Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Nábytek BDSM: Bondáž a dojící stůl

Tento přenosný a diskrétně skladný BDSM nábytek vás nadchne, protože je nejen univerzální pro bondage, ale hodí se i pro mnoho dalších BDSM her, jako je CBT, anální penetrace nebo dojení submisivního muže.

Více informací

2771/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento přenosný a diskrétně skladný BDSM nábytek vás nadchne, protože je univerzální nejen pro bondage, ale hodí se i pro mnoho dalších BDSM her, jako je CBT, anální penetrace nebo dojení submisivního muže.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - je vhodný k použití v domácnosti, kde se používá jako pomůcka pro bondáž:

     

    • Otvory pro dojení, pro CBT, anální sex a mnoho dalšího: Pronikejte a stimulujte svého partnera dvěma různými přístupovými otvory! Položte ho například na břicho, abyste ho mohli svázat a pomalu dojit jeho šťávu!
    • Hygienické polstrování z PU kůže: Toto pohodlné a snadno omyvatelné lůžko z PU kůže je ideální pro dlouhá sezení.
    • D-kroužky pro pouta: Připevněte přiložená pouta na zápěstí a kotníky k jednomu z 20 D-kroužků. K ostatním D-kroužkům lze připevnit další BDSM doplňky.
    • Odolná konstrukce: Nohy stolu a celá konstrukce nábytku jsou vyrobeny ze zesílené oceli, takže tato robustní konstrukce vydrží dlouhá sezení!

     

    Užijte si polstrovanou, hygienickou PU kůži, která pokrývá tento vysoce kvalitní a robustní bondážní stůl. Připevněte pouta na ruce a nohy k přiloženým D-kroužkům a udržte svého submisivního partnera pevně na místě. Dosáhněte otvorem stolu na plný přístup ke genitáliím nebo análu, případně na otvor pro obličej, abyste ho mohli stimulovat nebo do něj proniknout. Popusťte uzdu své fantazii a ukojte svou touhu po dominantním potěšení.

     

    Jak používat bondážní a dojící stůl:

     

    Uveďte svého submisivního partnera na bondážní stůl a nastavte mu pohodlná pouta na zápěstí a kotníky tak, aby byla na zápěstích a kotnících odolná proti úniku. Dejte ho do polohy, která vám přináší největší potěšení, připevněte pouta k D-kroužkům. Nyní si užijte své fantazie všemi možnými způsoby! Pokud chcete svého partnera dovést opravdu do extrému, položte ho obličejem na stůl, připoutejte ho tak, aby se nemohl hýbat, a začněte ho pomalu hladit, hýčkat a chlípně trestat. Použijte vibrátory, náš dojící strojek, různé erotické hračky a samozřejmě i své ruce, abyste svého Sub přivedli k vyvrcholení, nebo jeho šťávu podojte zespodu připevněním našeho fantastického dojícího strojku pod stůl.

     

    Více informací:

     

    • Extrémní bondáž a dojicí stůl
    • Délka lůžka: 178 cm, šířka: 61 cm, výška: 65 cm
    • Složený bondage stůl: délka: 89 cm, šířka: 60 cm, výška: 20 cm
    • Otvor pro obličej: 20 cm x 15 cm
    • Otvor pro přístup ke genitáliím: 25 cm x 13 cm
    • Pouta na ruce: 25 cm x 5 cm
    • Pouta na nohy: 28 cm x 5 cm
    • Hmotnost lůžka: 24 kg
    • Materiály: kov, PU kůže
    • Barva: černá, stříbrná
    • Poznámka: Nábytek na bondage unese maximální hmotnost 295 kg. Součástí dodávky je pár pout na ruce a pár pout na kotníky jako příslušenství. Všechny ostatní BDSM doplňky jsou k dispozici samostatně.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tolles Teil mit kleinen Einschränkungen

    Der Bondage- und Melktisch ist hochwertig, stabil und seinen Preis absolut wert! Leider ist das Loch für Zugänglichkeit von unten so weit von der Kopföffnung entfernt, dass sich das für Personen unter 185 cm Körpergröße nicht ausgeht.... Die volle Punktezahl hätte es gegeben, wenn der Tisch noch mit einer Tragevorrichtung ausgestattet wäre.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Super Qualität

    Super Qualität, ist jeden Cent wert. Tolle Verarbeitung

      Hodnocení 

      Worth the price

      A sturdy quality piece of gear that is worth the price.

        Hodnocení 

        What a great purchase!

        We’ve just started scratching the surface at all the possibilities available with this table. We both love it.

          Hodnocení 

          Pretty great

          Table came fully assembled and very simple to set up. Feels really sturdy and it is lots of fun to use as one would imagine. Can fold away too which is a bonus if you don't have much space to spare.

          Of course this is a massage table as well so honestly it kinda kills two birds with one stone for me at least.

          Here's the thing, sexual possibilities aside for a second. Guys, have you ever had your lower back massaged on a table and your balls just get uncomfortably pressed on? Well this sure as shit solves that for me. Now we're massaging!

          So all around pretty great purchase to me. The only drawbacks is it's limited a bit based on how tall you are. I'm 5"11 and my face and crotch both fit fine but I do have to move down a bit for it to really get worked on. Not really a huge issue though.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Nábytek BDSM: Bondáž a dojící stůl

          Nábytek BDSM: Bondáž a dojící stůl

          Tento přenosný a diskrétně skladný BDSM nábytek vás nadchne, protože je nejen univerzální pro bondage, ale hodí se i pro mnoho dalších BDSM her, jako je CBT, anální penetrace nebo dojení submisivního muže.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: