Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

BDSM paddle ze dřeva - Tenderiser

Naprostá neohebnost dřeva v kombinaci s profilovanou údernou plochou BDSM paddle způsobuje velmi zvláštní, pronikavou bolest z rozkoše. Přestože údery lze dávkovat zcela neškodně, účinek se velmi rychle rozvíjí bolestivým směrem.

Více informací

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naprostá nepružnost dřeva v kombinaci s profilovanou údernou plochou BDSM pádla způsobuje velmi zvláštní, pronikavou bolest z rozkoše. Přestože údery lze dávkovat i neškodně, účinek se rychle rozvíjí bolestivým směrem. Díky menší, silně profilované úderné ploše je účinek výrazně silnější než u běžného výprasku paddle.

     

    Tento BDSM paddle rozhodně patří mezi SM hračky, které je třeba používat s rozvahou! Je třeba také poznamenat, že tato paddle by se měla používat pokud možno pouze na hýždě a stehna. Vzdělávací lekce s Tenderiserem paddle od MEO® určitě ve spěchu nezapomene Bottom.

     

    Jak používat BDSM plácačku paddle ze dřeva?

    Použití BDSM plácačky paddle ze dřeva jemně po kůži svého partnera, aby si na tento pocit zvykl. Poté můžete rozdělit lehké až silné údery pomocí paddle a pomalu zvyšovat intenzitu. Vaší fantazii se při spankingu meze nekladou - ale základní pravidla by samozřejmě měla být dohodnuta. Předem lze určit takzvané "bezpečné slovo", které se použije při dosažení limitu. Osoba aktivně provádějící výprask pak musí okamžitě přestat. Takové tresty lze provádět doma nebo na veřejnosti.

     

    Chcete si koupit BDSM paddle ze dřeva za výhodnou cenu?

     

    Toto plácací pádlo je vyrobeno z velmi kvalitního dřeva. Dřevo bylo důmyslně opracováno, obroušeno a rohy zaobleny. Pokud hledáte jednoduchou, ale velmi funkční výpraskovou hračku, která by neměla stát mnoho, pak je toto dřevěné SM pádlo tou správnou volbou.

     

    Mohu kombinovat své paddle kombinovat s dalšími doplňky?

     

    Ano, v každém případě! Zejména pokud budete svůj nový dřevěný paddle s koženými bondage pouty MEO ® nebo třeba použijete pásku přes oči, nabízí se vám několik skvělých možností. Nebo koženou masku - ta poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry ještě působivější.

     

    Co dělá BDSM paddle ze dřeva při spankingu tak výjimečné?

     

    Působivé BDSM paddle byl na jedné straně vybaven silně profilovanou údernou plochou, podobně jako u křehčovače masa, a umožňuje tak ještě důraznější trestání. Zadní strana pádla má hladký úderný povrch. Všechny hrany jsou zaoblené, což výrazně minimalizuje riziko poranění. Díky ergonomicky tvarované rukojeti je pádlo paddle velmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečný a přesný úder. Povrch pádla je jemně broušený, a proto velmi hladký

     

    Důležitá kritéria pro nákup BDSM pádla:

     

    A paddle je na BDSM scéně mimořádně oblíbeným doplňkem. Možná již znáte jezdecké náčiní a bičíky SM, ale BDSM pádlo paddle může poskytnout obzvláště intenzivní bolest při rozkoši. Materiál je vlastně rozhodujícím kritériem, díky němuž je paddle prostředkem tvrdého trestu ve hře na dominanci a podřízení. Pro začátečníky ve spankingu je paddlekteré jsou měkce polstrované nebo mají dvě různé úderné plochy. Můžete je použít k pomalé přípravě zadku na nadcházející bolest z rozkoše. Pokud však lehká bolest pro potěšení již nestačí, BDSM paddle z kůže jsou tím pravým paddle pro vás. Takové paddle se může projevovat různým stupněm údernosti. Další přesvědčivou možností je paddle vyrobená z gumy nebo silikonu. Ty jsou často zcela podceňovány, protože ačkoli jsou měkké, pružné a hladké, způsobují působivé plácnutí do zadku - a to i při velmi malé námaze. Pokud však chcete intenzivní slastnou bolest, měli byste se rozhodnout pro BDSM paddle ze dřeva. Tvrdost a nepoddajnost materiálu zajišťují extrémní intenzitu. MEO® vám zde ve velkém SM internetovém obchodě nabízí široký výběr paddleů různých tvarů, provedení a materiálů, takže si můžete vybrat ten pravý pro vás paddle vhodné pro vás.

     

    Další podrobnosti: V nabídce jsou i další produkty, které si můžete pořídit:

     

    • paddle pro výprask z masivního dřeva
    • Anglické slovo "spanking" znamená plácnutí přes zadek. Spanking je často zábavný i pro ty, kteří nejsou příznivci BDSM. Kromě rituálu trestu je to také zvláštní slastná bolest, kterou pociťují. Milovníci BDSM také rádi nosí naše kožené rukavice.
    • Rozměry: Délka cca 30 cm
    • Internetový obchod MEO: Plácačky, SM biče, SM jezdecké bičíky a další SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručně vyrobené podle nejvyšších standardů kvality.
    • Přírodní produkt: Dřevo je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu paddle vhodné: - pro výrobu bičíků a bičíků na šlehání. Jedná se o 100% recyklovatelný a ekologický výrobek.
    • Jedinečnost: Naše paddle jsou ručně vyráběné a jedinečné.
    • Diskrétnost: Jsou zasílány v nenápadné kartonové krabici, která neprozrazuje obsah.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Hodnocení 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Hodnocení 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Hodnocení 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Hodnocení 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            BDSM paddle ze dřeva - Tenderiser

            BDSM paddle ze dřeva - Tenderiser

            Naprostá neohebnost dřeva v kombinaci s profilovanou údernou plochou BDSM paddle způsobuje velmi zvláštní, pronikavou bolest z rozkoše. Přestože údery lze dávkovat zcela neškodně, účinek se velmi rychle rozvíjí bolestivým směrem.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: