Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM paddle ze série HURTME

Tento paddle budete milovat (pokud jste aktivní) nebo nenávidět (pokud jste pasivní)! Naše ruční výroba paddle z řady MEO HURTME kombinuje eleganci a účinnost pro milovníky BDSM.

Více informací

1636/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento paddle budete milovat (pokud jste aktivní) nebo nenávidět (pokud jste pasivní)! Naše ruční výroba paddle z řady MEO HURTME kombinuje eleganci a účinnost pro milovníky BDSM. Není to žádný obyčejný nástroj na výprask, ale skvěle navržený nástroj paddle s rukojetí z leštěného hliníku. Na paddle se vyznačuje mimořádně stabilní konstrukcí a je méně pružný než běžné jezdecké náčiní. Tato vlastnost umožňuje přesnější a intenzivnější údery, které jsou ideální pro optimální zážitek ze spankingu.

    paddle je ideální pro "zahřátí" před intenzivnějším výpraskem rákoskou nebo bičíkem, ale lze jej použít i samostatně pro pronikavé a intenzivní pocity. Je vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené BDSM profesionály.

    The paddle z řady HURTME nabízí jedinečný a všestranný výprask, který se vyznačuje oboustranným designem: jedna strana úderné plochy je elegantně černá a je na ní vyobrazen velmi nezbedný emotikon, zatímco druhá strana je nápadně červená a je na ní vyobrazen šibalsky se usmívající emotikon. Tento kreativní design umožňuje vizuálně vyjádřit a měnit náladu a intenzitu hry pouhým přepínáním stran při odpalování. Díky robustní konstrukci, snadno uchopitelné hliníkové rukojeti a vysoce kvalitnímu koženému potahu je tento paddle Styl, výraznost a účinnost pro mnohovrstevnaté BDSM zážitky.

    Více informací:

    • BDSM paddleideální pro erotický výprask.
    • Robustní konstrukce s dobrou manipulací.
    • Leštěná hliníková rukojeť s logem HURTME.
    • Efektní povrch z vysoce kvalitní černo-červené pravé kůže.
    • S praktickým řemínkem na zápěstí.
    • Celková délka cca 43 cm, šířka cca 9 cm.
    • Barva: černá / červená

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Hodnocení 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Hodnocení 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Hodnocení 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Napište vlastní recenzi

            BDSM paddle ze série HURTME

            BDSM paddle ze série HURTME

            Tento paddle budete milovat (pokud jste aktivní) nebo nenávidět (pokud jste pasivní)! Naše ruční výroba paddle z řady MEO HURTME kombinuje eleganci a účinnost pro milovníky BDSM.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: