte malý náplasťový test a před použitím lubrikantu počkejte 24 hodin.
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
  • Vyrobeno ve Velké Británii.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

SPIT to Reactivate - Hybridní anální lubrikant

SPIT to Reactivate - Hybridní anální lubrikant

Mazivo SPIT je nádherně vulgární a naprosto animální! Přesně takový, jaký je sex v nejlepších chvílích. Zvláštní věc na SPIT je, že se nemusí znovu nanášet jako běžné osobní lubrikanty, když ztratí svou lubrikační schopnost. Místo toho může SPIT jednoduše znovu aktivovat tím, že na něj plivnete!

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

26 další položky ve stejné kategorii: