Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Mystim - Elektrostimulace

Zpravodaj

Zařízení TENSION LOVER E-Stim Mystim

Se stimulačním proudovým přístrojem Tension Lover můžete zažít nekonečnou stimulaci, kterou lze v závislosti na nastavení pociťovat jako jemné brnění, rytmické pulzování nebo smyslné přirážení. Vaší fantazii a radosti z experimentování s elektrosexem se meze nekladou

Více informací

2028/00

179,90 €


-40,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    TENSION LOVER ovládá celý repertoár od jemného šimrání a něžného lechtání až po rytmické pulzování a smyslné přirážení. Tension Lover je tak všestranný a hravý, že dodává té nejkrásnější věci na světě mimořádný šmrnc. Poskytne vám zážitek, který se vám dostane pod kůži.

     

    E-stimulátor a elektrosex


    To, co Tension Lover dokáže, vám ukradne smysly. S přiloženými elektrodami nebo s jednou z mnoha erotických hraček podporujících e-stimulaci zažijete nekonečnou stimulaci. Sílu a typ stimulace si určujete individuálně. Díky 2 kanálům můžete připojit 2 hračky najednou - pro více zábavy o samotě nebo v páru.

    Použití E-Stim

    Proč měnit milostné partnery, když máte Tension Lover? Vaší fantazii a radosti z experimentování se meze nekladou. Ať už si chcete užívat hodiny jemného šimrání, nebo se nechat přivést k extázi intenzivními pulzacemi na tom správném místě - bude vás hýčkat od jemného až po tvrdé. Jste otevřeni novým věcem? Několik přednastavených programů zajistí automatickou rozmanitost: všechna nastavení si ale můžete provést i sami a zkontrolovat je na extra velkém displeji. Budete tak vědět, co vás čeká. Chcete si to všechno zopakovat, protože to bylo tak příjemné? Žádný problém, zámek tlačítek účinně brání nechtěné změně přednastavených nastavení.

    Konstrukce stimulačního zařízení

    Robustní pouzdro z tvrdého plastu obsahuje digitální Mystim elektrostimulační přístroj, 2 elektrodové kabely a 9V blokovou baterii, jakož i 4 samolepicí elektrody nebo 4 permanentní silikonové elektrody. Samolepicí elektrody jsou výjimečně poddajné a lze je použít vícekrát - přístroj Tension Lover si zamilujete.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Stimulační proudové zařízení se 2 samostatně nastavitelnými kanály
    • 7 programů pro uspokojení individuálních potřeb; od měkkého až po tvrdé
    • Časovač: 10, 20, 30, 40, 50 a 60 minut
    • Intenzitu, šířku a frekvenci pulzů si může uživatel do značné míry určit sám
    • extra velký displej pro snadné čtení ve všech milostných polohách

     

    Technické údaje: - Vnitřní osvětlení: 1:

     

    • Stimulační proudové zařízení E-Stim
    • Asymetrický bifázický obdélníkový puls
    • Šířka impulzu 30 - 260 µs
    • Frekvenční rozsah 1 - 160 Hz
    • Intenzita 0 - 80 mA
    • Rozměry 128 x 70 x 26 mm
    • Hmotnost 730 g nebo 750 g
    • Hmotnost jednotky 170 g včetně baterie
    • 9V bloková baterie
    • Připojení přes kulatou zástrčku Mystim a 2 mm zástrčku
    • Návod k použití v němčině, angličtině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině a ruštině

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Reizstromgerät

    Der Tension Lover ist ein Reizstromgerät von MEOTEAM. An den Tension Lover lassen sich verschiedene Elektrostimulationstoys wie Elektroden, Dildos und Plugs anschließen. Der Tension Lover leitet gezielte Stromimpulse auf diese Toys, die die Toys wiederum an den Körper weiterleiten. So lässt sich nahezu jede Region des Körpers zärtlich stimulieren oder gar heftig reizen.

      Hodnocení 

      Einfache Bedienung von Erregend bis Schmerzhaft

      Die Bedienung war einfach und intuitiv. Was mir gefallen hat ist, dass man auch voreingestellte Modi hat, die sich aehr gut anfühlen. Man kann das gerät lustvoll verändern, beispielsweise befestigt an den Schwanz war es mir möglich durch das krampfen und entkrampfen auszulaufen. Es hat sich sehr erregend angefühlt . Eine Schmerzhafte Verwendung ist natürlich auch möglich. Außerdem gibt es viele Toys, die man mit dem Gerät verbinden kann.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Ottimo strumento

      Ottimo strumento molto Intuitivo prezzo qualità molto alto. Molto robusto fa il suo lavoro. Lo consiglio. Il manuale ottimo. Ci sono tutti i punti per mettere gli elettrodi.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      It feels like i have an implanted vibrator

      This provides a lot of stimulation!!! I love the variations of the pulse patterns. It feels like i have an implanted vibrator. I can turn it up higher for stronger sensations. Keeps me hard for hours and just on the brink of orgasm. I can wear it while at the office and and they never know the intense feeling that I am feeling.

      It comes with silicone addhisive pads, but if you connect directly to a metal pad or ring, it provices stronger massaging feelings. Really recommend getting the eshock gel to go with it. I need to get some of those estim accessories.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      E-stim

      Wow. Although it is my first time, I first tried the 2 pads to push away my fear. Looking forward to try the butt plug with the cock ring.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Potente elettro-stimolatore

      Adatto per i giochi elettrici.. Per i miei gusti anche fin troppo potente, ma è cmq possibile regolarne l'intensità...Il manuale purtroppo non è in italiano e necessita un po di pratica e esperimenti prima di trovare una stimolazione piacevole...Stimolazione cmq interessante....

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Von zart bis sehr hart ist für alle was dabei

      MEO's Tension Lover hat sich zwischenzeitlich zu meinem Lieblings-Sextoy entwickelt und ich habe das Gerät täglich in Verwendung. Von den Programmen her dürfte wirklich für jeden Mann und jede Frau etwas dabei sein. Bei diesem Reizstromgerät kann man die Schmerzgrenze sehr sehr gut ausreizen und man kann hier die Stärke tatsächlich auf "mir kommen gleich die Tränen, " aufdrehen....! Es geht aber genau so gut sehr zärtlich zum Verwöhnen.

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Zařízení TENSION LOVER E-Stim Mystim

      Zařízení TENSION LOVER E-Stim Mystim

      Se stimulačním proudovým přístrojem Tension Lover můžete zažít nekonečnou stimulaci, kterou lze v závislosti na nastavení pociťovat jako jemné brnění, rytmické pulzování nebo smyslné přirážení. Vaší fantazii a radosti z experimentování s elektrosexem se meze nekladou

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: