Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Gynekologické křeslo "Extrémní poslušnost" pro BDSM sezení

Profesionální BDSM gynekologické křeslo vám nabízí vše, co potřebujete pro vzrušující BDSM sex s partnerem. Je ideální pro jeho či její svazování, trestání, hýčkání, zkoumání nebo pro to, abyste ho či ji nechali tvrdě vyspat jedním z našich sexuálních strojů.

Více informací

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Profesionální BDSM gynekologické křeslo vám nabízí vše, co potřebujete pro vzrušující BDSM sex s partnerem. Je ideální pro jeho či její svazování, trestání, hýčkání, zkoumání nebo pro to, abyste ho či ji nechali pořádně vyřádit jedním z našich sexuálních strojů. Toto univerzální, nastavitelné BDSM gynekologické křeslo je odolné, stabilní, pohodlné a super sexy. Je ideální pro váš play room, vaši ložnici nebo žalář!

     

    Co je na BDSM gynekologickém křesle "Extreme Obedience" tak výjimečného?

     

    Chcete si koupit gynekologické křeslo? Nechte se inspirovat naším špičkovým gynekologickým křeslem a splňte si touhu po BDSM gynekologickém křesle profesionální kvality, které se snadno sestavuje a lze ho použít i v těch nejmenších prostorách. Robustní konstrukce univerzálně použitelného BDSM nábytku je vyrobena z práškově lakovaného kovu a vybavena polstrovanými, snadno čistitelnými polštáři z vinylové kůže na stehnech, hýždích a zádech.

     

    Anglický výraz Extreme Obedience znamená extrémní poslušnost - a naše gynekologické křeslo nese tento název právem! Na bocích a horní části BDSM gynekologického křesla "Extreme Obedience" jsou umístěny D-kroužky, ke kterým můžete připevnit pouta, kotníková pouta, řetězy nebo provazy. D-kroužky vám nabízejí perfektní příležitost ke svázání partnera nebo k připevnění vašich oblíbených erotických hraček a vyšetřovacích nástrojů na BDSM gynekologické křeslo tak, aby byly snadno dosažitelné. Gynekologické křeslo je také vybaveno nylonovými hrudními, bederními a stehenními popruhy s ABS přezkami. Ty vám umožní bez větší námahy fixovat submisivní partnerku pro nucené vyšetření nebo bondage sezení. Popruhy a přezky jsou také navrženy tak, aby je bylo možné rychle uvolnit, pokud je třeba partnerku po sezení bez větší námahy osvobodit z pout.

     

    Opěrku zad lze flexibilně nastavit, takže ji můžete pohodlně používat v ideálním úhlu pro vás nebo pro cokoli, co máte se svým Sub v plánu! Udržujte ho/ji (nebo sebe v autobondáži) svázaného/ou a v submisivní poloze celé hodiny!

     

    Všechny podpěry jsou příjemně polstrované a pohodlné. I když profesionální BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience" nepoužíváte s partnerem, můžete ho použít k samovazbě s našimi elektronickými časovými zámky MEOBond nebo s některým z našich erotických strojů.

     

    Nejdůležitější funkce:

     

    • Díkynastavitelnému opěradlu můžete svého partnera používat vsedě nebo vleže. Připoutejte ho nebo ji a pohybem opěrky nahoru nebo dolů si zvolte ideální úhel, abyste měli optimální přístup k otvorům!
    • Pohodlné, měkké polstrování: Ideální pro dlouhá sezení! Polstrování je mimořádně pohodlné a tlumí i ty nejtvrdší nárazy nebo trhavé pohyby.
    • Optimální opěrky nohou: Díky perfektně umístěným, dobře polstrovaným a výškově nastavitelným opěrkám nohou je gynekologické křeslo profesionálním gynekologickým křeslem pro nucené vyšetření a anální či vaginální penetraci.
    • Pevná konstrukce: Profesionální BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience" vydrží opravdu hodně, i když během sezení dojde k opravdu drsným situacím. Robustní rám je vyroben z vysoce kvalitního kovu a oceli, což z něj činí odolný kus BDSM nábytku.
    • Rychloupínací přezky: Rychloupínací přezky bondage popruhů jsou vyrobeny z ABS plastu a lze je snadno uvolnit, pokud váš partner potřebuje změnit polohu, chcete přenastavit fixaci nebo přerušit sezení.
    • D-kroužky pro připevnění bondage doplňků: Připevněte pouta nebo jiné bondage doplňky k D-kroužkům a přidejte do sezení další prvek nebo nucenou prohlídku!
    • Kompatibilní s erotickými pomůckami: Šukací stroj není součástí balení, ale křeslo se perfektně hodí k našim erotickým pomůckám(viz také držák na erotické pomůcky - klikněte zde)!

     

    Jak používat BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience"?

    Jakmile si BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience" nastavíte, můžete se do něj sami posadit, abyste si vyzkoušeli jeho výšku, stabilitu a pohodlí. Pokud jej chcete používat se svým partnerem, nechte ho před prvním sezením na BDSM gynekologické křeslo usednout, aby jej důkladně prozkoumal. Upravte sklon opěradla a uveďte ho do polohy, která vám oběma bude pro sezení nejpohodlnější kinky! Jakmile provedete nastavení, zajistěte svého partnera popruhy a pevně a těsně je přitáhněte. Vzrušujte a mučte svého submisivního partnera podle svých představ, dokud nebude zcela bezmocný a vydaný vám na milost a nemilost, nebude se svíjet v rozkoši a extázi a žadonit o uvolnění! Použijte spekulum, anální roztahovák, floggersvorky na bradavky, lechtadla, dilda a mnoho dalšího, zatímco je váš partner svázaný a vydaný na milost a nemilost vašim fantaziím. Pokud chcete BDSM gynekologické křeslo "Extrémní poslušnost" používat sami, bez partnera, udělejte si na gynekologickém křesle pohodlí, připoutejte se popruhy, pevně je utáhněte a užívejte si opory, kterou vám nabízejí opěrky nohou, zatímco máte nohy široce roztažené. Zkombinujte BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience" s jedním z našich dálkově ovládaných erotických strojů a nechte se pořádně ošukat v poloze rozkročeného orla!

     

    Po použití můžete BDSM gynekologické křeslo "Extreme Obedience" vyčistit pomocí našeho spreje INSTACLEAN a měkkého hadříku.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Více informací o bondage nábytku a gynekologickém vyšetřovacím křesle
    • Rozměry: Celková délka 102 cm x celková šířka 55 cm x celková výška 145 cm. Polštář na horní část těla: délka 79 cm x šířka 24 cm, polštář na sedadlo: délka 56 cm x šířka 24 cm, opěrky na nohy: délka 18 cm x šířka 20 cm.
    • Hmotnost: přibližně 40 kg
    • Maximální hmotnost: 200 kg
    • Materiály: železo, dřevo, pěna, PVC kůže, nylon, ABS plast.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Gynekologické křeslo "Extrémní poslušnost" pro BDSM sezení

    Gynekologické křeslo "Extrémní poslušnost" pro BDSM sezení

    Profesionální BDSM gynekologické křeslo vám nabízí vše, co potřebujete pro vzrušující BDSM sex s partnerem. Je ideální pro jeho či její svazování, trestání, hýčkání, zkoumání nebo pro to, abyste ho či ji nechali tvrdě vyspat jedním z našich sexuálních strojů.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: