Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Luxusní anální zátky

Zpravodaj

Zlatý anální kolík s diamantem

Chceš, aby se mezi tvými hýžděmi třpytila a jiskřila? S tímto zlatým análním kolíkem od MEO® není nic jednoduššího. Náš těžký anální kolík zlaté barvy s diamantem zaujme krystalem se zářivostí skutečného drahokamu.

Více informací

2816/00

k dispozici na

    Více informací

    Chceš, aby se ti třpytila mezi hýžděmi? S tímto vzácným zlatým análním kolíkem od MEO® není nic jednoduššího. Náš těžký anální kolík zlaté barvy s diamantem zaujme krystalem se zářivostí skutečného drahokamu.

     

    Díky svému zaoblenému, ergonomickému tvaru náš anální kolík perfektně sedí a umožňuje úžasnou stimulaci. Materiál je obzvlášť těžký, šetrný k pokožce a hypoalergenní. Pravidelným tréninkem si s naším butt plug můžete anální styk nejen usnadnit, ale také ho výrazně zkrášlit.

     

    Kulatá základna byla zakončena velkým třpytivým krystalem v designu červeného diamantu, který je sexy zvýrazněním a zároveň zárukou bezpečných sólových hrátek. Bezešvý, hladký povrch je příjemný na dotek a usnadňuje čištění.

     

    Širší konec s drahokamem slouží jako zarážka, která zabrání úplnému zasunutí análního kolíku. Noste butt plug tak dlouho, jak se vám bude líbit - ať už těsně před análním stykem pro uvolnění a roztažení análního otvoru, nebo déle pro dlouhodobý trénink svěračových svalů.

     

    Pro muže i ženy! Když žena během sexu nosí náš anální šperk, vagína je zúžená, takže pocit je příjemnější pro oba partnery. Anální kolík s diamantem navíc během používání stimuluje všechny erotogenní zóny. Pokud náš Anální kolík používá muž, dochází ke stimulaci prostaty, a tím k ještě intenzivnějšímu pocitu při sexu a silnějšímu orgasmu. Náš anální kolík s diamantem lze používat análně i vaginálně.

     

    Materiál tohoto análního kolíku je pevný a v ruce působí nádherně. Kov je těžší než u jiných análních hraček a v kombinaci s chladivým pocitem vytváří zvláštní zážitek. Materiál lze předem ochladit nebo mírně zahřát, a tak stimuluje na jiné úrovni než anální kolíky, které nejsou vyrobeny z kovu.

     

    Použití a čištění análního kolíku s diamantem:

     

    Se správným lubrikantem pro anální kolíky je to ještě větší zábava! Proto prosím používejte anální kolík pouze s lubrikantem na vodní bázi, jako je Aquameo® nebo Alphamale ®. Před a po použití byste měli anální kolík vyčistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Anální šperky
    • Anální kolík se třpytivým křišťálem od německé firmy MEO.
    • Ideální také jako mimořádný dárek pro výjimečnou osobu
    • Kov okamžitě absorbuje tělesné teplo a je velmi příjemný na nošení.
    • Lze použít análně i vaginálně
    • Vhodné pro trvalé nošení (24 hodin denně, 7 dní v týdnu)
    • Materiál: hliník, povrchově upravený, akrylové sklo
    • Rozměry: délka 7 cm, délka pro zasunutí 5 cm, průměr 2,5 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Hodnocení 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Zlatý anální kolík s diamantem

      Zlatý anální kolík s diamantem

      Chceš, aby se mezi tvými hýžděmi třpytila a jiskřila? S tímto zlatým análním kolíkem od MEO® není nic jednoduššího. Náš těžký anální kolík zlaté barvy s diamantem zaujme krystalem se zářivostí skutečného drahokamu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      13 další položky ve stejné kategorii: