Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Sextoys

Zpravodaj

BDSM ruční pádlo s hroty od Dr. Sado

Chcete potrestat svého otroka hříšnou SM hračkou? Pro obzvláště intenzivní BDSM sezení a opravdu zlobivé otroky je toto ruční pádlo s hroty tím pravým trestajícím nástrojem.

Více informací

2246/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Chcete svého otroka potrestat neposlušnou SM hračkou? Toto ruční pádlo s hroty je tím pravým trestajícím nástrojem pro obzvláště intenzivní BDSM sezení a opravdu nezbedné otroky.

     

    Snadno použitelné pádlo na ruce Dr. Sado je vyrobeno z černé pravé kůže. Zvláštností této SM hračky jsou hroty ukryté uvnitř, které jsou svými ostrými hroty vyčnívajícími z měkké kůže sotva patrné. Díky tomu je pádlo na ruce ideální pro různé trestné hry: Při masáži je možné používat jemné i tvrdé údery a intenzivní, vzrušující bolest.

     

    Zadní část paddle má na zadní straně řemínek, který zaručuje dokonalou manipulaci. Díky této promyšlené konstrukci je kontrola nad intenzitou trestu zcela ve vašich rukou. BDSM pomůcka je vyrobena výhradně z kvalitní kůže a nerezové oceli a byla pečlivě zpracována.

     

    Další podrobnosti:

     

    • SM hračka od Dr. Sado
    • Materiál: kůže a nerezová ocel
    • Univerzální velikost, vhodné pro muže i ženy
    • V našem BDSM internetovém obchodě najdete velký výběr produktů z oblasti bondage, S/M, kink & fetish, erotických hraček a mnoho dalšího. Od začátečníků v BDSM až po milovníky S/M, každý si zde najde něco pro sebe.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfect for the wife

    My wife loves the smack this makes and the feel it provides. Substantial, feels good in the hands, easily controllable.

      Hodnocení 

      Handspikes

      Die Handspikes bestehen aus einer runden Leder-Spikesplatte, die eine Schlaufe hat. Schlüpft man mit der Hand in die Schlaufe, hat man die Platte fest in der Hand. Nun kann am ganzen Körper eine spezielle Spikesmassage durchgeführt werden!

        Hodnocení 

        Definitiv nix für Anfänger!

        Doch für Lieberhaber eine neue, interessante Bestrafungsidee!

          Hodnocení 

          5 stars

          This stimulating, sharp, and sensual toy has hundreds of tiny pin pricks that are securely embedded into a high quality, thick leather pad. The pin pricks are long enough to get the attention desired, but short enough so they do not break the skin. Straps go across your hand and fingertips to ensure a tight fit that will allow you to beat on the bottom as hard as you like. Let your imagination be your inspiration; how about one on each butt cheek under a pair of tight jeans?

            Hodnocení 

            Master says I have to recommend it or I'll get more.

            Ripped to shreds! Amazing, spikey, annoying, sharp, stinging, painful, made me genuflect more than usual. Master says I have to recommend it or I'll get more.

              Napište vlastní recenzi

              BDSM ruční pádlo s hroty od Dr. Sado

              BDSM ruční pádlo s hroty od Dr. Sado

              Chcete potrestat svého otroka hříšnou SM hračkou? Pro obzvláště intenzivní BDSM sezení a opravdu zlobivé otroky je toto ruční pádlo s hroty tím pravým trestajícím nástrojem.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: