Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Spandexové masky

Zpravodaj

Růžová BDSM fetiš maska - neprůhledná spandexová maska

Ponořte se do vzrušujícího světa smyslové deprivace a objevte fascinující možnosti naší růžové fetiš masky. Vychutnejte si pohodlí, dokonalé padnutí a snadnou údržbu této masky a posuňte své sezení BDSM na vyšší úroveň.

Více informací

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Ponořte se do vzrušujícího světa smyslové deprivace a objevte fascinující možnosti naší růžové fetiš masky. Vychutnejte si pohodlí, dokonalé padnutí a snadnou údržbu této masky a posuňte své sezení BDSM na vyšší úroveň.

     

    Pokud při sexu nic nevidíte, protože máte na sobě například neprůhlednou spandexovou masku, může to být zcela nový, intenzivní zážitek. Váš mozek se musí spoléhat na to, co cítíte, a ne na to, co vidíte, což může smyslové vnímání zintenzivnit zcela novým způsobem. Když je jeden smysl, například zrak, omezen, mohou se ostatní smysly, například cit a sluch, zesílit. Nejjemnější zvuky a nejjemnější doteky lze vnímat intenzivněji. Nemožnost vidět, co bude následovat, může vyvolat vzrušující očekávání. To, že nevíte, co váš partner udělá příště, může sexuální prožitek naprosto zintenzivnit.

     

    Nechte se přesvědčit výhodami a zvláštnostmi této fetiš masky:

     

    Spandexová maska je uzavřená a má polstrovanou oblast očí, která zajišťuje absolutní neprůhlednost. Díky tomu se můžete zcela vzdát kontroly a plně se soustředit na ostatní smysly. Vytváří intenzivní pocit podřízenosti a anonymity, který váš zážitek mnohonásobně umocní.

     

    Oproti maskám z latexu nebo kůže nabízí spandexová maska řadu výhod:

     

    Pohodlí: spandex je měkký a pružný. Je příjemný na kůži a nabízí vysokou úroveň pohodlí i při dlouhodobém nošení. Na rozdíl od latexu a kůže je spandex prodyšný a nezpůsobuje podráždění pokožky.

     

    Dokonalé přizpůsobení: Díky vysoké elasticitě se spandexová maska dokonale přizpůsobí každému tvaru obličeje. Přiléhá těsně k tělu, aniž by tlačila, a zůstává na svém místě, aniž by sklouzávala, a to i během intenzivní akce.

     

    Snadná údržba: Spandex se velmi snadno udržuje. Snadno se čistí a rychle schne. Na rozdíl od kůže a latexu je necitlivý na vlhkost a teplo.

     

    Různé barvy: Tuto spandexovou masku vyrábíme v poutavé růžové barvě, která z ní dělá opravdovou atrakci. Spandex se snadno barví, takže na rozdíl od latexu a kůže máte na výběr širokou škálu barev. V našem internetovém obchodě BDSM najdete celou řadu BDSM masek v různých provedeních a barvách.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Více informací o maskách: Fetiš masky ze spandexu
    • Spandex, známý také jako elastan, je syntetické vlákno, které je známé svou mimořádnou elasticitou. Spandex se proto často používá na oděvy, které přiléhají k tělu a musí se dobře přizpůsobit, jako je sportovní oblečení, plavky nebo slavné BDSM masky od MEO.
    • Pokyny pro péči: Spandex se poměrně snadno udržuje. Spandex by se měl vždy prát v ruce. Používejte vlažnou vodu a jemné mýdlo. Masku nenamáčejte ani neždímejte, protože by mohlo dojít k poškození vláken. Masku položte na plocho, aby uschla. Vyhněte se přímému slunečnímu záření a teplu, protože by mohlo materiál poškodit. Spandex by se neměl žehlit, protože teplo může vlákna poškodit. Pokud budete dodržovat tyto pokyny k péči, zůstane vaše spandexová maska dlouho v dobrém stavu a poskytne vám mnoho vzrušujících BDSM sezení.
    • Internetový obchod BDSM: Objevte naši širokou nabídku spandexových masek, které byly speciálně navrženy tak, aby vašim smyslným prožitkům dodaly novou hloubku a intenzitu. Ať už dáváte přednost naprosté tmě, nebo byste se raději smyslně dívali na svého partnera, máme pro vás tu správnou spandexovou masku. Spandexová maska bez otvorů: Ideální pro každého, kdo hledá úplnou smyslovou deprivaci. Zesílená oblast očí zaručuje absolutní neprůhlednost a zintenzivňuje ostatní smysly. Spandexová maska s otvorem pro ústa: Nechte si volná ústa pro vzrušující kouření, zatímco vaše oči zůstanou v očekávané tmě. Spandexová maska s otvory pro oči: Dívejte se partnerovi do očí, zatímco zbytek vašeho obličeje zůstane anonymně zakrytý. Ideální maska pro vyjádření dominance a podřízenosti bez ztráty očního kontaktu. Spandexová maska s otvory pro oči a ústa: Užijte si dokonalou rovnováhu mezi svobodou a omezením. Ideální pro každého, kdo hledá střední úroveň smyslové deprivace.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Hodnocení 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Hodnocení 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Hodnocení 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Hodnocení 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Hodnocení 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Hodnocení 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Napište vlastní recenzi

                  Růžová BDSM fetiš maska - neprůhledná spandexová maska

                  Růžová BDSM fetiš maska - neprůhledná spandexová maska

                  Ponořte se do vzrušujícího světa smyslové deprivace a objevte fascinující možnosti naší růžové fetiš masky. Vychutnejte si pohodlí, dokonalé padnutí a snadnou údržbu této masky a posuňte své sezení BDSM na vyšší úroveň.

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  16 další položky ve stejné kategorii: