Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Nipple Sucker

Zpravodaj

2 přísavky na bradavky

Dokonalé řešení pro tvrdé, velké a citlivé bradavky! Kdo by nemiloval ten sexy pocit, když se vám bradavky postaví a po kůži vám přeběhne chvění vzrušení? Odsávačky bradavek od MEO tento zážitek přenášejí na zcela novou úroveň.

Více informací

9416/00

k dispozici na

    Více informací

    Dokonalé řešení pro tvrdé, velké a citlivé bradavky! Kdo by nemiloval ten sexy pocit, když se vám bradavky postaví a po kůži vám přeběhne chvění vzrušení? Přísavky na bradavky MEO tento zážitek přenášejí na zcela novou úroveň.

     

    Proč jsou přísavky na bradavky tak oblíbené u mužů i žen?

     

    Bradavky patří k nejcitlivějším částem našeho těla a muži i ženy milují pocit, když jsou jejich bradavky jemně nebo intenzivně stimulovány. Naše přísavky na bradavky napodobují pocit hnětení prsty nebo sání ústy a jemného kousání zuby. Naše přísavky na bradavky nabízejí intenzivní, téměř opojný pocit, který zvyšuje potěšení a touhu.

     

    Ideální pro každou chvíli:

     

    Tyto přísavky na bradavky ozvláštní každý okamžik, ať už se chcete rozmazlovat sami nebo si zpestřit předehru s partnerem. Jednoduše nasaďte přísavky na bradavky, stiskněte je k sobě a pociťte, jak se rozvíjí sací síla a vaše bradavky jsou stimulovány nesrovnatelným způsobem.

     

    Náš tip pro ještě intenzivnější zážitek:

     

    Pro ještě intenzivnější a příjemnější pocit doporučujeme používat přísavky na bradavky v kombinaci s naším lubrikantem na vodní bázi Aquameo. Nejenže enormně zvyšuje sací sílu, ale díky němu je nasazování a sundávání přísavek na bradavky ještě hladší a jemnější.

     

    Více informací:

     

    • Přísavky na bradavky pro muže a ženy
    • Odsávačka bradavek
    • Materiál: silikon
    • Rozsah dodávky: 1 pár přísavek na bradavky
    • Objednejte si přísavky na bradavky online: Představte si svět, ve kterém je každý dotek vašich bradavek elektrizujícím zážitkem. Takové je kouzlo přísavek na bradavky a MEO hrdě nabízí přední výběr těchto smyslných erotických hraček. Pokud hledáte intenzivní stimulaci bradavek, naše vibrační přísavky na bradavky jsou přesně to, co potřebujete. Kombinují smyslný pocit sání s brnícími vibracemi vibrátoru Bullet - skutečné dvojí potěšení. Pro ty, kdo mají rádi přímočarost a přesnost, nabízejí naše přísavky na bradavky s malou kuličkovou pumpičkou tu správnou sací sílu. Jsou kompaktní, ale výkonné a ideální na cesty nebo pro spontánní chvíle vášně. Pro odvážlivce, kteří hledají intenzivnější zážitek, jsou ideální naše šroubovací přísavky "Twist & Suck". Jednoduchým otočením můžete zvýšit nebo snížit tlak, přesně tak, jak to máte rádi. Naše přísavky na bradavky s externí pumpičkou nabízejí dokonalou kontrolu nad intenzitou sání. V kombinaci s kuličkovou pumpou nebo elektrickou pumpou si můžete přizpůsobit svůj zážitek. V MEO rozumíme umění smyslné stimulace a nabízíme vám ty nejlepší přísavky na bradavky pro vaše potěšení. Objevte úžasný svět stimulace bradavek ještě dnes v internetovém obchodě MEO a nechte své smysly zahltit intenzivními a příjemnými pocity!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Stimolacapezzoli

    Gli stimolacapezzoli solleticheranno il tuo seno stimolandoti sensazioni differenti grazie al loro meccanismo di suzione che aspirerà il tuo capezzolo in un vortice di piacere. Applica il toy sul capezzolo, premi la pallina e il sottovuoto farà uscire l'aria dallo stimolacapezzolo, succhiando il tuo seno.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Machen die Nippelchen schöööön sensibel

    Woahh..das Material...ist der Oberhammer! Ich mag das Silikon von Meo (findet man ja auch in diversen Knebeln usw wieder) und diese Sauger halten definitiv, was sie versprechen. Sehen gut aus, fühlen sich gut an und machen die Nippelchen schöööön sensibel! I love it.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bigger, more sensitive nipples

    If the thought of bigger, more sensitive nipples, gives you a chubby, grab these nipple enhancers. You simply squeeze and apply and the suction keeps the blood flowing for increased sensitivity which means more intense nipple play.

    • 8 z 8 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    These are AMAZING!!!

    I put ice in them and place them on... So amazing! I use them wet or dry but they work so much better when wet! I leave these on for 10 minutes and my nipples r huge as bulbs and super super sensitive!! I absolutely love these!!!

    • 8 z 8 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    parfait

    ces ventouses font un bien fou, c'est un peu douloureux au début, n'hésitez pas à mettre de l'huile sinon cela fait mal sur peau sèche. Cela aspire vraiment bien la peau, je l'utilise seulement depuis quelques jours, j'attends les résultats avec impatience. Je vous recommande ces ventouses, elles sont parfaites

    • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Schön stark

    Also ich muss sagen die Nippel Suckers saugen ganz schön stark, man sollte nur nicht vergessen die Brustwarzen einzucremen.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Großes Lob an MEO

    Eine TOP-Kaufempfehlung für alle! Großes Lob an dieser Stelle auch an die Jungs von MEO - erstklassige Ware zu einem erstklassigen Preis.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Awesome

    These are great. They extend your nipples, make 'em supersensitive and hot to look at and to touch. I need to wear them for an extended session time and over time to get that constant erect nipple effect. When I'm home, I wear them for hours. I'm wearing them now! Pull my daisy!

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    2 přísavky na bradavky

    2 přísavky na bradavky

    Dokonalé řešení pro tvrdé, velké a citlivé bradavky! Kdo by nemiloval ten sexy pocit, když se vám bradavky postaví a po kůži vám přeběhne chvění vzrušení? Odsávačky bradavek od MEO tento zážitek přenášejí na zcela novou úroveň.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    12 další položky ve stejné kategorii: