Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

COCK SHOCK 2.0 - Kroužek na penis s elektrostimulací - kompletní sada

SadaCOCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnou a naprosto dominantní kontrolu nad penisem - díky elektrostimulaci a vibracím. Můžete si vybrat mezi hýčkáním a příjemným trestáním, od měkkého po tvrdé. A to vše prostřednictvím dálkového ovládání, které funguje všude. Doma, v klubu, v posilovně nebo při nakupování.

Více informací

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Sada COCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnou a naprosto dominantní kontrolu nad penisem - díky elektrostimulaci a vibracím. Můžete si vybrat mezi rozmazlováním a trestáním, od měkkého po tvrdé. A to vše prostřednictvím dálkového ovládání, které funguje všude. Doma, v klubu, v posilovně nebo při nakupování.

     

    Co je na COCK SHOCK 2.0 tak výjimečného?

     

    S elektrostimulačním kroužkem COCK SHOCK 2.0 můžete dát svému Sub pořádně zabrat! Je ideální pro BDSM hrátky, protože během chvilky je COCK SHOCK 2.0 omotaný kolem penisu a varlat; pak už stačí jen zajistit, aby poslouchal vaše příkazy. Pokud odmítne, jednoduše pomocí dálkového ovládání aktivujte a ovládejte trestající "impulzy" na kroužku na penis. Pokud se bude chovat dobře, můžete ho rozmazlovat vibracemi! Nebo můžete použít sadu COCK SHOCK 2.0, která vám zajistí hodiny rozkoše edging a přepínat mezi vibracemi a elektrostimulací!

     

    Tento silikonový kroužek na penis je navržen nejen ke zlepšení jeho erekce, ale také k tomu, aby váš Sub po stisknutí tlačítka roztočil elektrický výboj. Kroužek na penis COCK SHOCK 2.0 E-Stim je ideální pro vychutnání vzrušení z blížícího se elektrického šoku bez nutnosti používat TENS jednotku, kabely nebo elektrody. To proto, že veškerá potřebná technologie je již integrována v erekčním kroužku.

     

    Náš kroužek na penis COCK SHOCK 2.0 je vyroben ze sametového silikonu, který je pevný, ale zároveň mírně pružný a dokonale se přizpůsobí většině velikostí penisu. Vroubkovaný povrch poskytuje dodatečnou stimulaci. Tři úrovně a 2 vzory elektrických šoků i 3 rychlosti a 2 vzory vibrací si můžete užívat současně nebo nezávisle na sobě! Přepínejte mezi různými kombinacemi šoků a vibrací, mezi hýčkáním a trestáním. Nebo použijte COCK SHOCK 2.0 během sexu a zjistěte, který režim jeho penis nejvíc zpevní, zatímco duální motory a elektrody v kroužku budou během sexu stimulovat vás i vašeho milence.

     

    Sada COCK SHOCK 2.0 je vybavena bezdrátovým dálkovým ovládáním s velkým, snadno čitelným displejem, který přesně ukazuje, která intenzita vibrací a nárazů je právě aktivní. Ideální pro nalezení ideální kombinace vibrací a šoků, která dovede vaši rozkoš na absolutní vrchol!

     

    Sada je dobíjecí pomocí přiloženého nabíjecího kabelu USB a je vyrobena ze sametově hebkého silikonu, který neobsahuje ftaláty a latex, takže je šetrný k tělu. Vysoce kvalitní materiál je však kompatibilní pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je E-SHOCK nebo Aquameo.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

     

    Používejte prosím náš elektrodový gel E-SHOCK. Během elektrosexu jsou různé zóny těla intenzivně stimulovány stimulačním proudem. Vzniká tak mravenčení, které je s naším gelem E-SHOCK mimořádně zesíleno. Náš elektrodový gel ESHOCK díky své elektrické vodivosti zlepšuje kontakt mezi COCK SHOCK 2.0 a pokožkou a slouží také jako "pomůcka při nasazování" kroužku na penis. Po použití můžete kroužek na penis vyčistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategorie: E-Stim Penis
    • Rozměry: Vnější průměr 81 mm, vnitřní průměr 45 mm nebo 50 mm, tloušťka kroužku 19 mm.
    • Materiál: silikon, ABS plast
    • Poznámka: Dosah je přibližně 7-8 metrů a vyžaduje baterii CR2032 (je součástí balení).
    • Elektrostimulace a vibrace: Užijte si 3 úrovně a 2 vzory elektrostimulace a také 3 rychlosti a 2 vzory vibrací, které můžete používat současně nebo nezávisle na sobě.
    • Dálkové ovládání: Dálkové ovládání má dosah přibližně 7 až 8 metrů. Můžete ho používat samostatně nebo ho svěřit partnerce, aby měnila nastavení, zatímco budete mít kroužek na penisu. Na LCD displeji snadno zjistíte, která nastavení byla zvolena, nebo můžete funkce ovládat!
    • Tento kroužek na penis je hladký a pružný, vyrobený z měkkého, elastického silikonu. Všechny materiály neobsahují ftaláty a jsou bezpečné pro tělo.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi.
    • Nabíjecí a vodotěsný:
    • K nabíjení sady erekčních kroužků COCK SHOCK 2.0 Estim použijte nabíjecí kabel USB.
    • Vodotěsnost a odolnost proti stříkající vodě IPX5.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Hodnocení 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      COCK SHOCK 2.0 - Kroužek na penis s elektrostimulací - kompletní sada

      COCK SHOCK 2.0 - Kroužek na penis s elektrostimulací - kompletní sada

      SadaCOCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnou a naprosto dominantní kontrolu nad penisem - díky elektrostimulaci a vibracím. Můžete si vybrat mezi hýčkáním a příjemným trestáním, od měkkého po tvrdé. A to vše prostřednictvím dálkového ovládání, které funguje všude. Doma, v klubu, v posilovně nebo při nakupování.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: