Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM paddle ze dřeva - trestání

Jste připraveni na trest? Pak nechte svého Top, aby vás chlípně potrestal tímto dřevěným BDSM paddle a zjistěte, jak moc ho s ním můžete vzrušit. Vášnivé hry s tresty s paddle jsou zvláštním druhem potěšení, které přivede do nálady nejen milovníky výprasků.

Více informací

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jste připraveni na trest? Pak se nechte potrestat na Top pomocí tohoto BDSM paddle ze dřeva a zjistěte, jak moc ho s ním můžete vzrušit. Vášnivé hry s trestem paddle jsou zvláštním druhem potěšení, které nejen fanoušky spankingu dostanou do té správné nálady.

     

    Tento paddle poskytuje pořádný výprask a zaručuje mimořádně tvrdé výpraskové seance. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se naše paddle lze při výprasku snadno a přesně vést.

     

    BDSM paddle je vyroben z masivního dřeva a přesvědčí svou vysokou kvalitou. Prohlubně v plácací ploše pádla snižují odpor vzduchu při výprasku a dosahují vysoké intenzity výprasku.

     

    Jak používat plácačku BDSM paddle ze dřeva?

    Použití BDSM plácačky z dřeva paddle dřevěný BDSM plácací nástroj jemně po kůži partnera, aby si na tento pocit zvykl. Poté můžete rozdělit lehké až silné údery pomocí paddle a pomalu zvyšovat intenzitu. Vaší fantazii se při výprasku meze nekladou - ale základní pravidla by samozřejmě měla být dohodnuta. Předem lze určit takzvané "bezpečné slovo", které se použije při dosažení limitu. Osoba aktivně provádějící výprask pak musí okamžitě přestat. Takové tresty lze provádět doma nebo na veřejnosti.

     

    Chcete si koupit BDSM paddle koupit levně?

     

    Toto plácací pádlo je vyrobeno z velmi kvalitního dřeva. Dřevo bylo pečlivě opracováno, obroušeno a rohy zaobleny. Pokud hledáte jednoduchou, ale velmi funkční výpraskovou hračku, která by neměla stát mnoho, pak je toto dřevěné SM pádlo tou správnou volbou.

     

    Mohu výprask kombinovat paddle kombinovat s dalšími doplňky?

     

    Ano, v každém případě! Zejména pokud budete svůj nový dřevěný paddle s koženými bondage pouty MEO ® nebo třeba použijete pásku přes oči, nabízí se vám několik skvělých možností. Nebo koženou masku - ta poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry ještě působivější.

     

    Co dělá BDSM paddle ze dřeva pro spanking tak výjimečné?

     

    paddle s výřezy dosahují vyššího účinku než paddle bez výřezů. Výřezy zmenšují vzduchový polštář, který se tvoří mezi BDSM paddle a kůží při nárazu zmenšuje a zvyšuje se intenzita nárazu. Všechny hrany našich plácaček jsou zaoblené, což výrazně minimalizuje riziko poranění. Díky ergonomicky tvarované rukojeti je pádlo tzv paddle velmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečný a přesný úder. Povrch pádla je precizně broušený, a proto velmi hladký.

     

    Důležitá kritéria pro nákup BDSM pádla pro erotický výprask:

     

    A paddle je na BDSM scéně mimořádně oblíbeným doplňkem. Možná již znáte jezdecké plácačky a biče SM, ale BDSM pádlo paddle může poskytnout obzvlášť intenzivní bolest pro potěšení. Materiál je vlastně rozhodujícím kritériem, které z něj dělá paddle prostředkem tvrdého trestu ve hře na dominanci a podřízení. Pro začátečníky ve spankingu je paddlekteré jsou měkce polstrované nebo mají dvě různé úderné plochy. Můžete je použít k pomalé přípravě zadku na nadcházející bolest z rozkoše. Pokud však lehká bolest pro potěšení již nestačí, BDSM paddle z kůže jsou tím pravým paddle pro vás. Takové paddle se může projevovat různým stupněm údernosti. Další přesvědčivou možností je paddle vyrobená z gumy nebo silikonu. Ty jsou často zcela podceňovány, protože ačkoli jsou měkké, pružné a hladké, způsobují působivé plácnutí do zadku - a to i při velmi malé námaze. Pokud však chcete intenzivní slastnou bolest, měli byste se rozhodnout pro BDSM paddle ze dřeva. Tvrdost a nepoddajnost materiálu zajišťují extrémní intenzitu. MEO® vám zde ve velkém SM internetovém obchodě nabízí široký výběr paddleů různých tvarů, provedení a materiálů, takže si můžete vybrat ten pravý pro vás paddle vhodné pro vás.

     

    Další podrobnosti: V nabídce jsou i další produkty, které si můžete pořídit:

     

    • paddle / Tawse pro výprask z masivního dřeva
    • Anglické slovo "spanking" označuje plácnutí přes zadek. Spanking je často zábavný i pro ty, kteří nejsou příznivci BDSM. Kromě rituálu trestu je to také zvláštní slastná bolest, kterou pociťují. Milovníci BDSM také rádi nosí naše kožené rukavice.
    • Rozměry: Délka cca 41 cm, šířka cca 9 cm
    • Internetový obchod MEO: Spankingová pádla, SM biče, SM jezdecké bičíky a další SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručně vyráběné, což zaručuje nejvyšší standardy kvality.
    • Přírodní produkt: Dřevo je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu paddle vhodné: - pro výrobu bičíků a bičíků na šlehání. Jedná se o 100% recyklovatelný a ekologický výrobek.
    • Jedinečnost: Naše paddle jsou ručně vyráběné a jedinečné.
    • Diskrétnost: Jsou zasílány v nenápadné kartonové krabici, která neprozrazuje obsah.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Hodnocení 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Hodnocení 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Napište vlastní recenzi

          BDSM paddle ze dřeva - trestání

          BDSM paddle ze dřeva - trestání

          Jste připraveni na trest? Pak nechte svého Top, aby vás chlípně potrestal tímto dřevěným BDSM paddle a zjistěte, jak moc ho s ním můžete vzrušit. Vášnivé hry s tresty s paddle jsou zvláštním druhem potěšení, které přivede do nálady nejen milovníky výprasků.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: