Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM paddle ze dřeva - Tvrdé rány

Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle ze dřeva přináší přátelům přísné výchovy spoustu potěšení! Naše robustní BDSM paddle ze dřeva vám zajistí rozkoš, po které toužíte. Tento paddle je extrémně robustní a ideální pro erotické tresty.

Více informací

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle ze dřeva přináší přátelům přísné výchovy spoustu potěšení! Naše robustní BDSM paddle ze dřeva vám zajistí potěšení, po kterém toužíte. Tento paddle je extrémně robustní a ideální pro erotické tresty.

     

    Tento paddle zajišťuje pořádný a důkladný výprask a zaručuje mimořádně přísné výprasky. Díky ergonomicky tvarované rukojeti je náš paddle lze při výprasku snadno a přesně vést.

     

    BDSM paddle je vyroben z masivního dřeva a přesvědčí svou vysokou kvalitou. Prohlubně ve výpraskové ploše pádla snižují odpor vzduchu při výprasku a dosahují vysoké intenzity výprasku.

     

    Jak používat plácačku BDSM paddle ze dřeva?

    Použijte BDSM plácačku paddle ze dřeva jemně po kůži partnera, aby si na tento pocit zvykl. Poté můžete rozdělit lehké až silné údery pomocí paddle a pomalu zvyšovat intenzitu. Vaší fantazii se při výprasku meze nekladou - ale základní pravidla by samozřejmě měla být dohodnuta. Předem lze určit takzvané "bezpečné slovo", které se použije při dosažení limitu. Osoba aktivně provádějící výprask pak musí okamžitě přestat. Takové tresty lze provádět doma nebo na veřejnosti.

     

    Chcete si koupit BDSM paddle koupit levně?

     

    Toto plácací pádlo je vyrobeno z velmi kvalitního dřeva. Dřevo bylo pečlivě opracováno, obroušeno a rohy zaobleny. Pokud hledáte jednoduchou, ale velmi funkční výpraskovou hračku, která by neměla stát mnoho, pak je toto dřevěné SM pádlo tou správnou volbou.

     

    Mohu kombinovat své paddle kombinovat s dalšími doplňky?

     

    Ano, v každém případě! Zvláště pokud budete svůj nový dřevěný paddle s koženými bondage pouty MEO ® nebo třeba použijete pásku přes oči, máte několik skvělých možností. Nebo koženou masku - ta poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry ještě působivější.

     

    Co dělá BDSM paddle ze dřeva pro spanking tak výjimečné?

     

    paddle s výřezy dosáhnete vyššího účinku než paddle bez výřezů. Výřezy zmenšují vzduchový polštář, který se tvoří mezi BDSM paddle a kůží při nárazu zmenšuje a zvyšuje se intenzita nárazu. Všechny hrany našich plácaček jsou zaoblené, což výrazně minimalizuje riziko poranění. Díky ergonomicky tvarované rukojeti je pádlo tzv paddle velmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečný a přesný úder. Povrch pádla je precizně broušený, a proto velmi hladký.

     

    Důležitá kritéria pro nákup BDSM pádla:

     

    A paddle je na BDSM scéně mimořádně oblíbeným doplňkem. Možná již znáte jezdecké náčiní a bičíky SM, ale BDSM paddle může poskytnout obzvláště intenzivní potěšení bolest. Materiál je vlastně rozhodujícím kritériem, díky němuž se paddle prostředkem tvrdého trestu ve hře na dominanci a podřízení. Pro začátečníky ve spankingu je paddlekteré jsou měkce polstrované nebo mají dvě různé úderné plochy. Můžete je použít k pomalé přípravě zadku na nadcházející bolest z rozkoše. Pokud však lehká bolest pro potěšení již nestačí, BDSM paddle z kůže jsou tím pravým paddle pro vás. Takové paddle se může projevovat různým stupněm údernosti. Další přesvědčivou možností je paddle vyrobená z gumy nebo silikonu. Ty jsou často zcela podceňovány, protože ačkoli jsou měkké, pružné a hladké, způsobují působivé plácnutí do zadku - a to i při velmi malé námaze. Pokud však chcete intenzivní slastnou bolest, měli byste se rozhodnout pro BDSM paddle ze dřeva. Tvrdost a nepoddajnost materiálu zajišťují extrémní intenzitu. MEO® vám zde ve velkém SM internetovém obchodě nabízí široký výběr paddleů různých tvarů, provedení a materiálů, takže si můžete vybrat ten pravý pro vás paddle vhodné pro vás.

     

    Další podrobnosti: V nabídce jsou i další produkty, které si můžete pořídit:

     

    • paddle z masivního dřeva
    • Zde naleznete podrobný protokol o zkoušce (klikněte prosím)
    • Anglické slovo "spanking" znamená plácnutí přes zadek. Spanking je často zábavný i pro ty, kteří nejsou příznivci BDSM. Kromě rituálu trestu je to také zvláštní slastná bolest, kterou pociťují. Milovníci BDSM také rádi nosí naše kožené rukavice.
    • Rozměry: Délka cca 37 cm, šířka cca 10 cm
    • Internetový obchod MEO: Plácačky, SM biče, SM jezdecké bičíky a další SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručně vyráběné, což zaručuje nejvyšší standardy kvality.
    • Přírodní produkt: Dřevo je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu paddle vhodné: - pro výrobu bičíků a bičíků na šlehání, které jsou vhodné pro použití v domácnosti. Jedná se o 100% recyklovatelný a ekologický výrobek.
    • Jedinečnost: Naše paddle jsou ručně vyráběné a jedinečné.
    • Diskrétnost: Jsou zasílány v nenápadné kartonové krabici, která nijak nenaznačuje obsah!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Hodnocení 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Hodnocení 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Hodnocení 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Hodnocení 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Hodnocení 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Hodnocení 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Hodnocení 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Napište vlastní recenzi

                    BDSM paddle ze dřeva - Tvrdé rány

                    BDSM paddle ze dřeva - Tvrdé rány

                    Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle ze dřeva přináší přátelům přísné výchovy spoustu potěšení! Naše robustní BDSM paddle ze dřeva vám zajistí rozkoš, po které toužíte. Tento paddle je extrémně robustní a ideální pro erotické tresty.

                    Napište vlastní recenzi

                    Ostatní zákazníci také zakoupili:

                    30 další položky ve stejné kategorii: