Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

Šelma - Bullwhip

Objevte dokonalou sílu a kontrolu s touto nádhernou BDSM hračkou - naším bičem pro opravdové znalce. Tento bičík je nejen působivým nástrojem pro pány, dominy, otroky a otrokyně, ale také svědčí o nejvyšší kvalitě a trvanlivosti ve světě fyzických disciplín.

Více informací

3876/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte dokonalou sílu a kontrolu s touto nádhernou BDSM hračkou - naším bičem pro opravdové znalce. Tento bičík je nejen působivým nástrojem pro pány, dominy, otroky a otrokyně, ale také svědčí o nejvyšší kvalitě a trvanlivosti ve světě tělesných disciplín.

    Nenechte se zmást jeho nenápadnou velikostí. Bičík je vybaven pevným bičovacím lanem, které poskytuje tu správnou intenzitu, abyste svému submisivnímu partnerovi poskytli nezapomenutelný pocit oddanosti. Jediný pletený kožený ocas zanechává na kůži zřetelné stopy, zatímco rukojeť z nerezové oceli poskytuje pevný úchop pro silný bič.

    Promyšlená konstrukce umožňuje snadné údery bičem, značný dosah a díky délce téměř 60 cm působivý zvuk bičování při každém jednotlivém úderu.

    Tento bičík je dokonalým doplňkem pro každého, kdo hledá dokonalou kombinaci třídy, síly a preciznosti na BDSM scéně. Pociťte ve svých rukou skutečnou sílu a ponořte se do souhry intenzity a dominance.

    Více informací:

    • Více informací o produktu: The Beast - Bullwhip
    • Materiál: Vysoce kvalitní pletená kůže v kombinaci s rukojetí z nerezové oceli.
    • Odolnost: Robustní rukojeť z nerezové oceli nejen dobře vypadá, ale je také velmi odolná.
    • Pohodlí: Díky rukojeti z nerezové oceli se bičík pohodlně drží.
    • Přesnost: S tímto koženým bičem je možné provádět cílené údery.
    • Intenzita: Bič má velmi intenzivní účinek.
    • Celková délka: cca 80 cm
    • Délka rukojeti: cca 23 mm
    • Průměr rukojeti: cca 20 mm
    • Materiál: ocel, kůže
    • Barva: černá



    Bezpečnost a odpovědnost při nárazových hrách:

    Při používání biče jako součásti BDSM aktivit je důležité dodržovat zásady Bezpečného, rozumného a konsensuálního používání (SSC):

    • Poučte sebe i partnera o správném používání a rizicích. Bičík používejte pouze v případě, že jste s jeho použitím obeznámeni.
    • Reálně zhodnoťte své schopnosti a schopnosti svého partnera. Vyvarujte se použití pod vlivem látek, které mohou zhoršit úsudek.
    • Všechny činnosti by měly být založeny na jasném a informovaném souhlasu všech zúčastněných stran. Používejte Safewordusnadnění komunikace a respektování hranic.


    Dodržováním těchto pokynů si můžete být jisti, že vaše BDSM zážitky budou naplňující a bezpečné.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tolle Qualität zu einem guten Preis.

    Ich bin mit dieser Peitsche sehr zufrieden. Sie ist qualitativ hochwertig verarbeitet, langlebig und macht viel Spaß. Ich kann sie jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem SM-Spielzeug ist, das sowohl Qualität als auch Spaß bietet. Obwohl ich sie schon intensiv benutzt habe, sieht sie immer noch aus wie neu.

      Napište vlastní recenzi

      Šelma - Bullwhip

      Šelma - Bullwhip

      Objevte dokonalou sílu a kontrolu s touto nádhernou BDSM hračkou - naším bičem pro opravdové znalce. Tento bičík je nejen působivým nástrojem pro pány, dominy, otroky a otrokyně, ale také svědčí o nejvyšší kvalitě a trvanlivosti ve světě fyzických disciplín.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      24 další položky ve stejné kategorii: