Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Obojek BDSM Amsterdam z černé kůže

Kompletně černý obojek BDSM je vyroben z odolné hovězí kůže a má 3 kroužky pro připevnění bondage doplňků. Submisivní partner může obojek BDSM bez obav nosit delší dobu při bondáži a užít si maximální pohodlí při nošení.

Více informací

2554/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Celočerný obojek BDSM je vyroben ze silné hovězí kůže a má 3 kroužky pro připevnění bondage doplňků. Na Sub můžete obojek BDSM bezstarostně nosit po dlouhou dobu během bondáže a užívat si maximální pohodlí.

     

    BDSM obojek má nejen praktické využití při bondáži, ale vždy má také velký symbolický význam. MEO® však jde ještě dál a doplňuje tento jasný znak BDSM scény barevným designem, který prozrazuje mnohem víc, než že je někdo jen submisivní nebo otrok.

     

    U tohoto dvoubarevného BDSM obojku si můžete vybrat z různých barev, jako je černá, zelená, červená, modrá a bílá. Tyto barvy jsou obdobou Hankyho kódu, který je známý po celém světě. Tento kodex nenechává žádné otázky bez odpovědi a Sub může svému potenciálnímu partnerovi dokonce říct, co se mu líbí nebo jaký je jeho fetiš, když je během bondage svázaný a má roubík. Kožený BDSM obojek lze nosit i jako módní doplněk.

     

    Tři ocelové kroužky, jeden vpředu a dva po stranách, umožňují obojek BDSM dokonale začlenit do bondage sezení, například k němu připevnit řetězy s karabinami, bondážní lana nebo otrocké vodítko. Velikost BDSM obojku lze nastavit pomocí kovové přezky a lze jej přizpůsobit prakticky jakékoli velikosti krku.

     

    Co je na tomto koženém BDSM obojku tak výjimečného?

     

    K výrobě obojku BDSM používáme speciální kůži, díky níž je jeho nošení mimořádně pohodlné. Díky vynikajícímu zpracování se obojek BDSM nosí velmi pohodlně, a to i přes noc, aniž by se stal nepohodlným. Dokonalé řemeslné zpracování a vášeň pro bondage se snoubí v tomto BDSM obojku, za jehož kvalitu MEO® ručí svým jménem. Díky klasickému designu s moderním nádechem tento krásný BDSM obojek jistě zaujme ve všech směrech.

     

    Lze obojek BDSM kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Kromě tohoto BDSM obojku zahrnuje naše řada "Amsterdam" také kožená pouta na ruce a odpovídající kotníková pouta. Můžete si vybrat mezi různými barvami. Zejména pokud tento BDSM obojek zkombinujete s pouty na ruce nebo třeba použijete také pásku přes oči, naskýtají se vám úžasné možnosti. Nebo můžete použít bondážní masku, která poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry v bondage ještě působivější. Chcete jít ještě o něco dál? Pak možná do bondage sezení zapojte i oblíbený pás cudnosti NoPacha. Užitečnými doplňky k tomuto BDSM obojku jsou určitě naše otrocká vodítka, která nabízíme v mnoha provedeních, bondage lano nebo naše speciální bondage karabina pro připevnění řetězů.

     

    Jak se o kožený BDSM obojek starat a jak ho čistit?

     

    Obojek BDSM jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. Chcete-li o kožený obojek BDSM pečovat, občas použijte kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Tím udržíte kůži pružnou. Pouze pokud se o kožený obojek BDSM řádně pečuje, zůstane v dobrém stavu a bude odolný a pevný.

     

    Na co bych si měl dát pozor při nákupu BDSM obojku?

     

    S bondážními výrobky od MEO® jste nejen na straně bezpečí, ale také si můžete bondage s partnerem stoprocentně užít. Při nákupu bondage pout byste se měli ujistit, že vám vybrané zboží sedí a má individuálně nastavitelnou velikost! To zvyšuje komfort nošení a zaručuje vám dlouholeté potěšení. Materiál by měl být odolný a trvanlivý, jako je například vysoce kvalitní kůže, kterou používáme my. Abyste si i po skončení bondage udrželi dobrou náladu, měli byste také dodržovat naše pokyny k péči, které samozřejmě přikládáme ke každému výrobku.

     

    Tipy a triky pro bondage:

     

    Před svázáním pomáhá definovat tzv Safeword sadu. Zabráníte tak rychlému nechtěnému překročení osobních hranic. Tento Safeword je signální slovo používané v BDSM praktikách, kterým může svázaný, submisivní partner dát najevo, že si nepřeje v akci pokračovat. V kontextu konsensuálně prováděných praktik je výrazné Safeword je bezpodmínečný závazek okamžitě přestat. Účinné a důvěryhodné používání safewords je jedním z naprosto nezbytných předpokladů konsensuálního BDSM.

     

    Další podrobnosti:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Raffinato e molto sensuale

    Raffinato e molto sensuale, ottimo per i giochi di ruolo col proprio lui...o la propria lei

      Hodnocení 

      This collar is brilliant! I

      This collar is brilliant! I received it yesterday and I haven't taken it off yet! It's really comfortable and great to attach to anything. With a lot of rope and some thought you can make some great bondage. For those trying to find a collar, this is prefect, there is no need to buy a more comfortable one, its so great.

        Napište vlastní recenzi

        Obojek BDSM Amsterdam z černé kůže

        Obojek BDSM Amsterdam z černé kůže

        Kompletně černý obojek BDSM je vyroben z odolné hovězí kůže a má 3 kroužky pro připevnění bondage doplňků. Submisivní partner může obojek BDSM bez obav nosit delší dobu při bondáži a užít si maximální pohodlí při nošení.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: