Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Svatoondřejský kříž BDSM - BDSM nábytek - BDSM kříž - Bondage Cross

Kromě základního tvaru už nemá inovovaný křížek svatého Ondřeje 2.0 mnoho společného s dřevěnými kříži. Díky kovovému rámu je tento svatoondřejský kříž mimořádně stabilní, odolný a bezpečný pro použití v bondage. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a promyšlené konstrukci je náš svatoondřejský kříž bezpečným a univerzálně použitelným kusem BDSM nábytku.

Více informací

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Kříž svatého Ondřeje nebo BDSM kříž je dokonalým doplňkem, pokud jde o dokonalé otroctví! Kromě základního tvaru už inovovaný svatoondřejský kříž 2.0 od MEO nemá s původními dřevěnými bondážními kříži mnoho společného. Díky kovovému rámu je tento svatoondřejský kříž mimořádně stabilní, odolný a bezpečný pro použití v bondage. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a promyšlenému designu je náš svatoondřejský kříž bezpečným a univerzálně použitelným kusem BDSM nábytku. Náš svatoondřejský kříž 2.0 je vhodný pro všechny tělesné velikosti a váhové kategorie a je určen pro soukromé použití i do profesionálních BDSM studií.

     

    Potěšení z podřízení:

     

    Andrew's Cross se pro uživatele vyznačuje především úplným spoutáním a z toho vyplývající nehybností. Pasivní partner je zcela vydán na milost a nemilost Top a nemůže se téměř hýbat. Když jste připoutáni ke kříži svatého Ondřeje, velmi rychle si uvědomíte, že jste v této pozici zcela vydáni na milost a nemilost svému partnerovi. Hlava i celá horní část těla jsou volně přístupné Top a lze je stimulovat nebo trestat. Podobně je tomu i s genitáliemi. Roztažené nohy nelze zavřít, takže je možná jakákoli manipulace s genitáliemi.

     

    Co je na tomto BDSM kříži Andrew tak zvláštního?

     

    Kromě BDSM nábytku, jako jsou klece, pranýře a mnoho dalšího, vyrábíme také tento praktický ondřejský kříž se stojanem. Náš BDSM svatoondřejský kříž je nadčasový rozebíratelný kovový svatoondřejský kříž pro volně stojící použití bez nutnosti montáže na zeď. Dokonalý svatoondřejský kříž pro každou potřebu a každou velikost místnosti. V porovnání s podobnými výrobky tento svatoondřejský kříž neponechává nic náhodě, ať už je svatoondřejský kříž používán v soukromí nebo v profesionálním BDSM studiu. Stabilní základna umožňuje umístit tento svatoondřejský kříž kamkoli v místnosti, takže jej lze používat ze všech stran. Ke kříži lze samozřejmě připojit mnoho BDSM doplňků z nabídky MEO. Protože je náš svatoondřejský kříž vyroben z hygienicky nezávadného kovu, lze jej po bondage sezení snadno vyčistit (tělesné tekutiny, vosk ze svíček, lubrikanty, oleje atd.). Kříž svatého Ondřeje se dodává v rozloženém stavu, diskrétně a bezpečně zabalený. Montáž je velmi jednoduchá a náš bondage kříž svatého Ondřeje je připraven k použití během 3 minut. Po použití lze svatoondřejský kříž rychle demontovat a diskrétně uložit do skříně nebo pod postel.

     

    Jak používat kříž svatého Ondřeje k bondáži?

     

    Kříž svatého Ondřeje má integrované zařízení pro spoutání submisivního partnera. K tomu lze použít kožená pouta, pouta na ruce nebo provazy. Vaší fantazii se meze nekladou. Existuje pouze jedno omezení: čas! Každý otrok má své fyzické limity a ty lze během bondage na kříži svatého Ondřeje báječně prozkoumat. Stát s roztaženýma nohama je už tak výzva a roztažení rukou směrem nahoru je ještě nepříjemnější. Ruce jsou navíc samy od sebe těžší a těžší, jak krev pomalu stéká zpět do těla. Výsledkem je necitlivost. Právě proto byste si měli vybrat kvalitní pouta na ruce a kotníky. Doporučujeme naše speciální pouta 9885 - klikněte zde).

     

    Nyní je otrok spoután - a co teď? No, nyní začíná skutečné BDSM sezení. Můžete nerušeně prozkoumávat tělo a odpovídajícím způsobem stimulovat erotogenní zóny. Pokud je otrok připoután čelem ke kříži svatého Ondřeje, můžete samozřejmě vložit i výprask a/nebo bičování. Je důležité, abyste věnovali pozornost signálům svého otroka. Nezapomeňte proto prosím na Safeword a v případě potřeby se vyptávejte.

     

    Co je to BDSM svatoondřejský kříž?

     

    Můžete ho vidět na každém železničním přejezdu a je zmíněn i v Bibli: Ondřejský kříž! Ondřejský kříž v kontextu bondage je kříž ve tvaru písmene X ve velikosti člověka (často se mu říká jen kříž). Byl pojmenován podle apoštola Ondřeje, který byl údajně kolem roku 60 n. l. odsouzen k smrti ukřižováním na kříži ve tvaru písmene X. Na kříži ve tvaru písmene X byl také ukřižován. Ondřejský kříž v otroctví je obvykle vyroben ze dřeva nebo kovu a používá se k omezení pasivního partnera (spodního nebo otroka). Přední a zadní strana pasivního partnera je volně přístupná aktivnímu partnerovi, Top a končetiny jsou roztažené a fixované.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Kovový kříž svatého Ondřeje
    • Se stojanem
    • Materiál
    • Montážní materiál je součástí dodávky
    • Má několik upevňovacích bodů.
    • Výška je 2,30 m s plochou podstavce přibližně 1 m²
    • Vzhledem k tomu, že nohy otroka jsou na podlaze i během upevnění na svatoondřejský kříž, nehrozí při tomto typu upevnění téměř žádná rizika. Měli byste však dávat pozor na krevní oběh v pažích, který se může zastavit, pokud je otrok připoután příliš dlouho.
    • Ondřejský kříž je dnes standardním vybavením každého dominatrix studia. Mnoho swingers klubů má také speciálně vybavené BDSM místnosti s ondřejským křížem. S bondážním křížem se stále častěji setkáváme také v soukromých ložnicích. Pokud je otrok připoután ke kříži, nikdy by neměl zůstat sám. I jinak banální problémy mohou mít vážné následky, pokud jsou takto spoutáni. Lidé s astmatem nebo srdečními problémy by se měli obecně zdržet přivazování ke kříži svatého Ondřeje.

     

     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Svatoondřejský kříž BDSM - BDSM nábytek - BDSM kříž - Bondage Cross

    Svatoondřejský kříž BDSM - BDSM nábytek - BDSM kříž - Bondage Cross

    Kromě základního tvaru už nemá inovovaný křížek svatého Ondřeje 2.0 mnoho společného s dřevěnými kříži. Díky kovovému rámu je tento svatoondřejský kříž mimořádně stabilní, odolný a bezpečný pro použití v bondage. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a promyšlené konstrukci je náš svatoondřejský kříž bezpečným a univerzálně použitelným kusem BDSM nábytku.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: