Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

BDSM kříž pro montáž na zeď

Náš BDSM kříž je svatoondřejský kříž pro domácnost, který lze nenápadně připevnit na zeď. Kříž BDSM se používá při sezeních BDSM, kdy je partner k BDSM kříži připoután. Jakmile je partner přivázán, lze ho podle vašich preferencí podrobit různým druhům smyslové stimulace nebo Impact Play.

Více informací

3303/00

k dispozici na

    Více informací

    Náš BDSM kříž je vysoce kvalitní svatoondřejský kříž pro domácnost, který lze nenápadně připevnit na zeď. Kříž BDSM se používá při sezeních BDSM, kdy je partner k BDSM kříži připoután pouty, obvykle na zápěstí a kotníky. Jakmile je přivázán, může být podroben různým druhům smyslové stimulace nebo Impact Play, v závislosti na vašich preferencích nebo přání vašeho partnera.

    Highlights:

     

    • Úspora místa: Ondřejský kříž leží naplocho u stěny, nezabírá téměř žádné místo, a když se nepoužívá, lze jej snadno schovat za skříň nebo závěsy.
    • Diskrétní dodávka: 5 jednotlivých dílů je dodáváno v plochém balení a po připevnění na zeď je lze přizpůsobit libovolné velikosti těla a tvaru horní části těla. Jednotlivé díly můžete uspořádat, jak se vám zlíbí, a vytvořit si tak optimální BDSM sestavu na míru!
    • Optimální polstrování: Polštářky pro paže a horní část těla jsou speciálně polstrované a zajišťují vysokou úroveň pohodlí!
    • Robustní konstrukce: BDSM kříž je vyroben z oceli a dřeva, takže vydrží i náročné používání.
    • Četné upevňovací body: Na BDSM kříži lze k různým upevňovacím bodům připevnit bondážní doplňky, jako jsou provazy, pouta, pouta na kotníky a mnoho dalšího.

     

    Náš BDSM kříž si zamilujete:

     

    Obohaťte svá příští BDSM sezení tímto nástěnným křížem svatého Ondřeje! Náš důmyslný, polstrovaný BDSM kříž lze připevnit naplocho na stěnu a ušetřit tak místo! Je ideální pro menší místnosti a nabízí více prostoru pro umístění dalších bondage doplňků v místnosti vedle BDSM kříže. Ondřejský kříž lze použít kdekoli, např. v ložnici, kde jej lze schovat za závěs nebo komodu.

     

    Snadno se sestavuje a je připraven k okamžitému použití:

     

    Vše, co potřebujete, je vrtačka a šroubovák. BDSM kříž se skládá z 5 jednotlivých dílů a je diskrétně dodán k vám domů v plochém balení! Těchto 5 jednotlivých dílů můžete doma připevnit v požadované výšce a vytvořit tak pro vás a vašeho partnera ty nejlepší a nejpohodlnější scénáře. Zvláště pohodlné podložky pro upevnění rukou, nohou a trupu jsou potaženy umělou kůží a lze je čistit naším sprejem INSTACLEAN. Na bocích opěrek nohou a rukou se nacházejí upevňovací body, ke kterým lze připevnit pouta a kotníkové manžety, provazy nebo jiné bondážní doplňky! S tímto snadno sestavitelným, prostorově úsporným a snadno schovatelným BDSM křížem můžete svého partnera používat, trestat nebo rozmazlovat, kdykoli a jakkoli se vám zlíbí!

     

    Jak používat BDSM kříž:

     

    Po bezpečném připevnění BDSM kříže na zeď můžete do jeho blízkosti umístit své oblíbené erotické hračky a BDSM doplňky. Jakmile je váš otrok připraven, přivažte mu zápěstí a kotníky ke kříži BDSM, abyste ho dostali do správné polohy. Můžete ho nebo ji posadit čelem dopředu nebo ke zdi. Jakmile je v poloze, můžete použít svorky na bradavky, floggerbičíky, provazy, roubíky a mnoho dalšího! Vaše sezení BDSM bude obohaceno o skutečný svatoondřejský kříž a vy se budete cítit jako v profesionálním dominovém studiu! Zejména při používání bičíků a bičíků si uvědomíte, jak je to s naším BDSM křížem jednodušší a pohodlnější, protože zabírá jen velmi málo místa a dává vám spoustu volnosti pohybu! Získáte tak více prostoru pro používání bičovacích nástrojů a erotických hraček a pro rozumný pohyb.

     

    Další podrobnosti:

     

    • BDSM kříž pro domácí použití
    • Bondage kříž pro svatého Ondřeje
    • Rozměry ve smontovaném stavu: 183 cm délka x 95 cm šířka, podložky pod ruce a nohy: 74 cm délka x 16,5 cm šířka. Podložky pro horní část těla: 48 cm dlouhé x 39 cm široké.
    • Materiál: dřevo, ocel, PU a PVC
    • Barva: černá
    • Poznámka: Součástí dodávky je šroubovák a 20 šroubů. K montáži je zapotřebí vrtačka, vrták a šroubovák.
    • Tento 5dílný BDSM kříž je dodáván plochý a složený, takže k vám domů dorazí diskrétně. Po otevření krabice můžete jednotlivé díly sestavit do požadované výšky a šířky. Díky tomu jej můžete dokonale a anatomicky přizpůsobit výšce a délce rukou a nohou svého partnera!
    • Upozorňujeme, že BDSM by měl být vždy dobrovolný a všichni účastníci musí dodržovat příslušná bezpečnostní opatření, aby nedošlo ke zranění.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    É um produto de alta qualidade, perfeito para uso privado

    Aprecio especialmente o design que economiza espaço, já que fica rente à parede e pode ser facilmente escondido atrás de um armário ou cortina quando não estiver em uso. A entrega discreta em cinco partes embaladas individualmente facilitou a montagem e o ajuste ao meu tamanho e forma corporal. O conforto desta Cruz de Santo André é impressionante, com almofadas especiais para os braços e o tronco, proporcionando uma experiência agradável. A construção robusta em aço e madeira garante estabilidade e durabilidade, mesmo sob pressão Recomendo vivamente esta Cruz de Santo André. Combina qualidade, conforto e discrição em um design atraente. Um excelente investimento para quem procura uma experiência personalizável e de alta qualidade.

      Hodnocení 

      Mi cruz de San Andrés: un éxito total

      ¡Estoy encantado con mi nueva cruz de San Andrés! Es de alta calidad y se instala discretamente en la pared. Me encanta su diseño compacto y la comodidad que ofrece. ¡Muy recomendable para vivir tus fantasías de forma segura!

        Hodnocení 

        Thrilled with my new St. Andrew's Cross - Quality and Discretion

        I am absolutely thrilled with my recently purchased St. Andrew's Cross. It is a high-quality product, perfect for private use, and discreetly mounts to the wall.

        I particularly appreciate the space-saving design of the cross. It lays flat against the wall and can easily be hidden behind a cabinet or curtain when not in use. The discreet delivery in five flat-packed individual parts was also a plus, as it allowed for easy mounting and adjusting to my body size and shape. The personalized setup I was able to create was a genuine highlight!

        The comfort of this St. Andrew's Cross is impressive. The specially padded pads for arms and upper body ensure a pleasant experience, even during extended use. The sturdy construction of steel and wood guarantees stability and durability, even under heavy strain.

        The numerous attachment points offer versatile options for attaching accessories such as ropes, handcuffs, ankle cuffs, and much more. This St. Andrew's Cross meets all my expectations and allows me to explore my fantasies in a comfortable and safe environment.

        Overall, I highly recommend this St. Andrew's Cross. It combines quality, comfort, and discretion in an appealing design. An excellent investment for those seeking a high-quality and customizable experience.

          Hodnocení 

          Hochwertiges Spielgerät

          Für die devote Sklavin bzw. den devoten Sklaven gibt es keinen besseren Platz, als am Andreaskreuz fixiert zu werden. Die Zugänglichkeit bietet der dominanten Person alle Optionen, seine Dominanz durch die Stimulation der erogenen Bereiche oder das Füllen der Öffnungen der devoten Person auszuleben.

            Hodnocení 

            You won’t regret it

            Easy to assemble. Very good quality. Definitely worth the price.

            • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Ottimo prodotto

            Mi è arrivato da circa una settimana e per ora sono soddisfatta. MEO è una garanzia

            • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            BDSM kříž pro montáž na zeď

            BDSM kříž pro montáž na zeď

            Náš BDSM kříž je svatoondřejský kříž pro domácnost, který lze nenápadně připevnit na zeď. Kříž BDSM se používá při sezeních BDSM, kdy je partner k BDSM kříži připoután. Jakmile je partner přivázán, lze ho podle vašich preferencí podrobit různým druhům smyslové stimulace nebo Impact Play.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: