Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM paddle ze dřeva - Big Bad Wolf

Pokud jste dominantní, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás přesvědčí, ale pokud jste pasivní Sub, budete se ho bát! Toto BDSM pádlo vám skutečně pomůže působivě vzrušit vašeho partnera - vyzkoušejte ho!

Více informací

3306/00

k dispozici na

    Více informací

    Pokud jste dominantní, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás přesvědčí, ale pokud jste pasivní Sub, budete se ho bát! Toto BDSM pádlo vám skutečně může pomoci působivě vzrušit vašeho partnera - vyzkoušejte ho!

     

    BDSM paddle ze dřeva - Big Bad Wolf

     

    Hledáte dokonalé BDSM pádlo, které nejen dobře vypadá, ale je také funkční? Pak je tu pro vás naše paddle ze dřeva je pro vás to pravé. Výhodou dřevěného BDSM pádla je, že je velmi odolné a stabilní. Dřevo je robustní materiál, který je vhodný zejména pro použití při spankingu. Do úderové plochy pádla "Big Bad Wolf" jsme navíc nechali vyfrézovat vlčí tlapku, která na zadku subíka zanechá doslova trvalý dojem. Ve správných rukou zajistí BDSM pádlo dobře prokrvený zadeček s trvalou památkou, která bude pasivnímu partnerovi ještě dlouho připomínat toto výpraskové sezení... BDSM pádlo perfektně sedí v ruce, zatímco kožený řemínek zajišťuje bezpečné uchopení při každém úderu, ať už je jakkoli silný.

     

    Výprask pádlem BDSM:

     

    Naše BDSM pádlo se používá k úderům zejména do hýždí, aby vyvolalo slastnou bolest nebo pocity extáze. Lze jej použít během předehry nebo jako součást BDSM sezení a samozřejmě vždy vyžaduje souhlas všech účastníků. Použití dřevěného BDSM pádla vyžaduje velkou pozornost a citlivost, aby nedošlo ke zranění a byly respektovány hranice zúčastněných osob. Psychologické aspekty spankingu a používání BDSM pádel mohou být velmi rozmanité a závisí na individuálních zkušenostech a preferencích zúčastněných osob. Obecně lze výprask a používání pádel vnímat jako formu moci a podřízení, při níž dominantní osoba vykonává kontrolu nad submisivní osobou.

     

    Jak se starat o BDSM pádlo?

     

    Chcete-li o pádlo BDSM pečovat, otřete jej po použití vlhkým hadříkem. Poté jej zavěste za poutko a uschovejte do příštího výprasku.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Další informace o BDSM pádle "Big Bad Wolf
    • Vhodné pro tvrdé údery při výprasku.
    • Hladké a lakované dřevo s přírodní kresbou.
    • Kožené poutko pro snadnou manipulaci.
    • Materiál: dřevo a kůže
    • Rozměry šířka: cca 12,7 cm, délka: cca 35,6 cm, tloušťka: cca 1,9 cm.
    • Upozorňujeme, že používání sexuálních hraček, jako je naše BDSM pádlo, je osobní rozhodnutí a mělo by být používáno pouze po konzultaci a při dodržení bezpečnostních opatření. Ať už se erotický výprask praktikuje jakkoli, obecně se uznává, že rozhodujícím základem erotického výprasku jsou zásady absolutní bezpečnosti, rozumnosti a konsensuálnosti (bezpečný, rozumný, konsensuální).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Hodnocení 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Napište vlastní recenzi

        BDSM paddle ze dřeva - Big Bad Wolf

        BDSM paddle ze dřeva - Big Bad Wolf

        Pokud jste dominantní, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás přesvědčí, ale pokud jste pasivní Sub, budete se ho bát! Toto BDSM pádlo vám skutečně pomůže působivě vzrušit vašeho partnera - vyzkoušejte ho!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: