Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Bondage

Zpravodaj

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke je pro fanoušky bondage povinností! Každý, kdo hledá dokonalý zážitek z bondáže, by si neměl nechat ujít tento doplněk. Bullock Tie Yoke je to pravé pro submisivní otroky, protože tento polštář spojuje krk s penisem a varlaty a zaručuje silný pocit podřízenosti, disciplíny a kontroly.

Více informací

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke a proč je pro fanoušky bondage nezbytností! Pokud hledáte jedinečný a dokonalý zážitek z bondage, neměli byste si nechat ujít tento doplněk od MEO. Bullock Tie Yoke je přesně to pravé pro submisivního otroka, protože tento působivý pranýř spojuje krk s penisem a varlaty a zaručuje silný pocit podřízenosti, disciplíny a kontroly.

    The Bullock Tie Yoke - A bridge between the past and present!

    Historicky má pranýř v mnoha kulturách hluboce zakořeněný význam. Pranýř sloužil nejen jako nástroj trestu, ale také jako symbol podřízenosti a poslušnosti vůči vládě a vyšším autoritám. Náš pranýř, nazvaný Bullock Tie Yoke, spojuje tento historický původ s moderním světem BDSM tím, že kombinuje tradiční řemeslné zpracování s moderním designem.

    Hlavní výhody a přednosti pro submisivního muže, který chce nově vymezit své hranice:

    • Vysoce kvalitní řemeslné zpracování: tento pranýř, vyrobený ze dřeva, zaujme nejen svou estetikou, ale také robustní a spolehlivou konstrukcí.
    • Všestranné využití: Ať už jde o ponižování, bičování, Ballbusting, CBT nebo hrátky s horkým voskem - možnosti jsou stejně rozmanité jako vaše fantazie.
    • Bezpečnost a pohodlí: Navzdory své robustnosti je Bullock Tie Yoke navržen tak, aby se dal pohodlně používat po delší dobu. Ale pozor, více než půl hodiny může být skutečnou výzvou!
    • Naprostá kontrola: Díky strukturovanému spojení tří částí zajištěných kolíky a našimi visacími zámky na stejný klíč je nemožné se z polštáře dostat.


    Tento působivý pranýř, precizně vyrobený ze dřeva, nabízí jedinečnou kombinaci tradice a modernosti! Pro submisivního muže zprostředkovává Bullock Tie Yoke intenzitu podřízenosti, kterou lze jen těžko popsat slovy. Pranýř neslouží jen jako fyzické omezení, ale je také symbolem naprostého podřízení. Současné spoutání krku, penisu a šourku umocňuje pocit, že je muž vydán na milost a nemilost druhým, a umožňuje hlubší citové pouto a intenzivnější prožitek podřízenosti. Dominantní partneři oceňují Bullock Tie Yoke pro jeho přímou expresivitu. Prášek lze použít nejen jako účinný prostředek podřízení, ale také jako vizuální symbol dominance a moci. Skutečnost, že pillory svazuje krk i nejcitlivější místa submisivního muže, umožňuje rozmanité hrátky a posiluje mocenský vztah.

    Více informací:

    • Pillory - Pillory - Pillory - Pillory - Pillory - Pillory - Pillory Bullock Tie Yoke
    • Bondážní pomůcky
    • Rozměry: Celková délka 58 cm. S kulatým otvorem 14 cm pro krk a kulatým otvorem 50 mm pro penis a varlata je ideální pro každého muže. Tloušťka materiálu: Robustní materiál o tloušťce 32 mm slibuje trvanlivost a odolnost.
    • Hmotnost: Solidní hmotnost přibližně 1 kg zajišťuje stabilitu a silnou přítomnost.
    • Materiál: Dřevo, kov
    • Čištění a péče: Stránka Bullock Tie Yoke si zaslouží tu nejlepší péči, aby zůstala vždy v perfektním stavu. Doporučujeme jej po každém použití vyčistit naším sprejem VERYCLEAN. Tím zaručíte nejen hygienické používání, ale také dlouhou životnost polštáře.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke je pro fanoušky bondage povinností! Každý, kdo hledá dokonalý zážitek z bondáže, by si neměl nechat ujít tento doplněk. Bullock Tie Yoke je to pravé pro submisivní otroky, protože tento polštář spojuje krk s penisem a varlaty a zaručuje silný pocit podřízenosti, disciplíny a kontroly.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: