Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Volně stojící BDSM kříž sv. Ondřeje

Náš kříž svatého Ondřeje je volně stojící, snadno se montuje a má nastavitelný úhel! Přestože je vyroben z oceli a dřeva a polstrován pěnou a kůží, váží pouhých 21,5 kg, a lze jej proto snadno přepravovat a po použití diskrétně uložit.

Více informací

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Ondřejský kříž nebo BDSM kříž je dokonalým doplňkem pro submisivní a podřízené osoby! Revoluční svatoondřejský kříž od MEO už nemá kromě svého základního tvaru mnoho společného s původními dřevěnými svatoondřejskými kříži, protože je důmyslně polstrovaný, potažený kvalitní veganskou kůží a při vztyčení se dá naklánět. Díky ocelové a dřevěné konstrukci je tento svatoondřejský kříž mimořádně stabilní, odolný a bezpečný při používání. Použití vysoce kvalitních materiálů a promyšlený design dělají z kříže svatého Ondřeje od MEO bezpečný a univerzálně použitelný kus BDSM nábytku. Ondřejský kříž je vhodný pro všechny tělesné velikosti a váhy a je určen jak pro soukromé použití, tak pro profesionální BDSM studia.

     


    Proměňte jakoukoli místnost v BDSM kobku svých snů!

    Ondřejský kříž je nyní standardním vybavením každého dominového studia. Mnoho swingers klubů má také speciálně vybavené BDSM místnosti s křížem svatého Ondřeje. Stále častěji se však s BDSM křížem svatého Ondřeje setkáte také v soukromých ložnicích.

    Náš svatoondřejský kříž je volně stojící, poměrně lehký, snadno se montuje a jeho úhel je nastavitelný! Přestože je vyroben z robustní oceli a dřeva a polstrován kvalitní pěnou a veganskou kůží, váží pouhých 21,5 kg, a proto jej lze snadno přemístit nebo dokonce vzít s sebou! Na obou koncích kříže svatého Ondřeje se nachází bod pro připevnění pout a pout na kotníky.

    Highlights:

    • Volně stojící: Tento volně stojící svatoondřejský kříž lze postavit na jakýkoli rovný povrch v místnosti!
    • Nastavitelný úhel: Přizpůsobí se každé situaci a osobním preferencím díky úhlu 70, 75 a 80 stupňů.
    • Polstrování: Polstrování z veganské kůže zajišťuje pohodlí během BDSM sezení.
    • Čtyři upevňovací body: Pro připevnění zápěstí a kotníků ke kříži svatého Ondřeje!
    • Přenosný: Celý svatoondřejský kříž váží 21,5 kg, a proto jej lze snadno přenášet nebo odnést na jiné místo!


    Rozkoš z podřízení:

    Ondřejský kříž se vyznačuje možností úplného spoutání a z toho vyplývající nehybností uživatele. Submisivní partner je zcela vydán na milost a nemilost dominantnímu partnerovi a nemůže se téměř hýbat. Každý, kdo je tímto způsobem svázán do Ondřejského kříže, si rychle uvědomí, že je v této pozici zcela vydán na milost a nemilost svému partnerovi. Hlava i celá horní část těla jsou aktivnímu partnerovi volně přístupné a může je stimulovat nebo trestat. Totéž platí i pro genitálie. Roztažené nohy nelze zavřít, takže je možná jakákoli manipulace s genitáliemi.

    Co je na tomto BDSM kříži tak zvláštního?

    Kromě BDSM nábytku, jako jsou klece, pranýře a mnoho dalšího, vyrábíme také tento sklápěcí svatoondřejský kříž se stojanem. Náš BDSM svatoondřejský kříž je nadčasový, demontovatelný svatoondřejský kříž pro volně stojící použití bez nutnosti montáže na zeď. Dokonalý svatoondřejský kříž pro každou potřebu a každou velikost místnosti, ideální pro začátečníky, pokročilé uživatele i profesionály. V porovnání s podobnými produkty tento svatoondřejský kříž neponechává nic náhodě, ať už je svatoondřejský kříž používán v soukromí nebo v profesionálním BDSM studiu. Stabilní základna umožňuje umístit tento svatoondřejský kříž kamkoli v místnosti, takže jej lze používat ze všech stran. Ke kříži svatého Ondřeje lze samozřejmě připevnit i mnoho BDSM doplňků z nabídky MEO. Protože je náš svatoondřejský kříž potažen hygienickou veganskou kůží, lze jej po bondage sezení snadno vyčistit (tělesné tekutiny, vosk ze svíček, lubrikanty, oleje atd.). Ondřejský kříž dodáváme v rozloženém stavu, nenápadně a bezpečně zabalený. Montáž je velmi jednoduchá a náš BDSM kříž svatého Ondřeje je během několika minut připraven k použití. Po použití lze svatoondřejský kříž rychle demontovat a diskrétně uložit do skříně nebo pod postel.

    Jak lze svatoondřejský kříž použít k bondáži?

    Svatoondřejský kříž má integrované pomůcky pro svazování submisivního partnera. K tomu lze použít kožená pouta, pouta na ruce nebo provazy. Zde se fantazii meze nekladou. Existuje pouze jedno omezení: čas! Každý otrok má své fyzické limity a ty lze při bondáži na kříži svatého Ondřeje báječně prozkoumat. Dokonce i stát s roztaženýma nohama je výzva a roztažení rukou nahoru je ještě nepříjemnější. Ruce jsou navíc samy o sobě stále těžší a těžší. Výsledkem je znecitlivění. Právě proto by se měla používat kvalitní pouta a pouta na nohy. Doporučujeme naše speciální pouta (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partner je nyní spoután - co bude dál? Nyní začíná skutečné BDSM sezení. Tělo lze volně prozkoumávat a odpovídajícím způsobem stimulovat erotogenní zóny. Pokud je otrok připoután čelem ke kříži svatého Ondřeje, můžete samozřejmě začít také s výpraskem a/nebo bičováním.

    Další podrobnosti:

    • Ondřejský kříž.
    • Materiál: ocel, dřevo, pěnové polstrování, imitace kůže.
    • Montážní materiál je součástí dodávky
    • Rozměry ve smontovaném stavu: 183,39 cm výška x 110,49 cm šířka x 86,36 cm hloubka. Polštáře na ruce a nohy: délka 73,66 cm x šířka 16,51 cm. Polštář pro trup: 48,26 cm dlouhý x 39,37 cm široký.
    • Nastavitelné úhly sklonu: 70°, 75° a 80°
    • Hmotnost: přibližně 22 kg
    • Několik upevňovacích bodů pro pouta na ruce a kotníky.
    • Vzhledem k tomu, že submisivní osoba stojí s nohama na podlaze, zatímco je připoutána ke kříži svatého Ondřeje, je tento typ poutání prakticky bez rizika.
    • Ondřejský kříž je dnes standardním vybavením každého BDSM studia a mnoho swingers klubů má speciálně vybavené BDSM místnosti s Ondřejským křížem. Stále častěji se BDSM kříž svatého Ondřeje používá také v soukromých ložnicích.
    • Pokud je osoba připoutána ke kříži svatého Ondřeje, nikdy by neměla zůstat sama. I banální problémy mohou mít vážné následky, pokud jsou lidé takto spoutáni. Lidé s astmatem nebo srdečními problémy by obecně neměli být ke kříži svatého Ondřeje přivazováni.
    • Chcete-li Ondřejský kříž vyčistit, můžete jej postříkat naším sprejem VERYCLEAN a otřít měkkým hadříkem.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Hodnocení 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Volně stojící BDSM kříž sv. Ondřeje

      Volně stojící BDSM kříž sv. Ondřeje

      Náš kříž svatého Ondřeje je volně stojící, snadno se montuje a má nastavitelný úhel! Přestože je vyroben z oceli a dřeva a polstrován pěnou a kůží, váží pouhých 21,5 kg, a lze jej proto snadno přepravovat a po použití diskrétně uložit.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: