Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Bareback Submission Horse - Sexuální nábytek

Ponořte se do světa, kde se sex a poddanství prolínají - s Bareback Submission Horse se tento sen stává skutečností. Nábytek pro BDSM, který je mnohem víc než pouhý dolar. Ať už jde o intenzivní výprask, vzrušující bondage, vášnivý Doggy Style sex nebo kombinaci všech těchto smyslných typů her - tento kus nábytku nabízí ideální řešení pro všechny vaše touhy.

Více informací

3430/00

k dispozici na

    Více informací

    Ponořte se do světa, kde se sex a poddanství prolínají - s Bareback Submission Horse se tento sen stává skutečností. Nábytek pro BDSM, který je mnohem víc než pouhý dolar. Ať už jde o intenzivní výprask, vzrušující bondage, vášnivý Doggy Style sex nebo kombinaci všech těchto smyslných typů her - tento kus nábytku nabízí ideální řešení pro všechny vaše touhy. Jeho elegantní a robustní design v sobě spojuje vše, co potřebujete k tomu, abyste svůj sexuální život posunuli na vyšší úroveň.

     

    Bareback Submission Horse od MEO: vaše brána k neomezené extázi!

     

    • Smyslný design: Bareback Submission Horse kombinuje veganskou kůži s lesklými kovovými akcenty bez niklu. Fantastický a vznešený kus BDSM nábytku pro váš vlastní play room.
    • Robustní a spolehlivý: S působivou nosností cca 300 kg stojí kozlík bezpečně, zatímco vy se můžete zcela oddat rozkoši.
    • Maximální pohodlí: Díky měkce polstrovaným podpěrám může být každé sezení dlouhotrvajícím zážitkem.
    • Perfektní pro bondage: Šest fixačních bodů čeká na to, až je objevíte. Svažte svého partnera, jak se vám zlíbí, a převezměte plnou kontrolu během sexu nebo BDSM sezení.
    • Vyrobeno bez niklu: snadno se čistí a je vhodné pro alergiky. Pro bezstarostné a intenzivní chvíle rozkoše, protože všechny kovové části jsou bez niklu a veganská kůže se po použití snadno čistí.

     

    Probuďte své nejtemnější BDSM fantazie k životu!

     

    S webem Bareback Submission Horse můžete své fantazie proměnit ve skutečnost. Na co ještě čekáte? Představte si svého partnera, jak svůdně leží na černé kůži Bareback Submission Horse a oddaně na vás čeká. Spoutaného a připraveného na vše, co vás napadne. Od smyslného lechtání peřím až po intenzivní použití erotických hraček nebo bičíku - vaší fantazii se meze nekladou. Pohodlí a optimální výška kozelce vám umožní velmi pohodlně se ponořit do těchto BDSM světů, o kterých jste zatím jen snili.

     

    Bareback Submission Horse: Dokonalost v Doggy Style sexu!

     

    Bareback Submission Horse je nejen dokonalým BDSM nábytkem, ale otevírá také nové dimenze fyzické blízkosti a intenzity, zejména při sexu v poloze Doggy Style. Polstrovaná podpěra a stabilní upevňovací body jsou ideální pro polohování a fixaci partnera v dokonalé výšce a poloze pro maximální potěšení a kontrolu. Bareback Submission Horse je dokonale přizpůsoben anatomii a nabízí vám i vašemu partnerovi Doggy Style zážitek, který je z hlediska pohodlí, bezpečnosti a intenzity těžko překonatelný.

     

    A takto to funguje:

     

    Umístění partnera: přimějte ho/ji, aby vylezl/a na kozlík tak, aby horní část těla spočívala na horní podpěře, ruce a kolena na spodní podpěře. Tato poloha zvedá pánev a svůdně prezentuje spodní část těla.

    Zábrany pro větší kontrolu: Použijte zádržné body k fixaci hlavy a zápěstí a kotníků. To nejenže dává submisivnímu partnerovi pocit naprosté odevzdanosti, ale také dominantnímu partnerovi větší kontrolu nad jeho pohyby.

    Užijte si intenzitu: Větší úhel a opora koně Bareback Submission Horse umožňují hluboké a přesné průniky během Doggy Style sexu.

     

    • Více informací:

     

    • Nábytek BDSM, spankingový kozel, sexuální nábytek
    • Rozměry: Vnější rozměry délka 96,5 cm x šířka 75 cm x výška 70 cm, výška sedla 24 cm, opěrka kolen 18 cm x 96,5 cm
    • Nosnost: cca 300 kg
    • Materiál: PU kůže, dřevo, pěna, kov bez niklu
    • Barva: tmavě černá

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Hodnocení 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Napište vlastní recenzi

        Bareback Submission Horse - Sexuální nábytek

        Bareback Submission Horse - Sexuální nábytek

        Ponořte se do světa, kde se sex a poddanství prolínají - s Bareback Submission Horse se tento sen stává skutečností. Nábytek pro BDSM, který je mnohem víc než pouhý dolar. Ať už jde o intenzivní výprask, vzrušující bondage, vášnivý Doggy Style sex nebo kombinaci všech těchto smyslných typů her - tento kus nábytku nabízí ideální řešení pro všechny vaše touhy.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: