Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spandexové masky

Zpravodaj

Růžová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

Tato fetiš maska zakrývá velkou část obličeje, a je proto ideální pro anonymní sex a zejména orální sex na veřejnosti. Můžete vidět a provozovat orální sex, aniž by byl váš obličej rozpoznán.

Více informací

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše růžová fetiš maska s otvory pro oči a ústa otevírá svět smyslných možností a je ideální pro různé erotické scénáře.

     

    Přesvědčte se sami o výhodách a speciálních vlastnostech této fetiš masky:

     

    Absolutní anonymita: maska zakrývá velkou část obličeje, a proto je ideální pro anonymní sex a zejména orální sex na veřejnosti. Můžete se dívat a provozovat orální sex, aniž by byl váš obličej rozpoznán.

     

    Pohodlí při nošení: Spandex je známý svým pohodlím při nošení. Je lehký, prodyšný a přizpůsobí se obličeji. To znamená, že masku lze pohodlně nosit po dlouhou dobu.

     

    Přizpůsobivost: Pružnost spandexu znamená, že se maska snadno přizpůsobí různým tvarům a velikostem obličeje. To znamená, že vždy dobře sedí a nesklouzává.

     

    Kombinovatelnost: Masku lze kombinovat s mnoha dalšími BDSM doplňky. Skvěle by například fungovala s růžovým pásem cudnosti pro nucenou feminizaci. Růžová maska zdůrazňuje ženskou složku a umocňuje hraní rolí.

     

    Estetika: Volba barvy, v tomto případě růžové, může silně ovlivnit náladu a psychologické aspekty hraní rolí. Růžová barva může vyvolávat asociace ženskosti, pokory a dokonce ponížení, což může zintenzivnit hraní rolí.

     

    Celkově je tato spandexová maska s otvory pro ústa a oči všestranným a vzrušujícím doplňkem vašich stávajících BDSM pomůcek. Naše spandexová maska je univerzální doplněk, který je vhodný pro začátečníky i pokročilé uživatele a umožňuje nespočet scénářů.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Fetišistická maska ze spandexu
    • Spandex, známý také jako elastan, je syntetické vlákno, které je známé svou mimořádnou roztažností. Spandex se proto často používá pro oděvy, které přiléhají k tělu a musí se dobře přizpůsobit, jako je sportovní oblečení, plavky nebo slavné BDSM masky od MEO.
    • Pokyny pro péči: Spandex se poměrně snadno udržuje. Spandex by se měl vždy prát v ruce. Používejte vlažnou vodu a jemné mýdlo. Masku nenamáčejte ani neždímejte, protože by mohlo dojít k poškození vláken. Masku položte na plocho, aby uschla. Vyhněte se přímému slunečnímu záření a teplu, protože by mohlo materiál poškodit. Spandex by se neměl žehlit, protože teplo může vlákna poškodit. Pokud budete dodržovat tyto pokyny k péči, zůstane vaše spandexová maska dlouho v dobrém stavu a poskytne vám mnoho vzrušujících BDSM sezení.
    • BDSM online obchod: Objevte náš velký výběr fetiš masek, které byly speciálně vyvinuty tak, aby dodaly vašim smyslným prožitkům novou hloubku a intenzitu. Ať už dáváte přednost naprosté tmě, nebo byste se raději smyslně dívali na svého partnera, máme pro vás tu správnou spandexovou masku. Spandexová maska bez otvorů: Ideální pro každého, kdo hledá úplnou smyslovou deprivaci. Zesílená oblast očí zaručuje absolutní neprůhlednost a zintenzivňuje ostatní smysly. Spandexová maska s otvorem pro ústa: Nechte si volná ústa pro vzrušující kouření, zatímco vaše oči zůstanou v očekávané tmě. Spandexová maska s otvory pro oči: Dívejte se partnerovi do očí, zatímco zbytek vašeho obličeje zůstane anonymně zakrytý. Ideální maska pro vyjádření dominance a podřízenosti bez ztráty očního kontaktu. Spandexová maska s otvory pro oči a ústa: Užijte si dokonalou rovnováhu mezi svobodou a omezením. Ideální pro každého, kdo hledá střední úroveň smyslové deprivace.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Hodnocení 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Hodnocení 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Hodnocení 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Hodnocení 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Napište vlastní recenzi

              Růžová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

              Růžová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvory pro ústa a oči

              Tato fetiš maska zakrývá velkou část obličeje, a je proto ideální pro anonymní sex a zejména orální sex na veřejnosti. Můžete vidět a provozovat orální sex, aniž by byl váš obličej rozpoznán.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              16 další položky ve stejné kategorii: