Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Luxusní anální zátky

Zpravodaj

Anální kolík s krystalem ASSTROID

Anální kolík ASSTROID je ideální pro všechny naše zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Díky své stříbrné barvě a třpytivému krystalu na základně análního kolíku vypadá nejen mimořádně stylově, ale také vás šikovně připraví na anální sex.

Více informací

49,90 €


-20%

39,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Anální kolík ASSTROID je ideální pro všechny naše zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Díky své stříbrné barvě a třpytivému krystalu v základně análního kolíku vypadá nejen mimořádně stylově, ale také vás připraví na anální sex. Díky svému zaoblenému, zúženému tvaru se anální kolík snadno zavádí a zajišťuje optimální pohodlí. Aby anální kolík nezklouzl příliš hluboko do těla, má na konci kulatou základnu.

    Anální kolík ASSTROID je luxusní a ergonomická erotická hračka pro intenzivní a naplňující anální prožitek. Anální kolík je k dispozici ve třech velikostech, které vyhovují různým preferencím a prožitkům.

    Tři velikosti pro potěšení na míru:

    • Tento anální kolík o průměru 40 mm a délce 90 mm je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemnějším pocitům.
    • Velikost M: S průměrem 52 mm a délkou 110 mm nabízí tento anální kolík intenzivnější stimulaci pro pokročilé uživatele.
    • Velikost L: S průměrem 62 mm a délkou 115 mm zaručuje tento anální kolík maximální uspokojení pro naše zkušené zákazníky.


    Vysoce kvalitní materiál a provedení:

    Anální kolík ASSTROID je vyroben z kovu a má vysoce leštěný povrch, což mu dodává nejen estetický vzhled, ale také zajišťuje hladké a pohodlné zavádění. Hruškovitý tvar análního kolíku poskytuje při análním použití obzvláště vyplňující pocit a nabízí intenzivní a smyslný zážitek.

    Luxusní krystal:

    Na konci análního kolíku je zasazen třpytivý bižuterní krystal, který slouží nejen jako poutač na oči. Tento krystal dodává análnímu kolíku ASSTROID noblesní a elegantní vzhled.

    Správný lubrikant:

    Pro obzvlášť příjemný zážitek doporučujeme lubrikant na vodní bázi Aquameo a náš anální relaxační sprej Analforte.

    Snadné a hygienické čištění:

    Čištění análního kolíku ASSTROID je snadné a lze jej provádět teplou vodou a neutrálním mýdlem. Pro rychlé a účinné čištění doporučujeme také náš čisticí sprej INSTACLEAN.

    Anální kolík ASSTROID je ideální volbou pro každého, kdo hledá luxusní a intenzivní anální potěšení. Díky vysoce kvalitnímu zpracování, jedinečnému designu a třpytivému křišťálu nabízí ASSTROID bezkonkurenční zážitek ve světě análních hrátek.

    Další podrobnosti:

    • ASSTROID anální kolík ve tvaru hrušky
    • Materiál: kov, křišťál
    • Barva: Nejmenší ASSTROID je vybaven průhledným krystalem, dva větší pak fialovým krystalem.
    • Doporučený lubrikant: Aquameo a Analforte
    • Před a po použití očistěte pomocí spreje INSTACLEAN.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Hodnocení 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální kolík s krystalem ASSTROID

      Anální kolík s krystalem ASSTROID

      Anální kolík ASSTROID je ideální pro všechny naše zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Díky své stříbrné barvě a třpytivému krystalu na základně análního kolíku vypadá nejen mimořádně stylově, ale také vás šikovně připraví na anální sex.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      13 další položky ve stejné kategorii: