Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Sextoys

Zpravodaj

Electro Sex Vibrator Cat's Paw

Čistý adrenalin! Tato extrémní BDSM sexuální hračka kombinuje smyslné vibrace s elektrickými šoky pro širokou škálu vzrušujících pocitů od jemných až po tvrdé. Ať už chcete cítit uklidňující vibrace nebo vzrušující příval elektřiny, elektrický šokový vibrátor "Kočičí tlapka" vám nabízí vše, po čem toužíte.

Více informací

3397/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Čistý adrenalin! Tato extrémní BDSM erotická hračka kombinuje smyslné vibrace s elektrickými šoky a poskytuje širokou škálu vzrušujících pocitů od jemných až po tvrdé. Ať už chcete cítit uklidňující vibrace nebo vzrušující příval elektřiny, elektrosexuální vibrátor "Kočičí tlapka" vám nabízí vše, po čem toužíte.

    Pro fanoušky BDSM je elektrosexuální vibrátor "Kočičí tlapka" naprostou nezbytností. Díky kombinaci elektrické stimulace a vibrací umožňuje tato erotická hračka komplexní kombinaci bolesti a rozkoše, která posouvá hranice a zavede vás do nových dimenzí rozkoše.

    Elektrostimulace penisu, varlat a konečníku:

    Elektrostimulace penisu, varlat a konečníku nabízí velmi zvláštní zážitek a otevírá zcela nové formy dominance, podřízení a erotického trestání. Elektrostimulací lze vytvořit širokou škálu pocitů - od rozmazlování až po trestání. To poskytuje prostor pro různé scénáře, v nichž dominantní osoba ovládá intenzitu a sílu stimulace, a tím kontroluje vzrušení a pocity submisivní osoby.

    Střídání jemné a tvrdé stimulace dělá z této erotické hračky ideální pomůcku pro ty, kteří mají rádi extrém. Střídání jemných vibrací a silnějších "elektrických šoků" poskytuje intenzivní a vzrušující dynamiku, která může vést k silným orgasmům. Jemné vibrace probouzejí smysly, zatímco elektrické šoky poskytují adrenalinový náboj. Je to srovnatelné s prožitkem ze sladkého a kyselého jídla - extrémní kontrasty činí zážitek intenzivnějším a vzrušujícím.

    S deseti režimy vibrací a pěti úrovněmi elektrické stimulace zaujme elektrosexuální vibrátor Cat's Paw rozmanitostí, která sahá od jemného brnění až po intenzivní stimulaci šoky. Díky uživatelsky přívětivému ovládání můžete kdykoli upravit intenzitu svého potěšení a vždy zažít přesně takovou stimulaci, jakou chcete.

    Elektrosexuální vibrátor "Cat's Paw" je vyroben z vysoce kvalitního silikonu šetrného k pokožce a odolného ABS a nabízí působivý zážitek. Díky vodotěsné konstrukci je ideální BDSM erotickou hračkou pro použití ve vaně nebo ve sprše a po použití se snadno čistí pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Funkce USB nabíjení zajistí, že je erotická hračka vždy připravena k použití, když se chcete nechat hýčkat nebo trestat.


    Více informací:

     

    • Kočičí tlapka Electrosex Vibrator
    • Inovativní design
    • 10 vibračních režimů
    • 5 frekvencí elektrické stimulace
    • Nastavitelné vibrace / více rychlostí
    • Nabíjení přes USB
    • Vodotěsný
    • Materiál: silikon, ABS
    • Ovládání: Tlačítko
    • Rozměry: Šířka 9,3 cm, výška 4,7 cm, délka 25 cm, maximální průměr 9,3 cm
    • Hmotnost: 510 gramů
    • Jako vždy při BDSM aktivitách je nejdůležitější bezpečnost. Před použitím elektrostimulace je důležité být dobře informován a připraven.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Pour ceux qui aiment un peu d'extrême!

    Mon nouveau jouet préféré.
    Le mélange d'excitation et de douleur qu'il procure est tout simplement exquis.
    Une expérience totalement nouvelle et addictive.

      Hodnocení 

      Absolut top of the top

      Perfekte Stimulation zwischen Schmerz, Lust, Geilheit. Sehr zu empfehlen

        Hodnocení 

        Tellement séduisant!

        Le meilleur investissement que j'ai fait! La combinaison de la vibration et de l'électrostimulation est juste magique, elle emmène mes orgasmes à un autre niveau. Et ce piquant de douleur... Tellement séduisant!

          Hodnocení 

          Incroyable!

          Ce vibromasseur avec électrostimulation est juste extraordinaire. Les sensations sont uniques et intensives, je n'ai jamais rien ressenti de tel. Le doux mélange de plaisir et de douleur... C'est addictif!

            Hodnocení 

            geiles teil

            geil wenn man ein bischen auf schmerzen steht

              Hodnocení 

              Begeisterung pur

              Ich bin absolut begeistert von diesem Produkt. Die Elektrostimulation bietet ein unvergleichliches Erlebnis und der Vibrator ist qualitativ sehr hochwertig. Ein Muss für alle die auf SM stehen!

                Hodnocení 

                Sehr zu empfehlen.

                Spannende Momente, intensive Gefühle und einfachste Bedienung. Perfekt für Einsteiger und Kenner

                  Hodnocení 

                  Ein absolutes Erlebnis!

                  Ein absolutes Erlebnis! Mit dem Elektrosex-Vibrator wurden meine Erwartungen mehr als übertroffen. Von sanfter Stimulation bis zu intensiven Impulsen, es bietet alles. Sehr empfehlenswert!

                    Hodnocení 

                    New level of pleasure

                    The Cat's Paw changed the game for me. The electric pulses combined with the powerful vibrations brought me to a new level of pleasure. I found it easy to control and clean, plus its design and material felt premium.

                    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
                    Hodnocení 

                    Wow!

                    Wow! The estim vibrator didn't disappoint! It's sleek, powerful, and the electric stimulation adds a unique sensation that I hadn't experienced before. It's a 10/10 for me, a thrilling addition to my collection!

                    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
                    Hodnocení 

                    Must-have

                    Questo vibratore Cat Paw mi ha stupito! I diversi livelli di stimolazione mi hanno portato a nuove vette di piacere. L'uso è intuitivo e facile, un vero must-have per gli amanti del piacere intenso!

                      Hodnocení 

                      Consigliatissimo

                      Il Cat's Paw è una scoperta incredibile! La stimolazione elettrica mi ha dato sensazioni che non ho mai provato prima. È diventato il mio giocattolo preferito in poco tempo.

                        Napište vlastní recenzi

                        Electro Sex Vibrator Cat's Paw

                        Electro Sex Vibrator Cat's Paw

                        Čistý adrenalin! Tato extrémní BDSM sexuální hračka kombinuje smyslné vibrace s elektrickými šoky pro širokou škálu vzrušujících pocitů od jemných až po tvrdé. Ať už chcete cítit uklidňující vibrace nebo vzrušující příval elektřiny, elektrický šokový vibrátor "Kočičí tlapka" vám nabízí vše, po čem toužíte.

                        Napište vlastní recenzi

                        Ostatní zákazníci také zakoupili:

                        30 další položky ve stejné kategorii: