Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Shibari bondage - Pouta na krk s vodítkem

Tento nádherný doplněk kombinuje estetiku tradičního japonského svazování s kvalitou vysoce jakostních materiálů. S tímto šibari poutem na krk s vodítkem z pleteného provazu si můžete na veřejnosti nebo doma užívat vodění na vodítku od své Dom nebo paní.

Více informací

3151/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento nádherný doplněk kombinuje estetiku tradičního japonského svazování s kvalitou vysoce jakostních materiálů. Užijte si vodění za vodítko od své Dom nebo paní na veřejnosti nebo doma s tímto shibari poutem na krk s vodítkem vyrobeným z pleteného lana. Pouta na krk lze nastavit podle obvodu krku pomocí uzlu s pojistkou a jsou vhodná pro ženy i muže.

     

    Čím je tento výrobek ze série Shibari od MEO výjimečný?

     

    Shibari je tradiční japonské umění vázání provazu. Zní to složitě, ale je to tak. Právě proto se vývojáři produktů MEO® z Německa spojili s předními odborníky na BDSM v Tokiu a navrhli řadu hotových pout, která vycházejí z bondáže Shibari. Vzhledem k tomu, že tato pouta již byla ručně vyrobena v Japonsku, můžete začít hned, aniž byste museli zvládat složitou uzlařinu.

     

    Kromě roubíku na kousání, bondage obojku Shibari s provazovým vodítkem série obsahuje také pouta Shibari, japonský bičík a dokonce i kompletní sadu Hogtie. Uzlová pouta z bavlněného provazu nejenže vypadají shibariovsky a elegantně, pouta a doplňky se také pohodlně nosí, jsou měkké na kůži a nezařezávají se. Pouta se rychle nasazují - ideální pro všechny milovníky bondage i pro začátečníky!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Ručně vyráběná pouta na krk s vodicími linkami ve vzhledu shibari.
    • Redukovaný, ale elegantní design pro estetiku erotického bondage.
    • Splétané přírodní lano, 100% bezpečné pro tělo a bez chemických látek
    • Vysoký komfort nošení/ bondage: bavlněná lana jsou měkká a nezařezávají se.
    • Nezbytná výbava pro každého, kdo má vztah Dom/sub.

     

    Co znamená pojem Shibari Bondage?

     

    Shibari pochází z Japonska a znamená něco jako "svázat". Proto se často mluví o japonské bondáži. Shibari je však mnohem více o samotném umění bondáže než o uplatňování moci a dominance. Zatímco čistá BDSM bondage je o vyjasnění, kdo je Top a kdo Bottom, shibari je o samotném umění bondáže. Pro praktikujícího bondage obvykle spočívá uspokojení v tom, když vidí, jak před ním spoutaná osoba leží umělecky spoutaná a znehybněná. Existuje mnoho různých technik tohoto dokonalého bondage. Některé se používají jednoduše ke znehybnění osoby Bottom. Jiné jsou inspirovány historií a mají zdůraznit a podtrhnout estetiku svázaného těla.

     

    Jak o výrobek pečovat?

    Provaz čistěte pod tekoucí vodou s jemným mýdlem. Pokud chcete čistit důkladněji, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další lano:

     

    • Shibari bondage obojek s vodítkem
    • Průměr obojku: 12 cm - 30 cm
    • Univerzální velikost
    • Materiál: nejlepší japonská bavlna
    • S našimi výrobky z řady Shibari pocítíte velmi smyslný pocit provazu na své kůži. Všechny výrobky z této řady jsou pro MEO ručně tkané v Japonsku z pružné bavlny s hladkým vláknem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Hodnocení 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Hodnocení 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Hodnocení 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Hodnocení 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Hodnocení 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Hodnocení 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Napište vlastní recenzi

                  Shibari bondage - Pouta na krk s vodítkem

                  Shibari bondage - Pouta na krk s vodítkem

                  Tento nádherný doplněk kombinuje estetiku tradičního japonského svazování s kvalitou vysoce jakostních materiálů. S tímto šibari poutem na krk s vodítkem z pleteného provazu si můžete na veřejnosti nebo doma užívat vodění na vodítku od své Dom nebo paní.

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  30 další položky ve stejné kategorii: