Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Uretrální vibrátory

Zpravodaj

Uretrální vibrátor s E-stimulátorem - X-Play Trainer

Nový Nabídka
  • Uretrální vibrátor s E-stimulátorem - X-Play Trainer

S X-Play Trainer můžete zažít zcela nové dimenze sexuální stimulace. Tento revoluční uretrální vibrátor je víc než jen sexuální hračka pro muže. Na X-Play Trainer kombinuje smyslné vibrace, které již znáte a milujete, se vzrušující elektrickou stimulací, která vysílá orgasmické vlny skrze dřík penisu přímo do břicha.

Více informací

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S X-Play Trainer můžete zažít zcela nové dimenze sexuální stimulace. Tento revoluční uretrální vibrátor je víc než jen sexuální hračka pro muže. Na X-Play Trainer kombinuje smyslné vibrace, které již znáte a milujete, se vzrušující elektrostimulací, která vysílá orgasmické vlny skrze dřík penisu přímo do břicha.

    Tento výrobek se ze zasvěceného tipu na BDSM scéně stal celosvětovým bestsellerem!

    The Estim X-Play Trainer se proslavil nejen v komunitě BDSM, ale získává si stále větší oblibu i u širšího publika. Naši zákazníci po celém světě hlásí bezkonkurenční a intenzivní zážitky, které s ním zažili X-Play Trainer měli s Kombinace klasické vibrace a intenzivní elektrostimulace otevírá zcela nové obzory intimity a rozkoše. Právě díky této všestrannosti se Estim X-Play Trainer jedním z nejvyhledávanějších výrobků ve svém segmentu. Nezáleží na tom, zda je někdo se stimulací močové trubice nováček, nebo už má zkušenosti - model X-Play Trainer nabízí jak začátečníkům, tak zkušeným uživatelům jedinečný, dechberoucí zážitek.

    10 režimů, nekonečné orgasmy: X-Play Trainer potěší naše zákazníky!

    The Estim X-Play Trainer má deset různých vibračních režimů, které nabízejí širokou škálu pocitů - od jemného pulzování až po silné pulzace, které vás znovu a znovu přivedou k novým vyvrcholením. Ale to je jen začátek, protože skutečným vrcholem je intenzivní elektrostimulace. Elektrostimulace, která začíná na špičce penisu neboli žaludu a vysílá odtud silné, ale příjemné elektrické impulsy přes celou hlavici penisu až do nitra těla, je skutečně dechberoucí. Pocit, jaký jste určitě ještě nikdy nezažili.

    Design a funkce v dokonalosti: objevte X-Play Trainer!

    Pokud jde o materiál, je X-Play Trainer zaujme svou bezpečností a neškodností. Uretrální vibrátor je vyroben z kovu bez obsahu niklu a je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Vysoce kvalitní kov poskytuje nejen atraktivní vzhled, ale je také kompatibilní se silikonovými a vodními lubrikanty. Pro nepřetržitou zábavu při hraní je Estim X-Play Trainer lze snadno dobíjet přes USB a je vždy připraven na další kolo!

    Vibracese setkává s elektrostimulací: dvojí potěšení, které vás zanechá beze slov!

    Zvláštností uretrálního vibrátoru s elektrostimulací je jedinečný a intenzivní typ stimulace. Zde je několik důvodů, proč jsou muži X-Play Trainer jsou nadšeni:

    • Cílená stimulace: Močová trubice je erotogenní zóna, která je často přehlížena. Uretrální vibrátor stimuluje tuto citlivou oblast přímo a intenzivně.
    • Hluboké pocity: Elektrická stimulace nabízí zcela odlišný zážitek než běžné vibrace. Vytváří mravenčení nebo pulzující pocit, který mnozí muži popisují jako obzvlášť intenzivní a vzrušující.
    • Zvláštní druh stimulace: Kombinace vibrací a elektrostimulace nabízí širokou škálu pocitů, od jemných až po intenzivní, takže si muži mohou zážitek přizpůsobit svým preferencím.
    • Nové možnosti stimulace: Pro mnoho mužů je stimulace močové trubice elektrostimulací zcela novým zážitkem, který jim otevírá dosud nepoznaná vyvrcholení a příjemné pocity.


    Použití: V případě potřeby je možné využít i další možnosti, jako je např:

    • Pro pohodlnou aplikaci použijte kvalitní lubrikant, například VeryDep, a před použitím zařízení vydezinfikujte pomocí spreje INSTACLEAN od MEO.
    • Masírujte penis, dokud není napůl ztopořený, a poté jej zasuňte X-Play Trainer vložte.
    • Spusťte vibrace a v případě potřeby i elektrostimulaci a zvolte si vibrační vzor a intenzitu, která vám vyhovuje.
    • Nechte se ohromit senzačními pocity.


    Další podrobnosti:

    • Odhad X-Play Trainer
    • Materiál: nerezová ocel, ABS plast
    • Rozměry: Celková délka: 21,5 cm, zasouvací délka: 18 cm, průměr sondy: 5 mm.
    • Rozsah dodávky: 1 X-Play Trainer (uretrální vibrátor s elektrostimulací), 1 nabíjecí kabel USB.
    • 10 různých vibračních režimů: Díky škále 10 vibračních režimů se můžete spolehnout na to, že X-Play Trainer nabízí působivou škálu pocitů, od jemného brnění až po intenzivní pulzaci.
    • E-Stim: Vychutnejte si elektrostimulaci, která vysílá intenzivní pulzující vlny skrz celou hlavici penisu.
    • Bez niklu a bezpečný: Kovová sonda bez niklu umožňuje experimentovat v požadované hloubce a je bezpečná i pro citlivou pokožku.
    • Vysoce kvalitní materiál: Materiál X-Play Trainer od MEO je vyroben z vysoce kvalitního kovu a je kompatibilní se silikonovými i vodními lubrikanty, aby zajistil příjemný zážitek.
    • Dobíjení přes USB: Funkce nabíjení přes USB umožňuje rychlé a snadné nabíjení.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Uretrální vibrátor s E-stimulátorem - X-Play Trainer

    Uretrální vibrátor s E-stimulátorem - X-Play Trainer

    S X-Play Trainer můžete zažít zcela nové dimenze sexuální stimulace. Tento revoluční uretrální vibrátor je víc než jen sexuální hračka pro muže. Na X-Play Trainer kombinuje smyslné vibrace, které již znáte a milujete, se vzrušující elektrickou stimulací, která vysílá orgasmické vlny skrze dřík penisu přímo do břicha.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    7 další položky ve stejné kategorii: