Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vstřikovač maziva

Zpravodaj

Lube Shooter 2.0 - Stříkačka s mazivem - Aplikátor maziva

Díky snadno použitelnému Lube Shooter, aplikátoru lubrikantu, můžete nanést svůj oblíbený lubrikant přesně tam, kam chcete, a ve správném množství - na erotickou hračku nebo přímo do análního otvoru! Aplikace Lube Shooter je opakovaně použitelná, znovu naplnitelná a snadno se čistí.

Více informací

9347/00

k dispozici na

    Více informací

    Znáte ten problém: máte novou sexuální hračku, jako je butt plug nebo dildo, a chcete lubrikant nanést rovnoměrně a bez rozlití. Často se však stává, že gel skončí na prostěradle, ruce vám kloužou nebo ho váš partner nenanese dostatečné množství. Tady je řešení: MEO Lube Shooter! Funguje jako injekční stříkačka a dodává lubrikant přesně tam, kde je ho nejvíce potřeba. "Naložte ho a vystřelte!" - může to být tak jednoduché.

    Nejdůležitější:

    • Perfektní velikost pro pohodlnou manipulaci.
    • Dávkuje přesně tolik lubrikantu, kolik je potřeba.
    • Snadno se používá a stejně snadno se čistí.
    • S uzávěrem: Udržuje ruce a ložní prádlo čisté.
    • Ideální na cesty: Díky integrovanému ochrannému uzávěru.
    • Vyrobeno z vysoce kvalitního plastu: Robustní a odolné.


    Lube Shooter, nazývaný také aplikátor lubrikantu, je nejen praktickým doplňkem, ale může výrazně zlepšit zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky nebo dilda. Jednou z hlavních výhod je, že lubrikant může proniknout hlouběji. Lubrikant se tak dostane přesně tam, kde je ho nejvíce potřeba, a zajistí rovnoměrné rozložení v celém análním kanálu. To je obzvláště důležité, protože na rozdíl od vagíny si konečník neprodukuje vlastní lubrikant. Dostatečná lubrikace snižuje tření a činí zavádění erotické pomůcky příjemnějším a bezpečnějším. Rovněž minimalizuje riziko poranění způsobené příliš velkým třením nebo nerovnoměrným rozložením lubrikantu. Další výhoda: je čistší. Pomocí lze lubrikant nanést přesně tam, kde je potřeba, aniž by se rozlil nebo vyplýtval. Celkově lze říci, že používání lubrikačního střelce s erotickou pomůckou poskytuje hladší, bezpečnější a příjemnější prožitek. Lube Shooter

    Aplikace:

    • Vložte pohyblivý píst (píst stříkačky) do Lube Shooter.
    • Ponořte špičku lubrikační stříkačky do požadovaného lubrikantu.
    • Vytáhněte pohyblivý píst (píst stříkačky) a naplňte Lube Shooter lubrikantem.
    • Vložte aplikátor análně (nebo vaginálně) a vytlačte lubrikant.


    Nyní je lubrikant přesně tam, kde ho potřebujete - žádný nepořádek, skvrny ani odpad. Stránka Lube Shooter je vhodná i pro vodu a jiné tekutiny. Je dlouhý 190 mm, má průměr 15 mm a je vyroben z robustního plastu, který se snadno čistí. Nezbytná výbava pro každého, kdo si cení čistého a účinného mazání!

    . Více informací:

    • Aplikátor maziva - Lube Shooter
    • celková délka 190 mm a průměr 15 mm
    • Materiál: plast
    • Náš Lube Shooter vyrobený z plastu je opakovaně použitelný a snadno se čistí. Lube Shooter je vhodný i pro vodu a jiné kapaliny. Součástí dodávky je ochranné víčko. Díky tomu je Lube Shooter ideální na cesty.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Praktisch

    Schlank und komfortabel zum einführen, hilft auch innen einen schöne Gleitfähigkeit zu schaffen speziell wenn es um dehnungsspiele geht.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Lube Shooter - Gleitgelspritze

    Man kennt es ja: da ist man mitten "im Gefecht" und eigentlich braucht man noch ein bisschen Flutsch für ein geileres Erlebnis. Blöd nur, wenn man schon "alle Hände voll hatte"...die Spritze lässt sich easy aufziehen und genau da Gleitgel hingeben, wo man dieses braucht: sauber und gezielt. ;Macht das Leben wesentlich einfacher.;)

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The Lube Shooter makes anal sex an absolute dream.

    Once the lube was dispensed inside me I began playing with a toy, sliding the dildo inside me I was fascinated at the ease of insertion and how the toy was coated in lube when I slid it out. Another exciting aspect of using the Lube Shooter is the way the lube trickles out of me after insertion. This is great for fantasy play as it very much does look like a “cream pie”.

    Anally the Lube Shooter makes anal sex an absolute dream. It is without doubt lube makes anal easier but having it already inside you seems to reduce the friction ten-fold. I found my own personal preference was to only use half a tube anally as a full tube felt too messy. It felt like a douche when using it before sex.

    Read full review: http://candysnatchreviews.com/meo-lube-shooter-review/

    • 6 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Praktisch wenn man Jockstraps trägt

    Praktisch wenn man Jockstraps trägt, dann saut man sich die Unterwäsche nicht ein und der Schuss geht direkt in den Arsch.

    • 5 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Amazing lube shooter

    It seems a little weird at first thought. However, after first use I will use again and again.

    I was able to store the lube in the syringe until the perfect time. The cap prevented any leaks, and is possibly the cleanest and quickest (takes literally seconds) way of inserting lube I've found. I also found I used less lube than usual as I could insert straight in without any messing around.

    It cleans up easy as it separates into 3 parts, cap, plunger, and body, allowing effective cleaning.

    • 7 z 8 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Does the job nicely

    This is a handy gadget that delivers a useful dose of lube where it's needed. It's great for use with any butt plug, especially the larger ones, as putting lube inside helps keep the outside from getting too messy. It's great before anal sex, too, for the same reason.

    The tip is rounded and the device is about the thickness of my little finger, so is easy to insert. The length is just right, too. The lube is inserted at a useful depth, without discomfort, and the rings allow one handed use. It seems solid enough to last a while, too.

    We've used this with several brands and thicknesses of lube and they all worked fine.

    • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Shoots were it's needed

    This product is well made and ideal for the more fluid lubes, easy to operate and it puts the lube right where its needed without any discomfort

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Grease Gun

    This item appears to be well made, and easy to use. easy to judge the amount of lub in the Grease Gun. Its smooth finish makes it easy to use without any discomfort. and more important easy to clean after use

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Get the lube where you need it

    This Grease Gun has good suction to it, so I use it on my thicker lubes (not the butters or fisting ones) that are in pots - works a treat. Helps to get lube right where it is needed without latering it everywhere. Would highly recommend this if you need lube direction.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    5 Stars

    Excellent & discret...!!!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great toy :)

    I enjoy a dose of someones piss with this

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Prakitsch

    Für diejenigen die "Größeres" vorhaben kann man diese Gleitgel-Spritze nur empfehlen

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Lube Shooter 2.0 - Stříkačka s mazivem - Aplikátor maziva

    Lube Shooter 2.0 - Stříkačka s mazivem - Aplikátor maziva

    Díky snadno použitelnému Lube Shooter, aplikátoru lubrikantu, můžete nanést svůj oblíbený lubrikant přesně tam, kam chcete, a ve správném množství - na erotickou hračku nebo přímo do análního otvoru! Aplikace Lube Shooter je opakovaně použitelná, znovu naplnitelná a snadno se čistí.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    1 další položky ve stejné kategorii: