Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mezi bolestí a potěšením.

BDSM bičík "CrimsonCaress" od společnosti Mauvais Garçon Série od MEO je univerzální a krásně tvarovaný Impact Play doplněk. A flogger je ve světě BDSM hojně využívaným nástrojem, který slouží především ke smyslnějším tělesným trestům.

Více informací

3572/00

k dispozici na

Více informací

BDSM bičík "CrimsonCaress" od společnosti Mauvais Garçon Série od MEO je univerzální a krásně tvarovaný Impact Play doplněk. A flogger je ve světě BDSM hojně využívaným nástrojem, který slouží především ke smyslnějším tělesným trestům. Na rozdíl od jiných doplňků, jako jsou BDSM biče, paddle nebo slapperkteré jsou určeny k cílenému a intenzivnímu výprasku, je flogger umožňuje širší škálu pocitů, od lehkých, hladivých doteků až po silnější, ale stále rozptýlené údery.

BDSM bičík "CrimsonCaress" zaujme svou vysokou kvalitou a estetickým designem. Má hnědou, umělecky zpracovanou dřevěnou rukojeť, která je spojena s koženými řemínky bičíku elegantním koženým bižuterním uzlem. S celkovou délkou 71 cm, délkou bičíku 46 cm a dřevěnou rukojetí 25 cm nabízí vynikající vyvážení a manipulaci flogger vynikající vyvážení a ovladatelnost. Dřevěná rukojeť o průměru 37 mm zajišťuje bezpečný a pohodlný úchop, což je důležité zejména při delších výprascích.

S hmotností 350 gramů bičík "CrimsonCaress" pohodlně padne do ruky a umožňuje efektivní a zároveň kontrolované použití. Kožené řemínky jsou ideální pro jemné zahřátí pokožky, ale také pro intenzivnější pocity, aniž by byly příliš puntíčkářské nebo bolestivé. Díky tomu všemu je "CrimsonCaress" ideální jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele flogger pro začátečníky i zkušené BDSM praktiky.

BDSM bičík "CrimsonCaress" je víc než jen BDSM bičík - je to nástroj smyslného umění objevování partnerova těla. Ať už jako jemný úvod k intenzivnějšímu spankingu, nebo jako hlavní hráč v jemnějším stylu hry, BDSM bičík "CrimsonCaress" nabízí působivou všestrannost a bezkonkurenční zážitek ve světě Impact Play.

Více informací:

  • BDSM bičík "CrimsonCaress"
  • Impact Play Příslušenství od Mauvais Garçon Série od MEO
  • Pádlo s koženým řemínkem, ozdobný kožený uzel, který spojuje hnědou, krásně tvarovanou dřevěnou rukojeť s koženými řemínky bičíku.
  • Rozměry: Celková délka 71 cm, délka flogger 46 cm, délka dřevěné rukojeti 25 cm, průměr dřevěné rukojeti 37 mm.
  • Celková hmotnost 350 gramů
  • Materiál: kůže, dřevo
  • Kvalita a zkušenosti, které ohromí: MEO není jen jméno, ale synonymum kvality a inovace v oblasti vysoce kvalitních BDSM doplňků. Již léta je MEO symbolem prvotřídních výrobků z nejlepších materiálů a vyrobených s maximální péčí a precizností. Výrobky z této řady Mauvais Garçon řady jsou ukázkovým příkladem řemeslného zpracování a odborných znalostí, které MEO vkládá do každého svého výrobku. Díky své robustní konstrukci a elegantnímu designu jsou tyto BDSM biče ztělesněním vášně a zkušeností, s nimiž MEO vyvíjí výrobky pro náročné znalce. Zákazníci po celém světě oceňují odolné a spolehlivé výrobky, které nejen splňují jejich očekávání, ale pravidelně je i překonávají. Tento výrobek je víc než jen BDSM doplněk - je výrazem odhodlání, kvality a inovace společnosti MEO v každém detailu.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mezi bolestí a potěšením.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mezi bolestí a potěšením.

BDSM bičík "CrimsonCaress" od společnosti Mauvais Garçon Série od MEO je univerzální a krásně tvarovaný Impact Play doplněk. A flogger je ve světě BDSM hojně využívaným nástrojem, který slouží především ke smyslnějším tělesným trestům.

Napište vlastní recenzi

24 další položky ve stejné kategorii: