Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Hybridní mazivo

Zpravodaj

SPUNK hybridní osobní lubrikant se vzhledem a pocitem spermatu

Objevte SPUNK Hybrid Lube - lubrikant, který posouvá sex na zcela novou úroveň. SPUNK je jedinečný svého druhu: je bílý a krémový jako skutečné sperma a nabízí vám smyslový zážitek, který u žádného jiného lubrikantu nenajdete.

Více informací

14,90 €


-15%

12,67 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

Více informací

Objevte SPUNK Hybrid Lube - lubrikant, který posouvá sex na zcela novou úroveň. SPUNK je jedinečný svého druhu: je bílý a krémový jako skutečné sperma a nabízí vám smyslový zážitek, který u žádného jiného lubrikantu nenajdete. Se SPUNKem si můžete užívat to nejlepší z obou světů: Dlouhotrvající lubrikační schopnost silikonového lubrikantu v kombinaci se snadným čištěním bez skvrn, které nabízí lubrikant na vodní bázi.

 

Vždycky jste snili o tom, že prožijete své nejdivočejší fantazie? Náš SPUNK Hybrid Lubricant se svým bezkonkurenčním spermatickým účinkem promění tyto sny ve vzrušující realitu a udělá z každého intimního okamžiku vrchol.

 

A to nejlepší na tom je: SPUNK Hybrid lubrikant klouže stejně hladce jako silikon, ale je stejně snadno odstranitelný jako lubrikant na vodní bázi. Bez nepříjemných skvrn nebo lepkavých zbytků, které by mohly zkazit vaše potěšení.

 

Ať už ho používáte při vášnivém sexu, s dildem nebo jako bezpečný lubrikant pro všechny typy kondomů - SPUNK Hybrid Lubricant vám nabízí dlouhotrvající potěšení, aniž by vysychal nebo lepil.

 

Ale to není všechno: po sexu bude vaše pokožka úžasně hebká a sametová, téměř jako byste si právě vychutnali výstřik spermatu na obličej nebo smetanový koláč. Bez jakýchkoli umělých příchutí nebo nepříjemných pachů nestojí vašemu potěšení nic v cestě.

 

Osobní lubrikant SPUNK Hybrid je k dispozici v pěti praktických velikostech: 59 ml, 118 ml, 237 ml, 473 ml a 946 ml. V závislosti na vašich potřebách, ať už pro spontánní rychlovky nebo nezapomenutelně nadržené noci - volba je jen na vás!

 

Zažijte neodolatelný pocit skutečného, intenzivního potěšení ze spermatu. Přesvědčte se o výjimečné kvalitě osobních lubrikantů SPUNK Hybrid. Protože maximální smyslné potěšení se často skrývá v mimořádných detailech.

 

Další podrobnosti:

 

  • SPUNK Hybrid osobní lubrikant se vzhledem a pocitem spermatu
  • Barva a konzistence: Vypadá a působí jako skutečné sperma.
  • Milujeme SPUNK, protože se nelepí, je bez zápachu a nechutná po chemikáliích. Hodnocení zákazníků na SPUNK jsou ohromující - tento lubrikant si zamilujete!
  • Pro každého, kdo hledá lubrikant s efektem spermatu, je SPUNK tou nejlepší volbou. Neexistuje téměř žádný jiný lubrikant, který by se tak věrně podobal vzhledu a konzistenci skutečného mužského spermatu.
  • Původ: Hybridní lubrikant SPUNK je vyroben v USA a přináší nejvyšší kvalitu přímo do vaší ložnice.
  • Lubrikant na bázi silikonu a vody.
  • Obsah: SPUNK Hybrid 59 ml / 2 fl.oz, SPUNK Hybrid 118 ml / 4 fl.oz, SPUNK Hybrid 237 ml / 8 fl.oz, SPUNK Hybrid 473 ml / 16 fl.oz, SPUNK Hybrid 946 ml / 32 fl.oz.
  • Složení (INCI): Voda, cyklopentasiloxan, cyklohexasiloxan, dimetikon, dimetikonol, propylenglykol, hydroxymethylcelulóza, methylparaben.
  • Vyrobeno v USA.
  • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

SPUNK hybridní osobní lubrikant se vzhledem a pocitem spermatu

SPUNK hybridní osobní lubrikant se vzhledem a pocitem spermatu

Objevte SPUNK Hybrid Lube - lubrikant, který posouvá sex na zcela novou úroveň. SPUNK je jedinečný svého druhu: je bílý a krémový jako skutečné sperma a nabízí vám smyslový zážitek, který u žádného jiného lubrikantu nenajdete.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

3 další položky ve stejné kategorii: