Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skleněná dilda

Zpravodaj

sada 3 kusů - Skleněný anální kolík - Popstars

Zažijte čistý luxus s těmito 3 prvotřídními análními kolíky! Vysoce kvalitní sada skleněných análních kolíků Popstars se skládá ze tří tenkých análních kolíků různých velikostí a je ideální pro každého, kdo chce zažít stylovou anální stimulaci. Ať už jde o začátečníka nebo znalce, tato sada slibuje intenzivní chvíle a smyslné zážitky.

Více informací

3448/00

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte čistý luxus s těmito 3 análními kolíky, které jsou třídou samy o sobě! Vysoce kvalitní sada skleněných análních kolíků Popstars se skládá ze tří tenkých análních kolíků různých velikostí a je ideální pro každého, kdo chce zažít stylovou anální stimulaci. Ať už jste začátečník nebo expert, tato sada slibuje intenzivní chvíle a smyslné zážitky.

     

    Budoucnost análního potěšení je tady - a je ze skla!

     

    Sklo má mnoho výhod: Nejenže je hypoalergenní, ale také umožňuje zcela jiný druh stimulace. Štíhlý a kónický tvar skleněného butt plug usnadňuje anální použití, zatímco kulatá základna zabraňuje jeho zasunutí příliš hluboko do konečníku a také usnadňuje jeho použití. S malou kapkou lubrikantu skleněný butt plug vklouzne do análního otvoru téměř sám. Tyto luxusní anální kolíky jsou navíc individuálně ručně vyráběné, zcela bezešvé, naprosto bezpečné a dodávají se v mimořádně atraktivním balení.

     

    Proč skleněný anální kolík?

     

    • Čistý luxus: anální kolíky ze skla navozují pocit luxusu. Přestože jsou tvrdé, s trochou lubrikantu se stanou neuvěřitelně kluzkými. Skvěle také udržují teplotu - před použitím vložte anální kolíky do teplé vody a užijte si hřejivý zážitek. A až zvládnete ten největší kolík? Pak se vašemu análnímu potěšení meze nekladou!

     

    • Ideální pro trénink análních kolíků: Sada Popstars obsahuje tři anální kolíky různých velikostí, takže můžete začít s malými a pomalu se propracovat až k největšímu kolíku. Začněte s malým análním kolíkem, který do vás pronikne obzvlášť jemně, zvyšte své anální potěšení se středním butt plug a pak se "dobře připraveni" oddejte opravdu velkému butt plug!

     

    • Bezpečnost na prvním místě: Borosilikátové sklo je všechno, jen ne křehké. Tento materiál vydrží i pád na beton. A po skončení zábavy? Čištění je velmi snadné. Můžete je čistit mycím prostředkem, dát do myčky nádobí nebo je dokonce vyvařit. Tyto anální kolíky jsou nejen zábavné, ale také bezpečné a hygienické.

     

    • Štíhlé a elegantní: Štíhlý tvar našich análních kolíků Popstars z nich dělá první volbu pro každého, kdo chce poprvé objevit anální potěšení. Štíhlý design usnadňuje zavádění, zatímco borosilikátové sklo zajišťuje pohodlný a hladký povrch.

     

    Kompatibilní se všemi lubrikanty MEO! Ať už dáváte přednost silikonovým, olejovým nebo vodním lubrikantům, každý anální kolík ze sady Popstars lze použít se všemi lubrikanty.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Další informace: Popstars
    • 3 anální kolíky ze skla v exkluzivním designu.
    • Vysoce kvalitní provedení: důmyslně ručně vyrobené.
    • Malý anální kolík: celková délka 114 mm, zasouvací délka 110 mm, průměr 29 mm.
    • Střední anální kolík: celková délka 121 mm, zasouvací délka 114 mm, průměr 34 mm.
    • Velký anální kolík: celková délka 146 mm, zasouvací délka 140 mm, průměr 39 mm.
    • Rozsah dodávky: 3 anální kolíky Popstars
    • S kulatou základnou: Usnadňuje zavádění a zabraňuje tomu, aby butt plug pronikl příliš hluboko do análního otvoru.
    • Lze použít za tepla i za studena: Anální kolík lze chladit nebo zahřívat.
    • Hypoalergenní: Stačí se pohodlně usadit a užívat si.
    • Rozsah dodávky: 3 anální kolíky Popstars ze série Extremeo
    • Mnoho našich zákazníků s touto sadou pravidelně trénuje svěrací svaly, např. pro bezbolestný anální styk. Vzrušivě znějící termín "trénink análních kolíků" není nic jiného než pravidelné protahování svěračového svalu análními kolíky různých velikostí.
    • Extremeo: Pokud víte, jak to správně dělat, může být zavádění análního kolíku do konečníku nádherným a příjemným zážitkem. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který usnadňuje zavádění análního kolíku do konečníku. Krátké nastříkání spreje uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku bezbolestným potěšením.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Hodnocení 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Hodnocení 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Hodnocení 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Napište vlastní recenzi

            sada 3 kusů - Skleněný anální kolík - Popstars

            sada 3 kusů - Skleněný anální kolík - Popstars

            Zažijte čistý luxus s těmito 3 prvotřídními análními kolíky! Vysoce kvalitní sada skleněných análních kolíků Popstars se skládá ze tří tenkých análních kolíků různých velikostí a je ideální pro každého, kdo chce zažít stylovou anální stimulaci. Ať už jde o začátečníka nebo znalce, tato sada slibuje intenzivní chvíle a smyslné zážitky.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            7 další položky ve stejné kategorii: