Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Bondage

Zpravodaj

BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Křížové pouto - tzv. hogtie connector - z kolekce Noblesse je nepostradatelným doplňkem pro bondage. Konektor hogtie je vyroben z japonské hovězí kůže a lze jej snadno a rychle použít k vytvoření různých druhů pout.

Více informací

3168/00

k dispozici na

    Více informací

    Křížové pouto - tzv. hogtie connector - z kolekce Noblesse je nepostradatelným doplňkem pro bondage. Konektor hogtie je vyroben z japonské hovězí kůže a lze s ním snadno a rychle vytvářet různá pouta. Pevné popruhy křížového pouta jsou důmyslně zpracované a pevně přinýtované, takže snadno odolají i silnému škubání nepoddajných ponožek.

     

    Tato kolekce od MEO® svou výraznou barvou, sytě vínovou, symbolizuje nejen eleganci, lásku, vášeň, romantiku a vřelost; má také podtrhnout citové pouto mezi Top a Sub během bondage. Kovové prvky v barvě růžového zlata, které barevně dokonale ladí s designem, dodávají výrobkům krásný kontrast.

     

    Nejdůležitější prvky:

     

    • Křížová manžeta známá také jako Hogtie konektor.
    • Rychlý a snadný způsob svazování. Karabinky se jednoduše připevní na D-kroužky pout na ruce a kotníky.
    • Hogtie connector je křížové pouto, které umožňuje uvést partnera do znehybněné polohy. Můžete jej připevnit buď zepředu, nebo zezadu, jakkoli chcete umístit Sub. Je ideální pro ty, kteří se nemohou hýbat. Je ideální pro ty, kteří nemají čas na složitější bondage.
    • Elegantní spojovací prvek pro hogtie je vyroben z japonské hovězí kůže a má fantasticky měkký vnitřek z jehněčí nappa kůže. Čtyři karabiny s hladkým chodem vám umožní snadno realizovat mnoho variant bondáže.
    • Vínová barva je úzce spojena s vášní a vznešeností, ale symbolizuje také temnou stránku erotiky.
    • Japonská hovězí kůže se skvělými vlastnostmi materiálu.
    • Vysoce kvalitní, odolné, ale lehké, přestože je vyrobeno ze silné hovězí kůže.
    • Elegantní design a nejvyšší kvalita zpracování.

     

    Co je na manžetě Noblesse cross pro Hogtie bondage výjimečného?

     

    Ušlechtilá kombinace sytě černé a elegantního růžového zlata vypadá obzvlášť luxusně a udělá z vašeho bondage sezení stylové dobrodružství. Čtyři karabiny křížové manžety lze připevnit k poutům na ruce a kotníky a omezit tak volnost pohybu. Váš partner je vám zcela vydán na milost a nemilost - co s ním budete dělat, záleží jen na vaší fantazii. Všechny použité materiály jsou veganské a neobsahují nikl.

     

    Pro kolekci Noblesse by MEO® se používá pouze japonská hovězí kůže a měkká jehněčí kůže nappa, která splňuje nejvyšší standardy kvality a ochrany životního prostředí. Všechny výrobky jsou vyráběny zkušenými sedláři a brašnáři, kteří mají dlouholeté řemeslné zkušenosti. Díky našemu důmyslnému zpracování a rostlinnému činění má hovězí kůže krásný povrch a je příjemná na dotek. Výroba probíhá s maximální pečlivostí - od střihu přes šití až po dokonalý výsledek.

     

    Jak se používá křížové pouto Noblesse v Hogtie bondage?

     

    Užijte si Sub v klasické pozici hogtie spojením pout rukou a nohou na zádech nebo donuťte Sub k pozici ohnutého dopředu ve stoje. Spojovací prvek Hogtie je pro tento účel vybaven 4 hladce se pohybujícími karabinami. Rádi vidíte svého partnera bezbranně přivázaného k židli? Jednoduše připevněte křížové pouto za opěradlo a máte dokonalý základ pro úžasné, kreativní možnosti bondáže.

     

    Co je to Hogtie bondage?

     

    Při této bondage technice leží Sub na břiše a jeho zápěstí a kotníky jsou svázány za zády. Svázaná zápěstí a kotníky jsou pak také svázány k sobě. Kolena jsou silně pokrčená a špičky chodidel směřují vzhůru. V BDSM je Hogtie velmi oblíbená jako zvláštní forma bondáže, protože Bottom se absolutně nemůže hýbat a je zcela vydán na milost a nemilost Top. Aby se tento efekt ještě zvýšil, může být hlava do bondáže začleněna, například pomocí postroje na hlavu. Vzhledem k nemožnosti pohybu je Bottom vydán na milost a nemilost všem dalším fantaziím vrchního. Například neomezené manipulaci s erotogenními zónami spodku. To lze využít jako odměnu, ale také jako trest. Zde se fantazii meze téměř nekladou.

     

    Vlastnosti a výhody japonské hovězí kůže:

     

    Japonská hovězí kůže nabízí mnoho vynikajících vlastností, protože je - stejně jako druhá kůže - poddajná, pružná, ohebná, natahovací a elastická. Téměř v kontrastu s tím je díky rostlinnému činění také pevná a zároveň odolná proti roztržení. Všude kolem perfektní vlastnosti, aby z něj bylo možné vyrobit vysoce kvalitní pouta a BDSM doplňky pro MEO®.

     

    Více informací:

     

    • Červená manžeta s křížem a 4 karabinami
    • Luxusní bondážní doplněk z kolekce MEO® Noblesse
    • Kolekce Noblesse zahrnuje pouta na ruce, pouta na kotníky, kuličkový roubík, roztahovací tyč, spojku na svazování a obojek s vodítkem. Vyrobeno v té nejlepší kvalitě, která splňuje nejvyšší nároky.
    • Materiál: japonská hovězí kůže, kov, jehněčí kůže nappa
    • Barva: bordó červená, černá
    • Barva přezek: Barva: růžově zlatá
    • Super rychlý a snadný způsob zavazování. Karabiny se jednoduše připevní na D-kroužky pout na ruce a kotníky.
    • Konektor hogtie je křížová manžeta, která umožňuje uvést partnera do znehybněné polohy. Můžete jej připevnit buď zepředu, nebo zezadu, jakkoli chcete umístit Sub. Je ideální pro ty, kteří se nemohou hýbat. Je ideální pro ty, kteří nejenže nechtějí složitá pouta, ale chtějí si během bondage sezení užít vizuální přitažlivost a odolnost té nejlepší kůže a oceli.
    • Materiál: hovězí kůže, jehněčí kůže nappa (podšívka), kov
    • robustní a lehké
    • robustní kovové prvky
    • Délka řemínku: 9,5 cm
    • Délka od karabinky ke karabince: 15 cm
    • Délka karabinky: 5,5 cm
    • Průměr kroužku: 2 cm
    • Vyobrazeno s pouty na ruce a nohy z kolekce Noblesse. Nejsou součástí dodávky. Objednejte si je prosím samostatně.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Hodnocení 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Hodnocení 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Hodnocení 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Napište vlastní recenzi

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Křížové pouto - tzv. hogtie connector - z kolekce Noblesse je nepostradatelným doplňkem pro bondage. Konektor hogtie je vyroben z japonské hovězí kůže a lze jej snadno a rychle použít k vytvoření různých druhů pout.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: