Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

Bad puppy ® Tlapka paddle BDSM

Nejen pro přátele puppy Playale také pro milovníky výprasku je náš Bad puppy ® Paw paddle z kůže ideální volbou. Krásný plácač z našeho BDSM obchodu.

Více informací

2165/00

k dispozici na

    Více informací

    Nejen pro přátele puppy Playale také pro milovníky spankingu, naše Bad puppy ® Tlapka paddle z kůže. Krásný vrchol v našem BDSM obchodě.

     

    Anglický termín paddle se používá nejen pro označení stejnojmenné plácačky, ale také notoricky známého trestního nástroje používaného ve školách a rodinách v USA pro výprask.

     

    S tímto hanebným paddle výpraskem můžete naplno prožívat své nejdivočejší BDSM sny. Ať už jde o hraní rolí nebo puppy Playpopustit uzdu své fantazii a zapůsobit na submisivního partnera lehkým nebo silným výpraskem na zadek.

     

    To je také vizuálně paddle skutečnou pastvou pro oči. Je vyroben z černého dřeva a s povrchem pro výprask z krokodýlí kůže. Pro dokonalý vzhled štěněte jsme výřez štěněčí tlapky podšili červenou kůží.

     

    puppy Tlapka paddle je ideální hračkou pro výprask - pomocí ní můžete ukázat, kdo je tady pánem, a potrestat svého partnera..

     

    Více informací:

     

    • Bad puppy Tlapka paddle
    • Plácačka na výprask z kůže a dřeva
    • Dřevěná rukojeť a úderná plocha z dvouvrstvé dvoubarevné kůže krokodýlího vzhledu
    • S koženým řemínkem na zápěstí
    • Délka 33 cm Úderná plocha 21 cm Délka rukojeti 12 cm, šířka 11,5 cm
    • Bad puppy ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • MEO je váš specialista na BDSM s velkým výběrem pro váš fetiš. V našem BDSM obchodě najdete mnoho druhů SM hraček, ať už se jedná o paddle nebo facky. Je váš partner neposlušný? S paddle mu nebo jí můžete dát pořádný výprask. Máme ty správné plácačky pro začátečníky i zkušené milovníky výprasků. Jste stále nebo ještě nejste příznivci výprasků pádly? Pak by naše kolekce bičíků mohla být něco pro vás! Objednejte si pouta na ruce, pouta na kotníky a masku na oči. Udělejte si čas, porozhlédněte se a najděte SM hračku nebo bondage pouta, která hledáte..
    • Přečtěte si celou recenzi (klikněte zde)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Size is perfect!

    Light weight Size is perfect! Light weight glides through the air which gives a solid impact

      Hodnocení 

      Schlagkräftig

      Das schlagkräftige Paddle ist eine reizvolle Ergänzung für Dein Petplay-Equipment und sorgt garantiert dafür, dass Dein Welpe den gewünschten Gehorsam lernt. Die Oberfläche des Paddles aus strapazierfähigem Leder ist geprägt und auf der Innenseite ist das Paddle mit einer leuchtend roten Hundepfote versehen. Dank dem breiten Griff mit Handschlaufe hast Du das Schlagwerkzeug immer gut unter Kontrolle. Diese Erziehungslektionen wird Dein devoter Partner ganz sicher so schnell nicht wieder vergessen.

        Hodnocení 

        Train your pup with hard discipline that leaves a lasting impres

        The bright red paw of this puppy paddle will leave a bright red mark on your pet's hindquarters! Made with quality leather in a rich alligator skin texture, this impact instrument is a luxurious addition to your arsenal. Take hold of the sturdy wooden hilt and give that bad dog a swat that brands them as your bitch. Teach them to obey every command of their owner so that maybe they'll get a treat.

        At the end of the handle, a leather loop allows you to secure it around your wrist during use or hang it up for storage afterwards.

          Hodnocení 

          Super Paddel für mein Puppy

          Sehr schön und gut verarbeitetes Paddel für einen optimalen Preis. Qualität und Größe sind wirklich ideal, das "haut hin". Auf jeden Fall zu empfehlen für jedwede Art von BDSM

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Bad puppy ® Tlapka paddle BDSM

          Bad puppy ® Tlapka paddle BDSM

          Nejen pro přátele puppy Playale také pro milovníky výprasku je náš Bad puppy ® Paw paddle z kůže ideální volbou. Krásný plácač z našeho BDSM obchodu.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: