Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masky na oči a pásky přes oči

Zpravodaj

Luxusní BDSM páska přes oči z kozí kůže - FAUBOURG

Všechny vaše smysly jsou v provozu a vy budete vnímat mnoho věcí intenzivněji než dříve... Neprůhledná páska přes oči Faubourg je ručně vyrobená z velmi měkké kozí kůže. Přiléhá přesně ke konturám vašeho obličeje a zaručuje snový komfort při nošení s absolutní neprůhledností.

Více informací

3158/00

k dispozici na

    Více informací

    Cítíte chtivé ruce na svém těle, slyšíte šeptající hlasy, cítíte praskající erotiku, na jazyku cítíte chuť soli - jenže nic nevidíte. Všechny vaše smysly jsou v provozu a vy budete vnímat mnoho věcí intenzivněji než dříve... Neprůhledná páska přes oči Faubourg je ručně vyrobená z velmi jemné kozí kůže. Velmi těsně obepíná kontury vašeho obličeje a zaručuje snový komfort při nošení s absolutní neprůhledností.

     

    Vlastnosti a výhody kozí kůže:

     

    Kozí kůže je pevná a odolná, ale zároveň pružná, ohebná a vodoodpudivá, má příjemný, na ruce hřejivý omak a je také velmi lehká. Všude kolem perfektní vlastnosti pro výrobu vysoce kvalitních poutacích prostředků a BDSM doplňků MEO® z této speciální kůže.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Při nošení této lehce polstrované masky na oči budete mnohem intenzivněji vnímat doteky, protože "vypnutí" očí zcitlivuje všechny ostatní smysly!
    • Pásku přes oči si nastavíte pomocí suchého zipu podle svých představ.
    • Pravá kozí kůže v kvalitě, kterou obvykle používají pouze luxusní značky.
    • Sametově hebká kůže, zároveň odolná proti opotřebení.
    • Nadčasový, elegantní design a nejvyšší kvalita zpracování.

     

    Čím je páska přes oči Faubourg BDSM výjimečná?

     

    Pásku přes oči lze optimálně přizpůsobit obvodu hlavy pomocí suchého zipu. Protože je elegantní páska přes oči vyrobena z měkké kozí kůže, dokonale se přizpůsobí konturám obličeje. Díky tomu páska přes oči nabízí vysokou úroveň pohodlí a umožňuje Sub zcela se ponořit do smyslné tmy.

     

    Pro kolekci Faubourg by MEO® se používá výhradně kozí kůže, která splňuje ty nejvyšší kvalitativní a ekologické standardy. Všechny výrobky jsou vyráběny zkušenými sedláři, kteří mají desítky let řemeslných zkušeností. Výroba probíhá s maximální pečlivostí - od střihu přes šití až po dokonalý výsledek.

     

    Více informací:

     

    • BDSM maska na oči z kozí kůže
    • Luxusní bondážní doplněk z kolekce MEO® Faubourg
    • Kolekce Faubourg zahrnuje pouta na ruce, pouta na kotníky, kuličkový roubík a obojek s vodítkem. Vyrobeno v tak vysoké kvalitě, že splňuje nejvyšší nároky.
    • Materiál: kozí kůže
    • Barva: tmavě hnědá
    • Délka: 19,5 cm (bez suchého zipu)
    • Šířka: 6 cm

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Die Maske ist toll

    Die Maske ist toll. Sie passt sich perfekt dem Kopf an. Sie dunkelt auch perfekt ab und drückt nirgends am Kopf. Auch beim Liegen auf dem Rücken ist sie überhaupt nicht störend.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Luxury

    Purchased the blindfold as part of a sensory deprivation scene, works beautifully in conjunction with other toys/restraints. Very luxurious addition to my collection

      Hodnocení 

      Great blindfold

      This blindfold fits great has adjustable strap and keeps all the light out what more could you want. Used it many times and the quality appears to be really good. Way better than cloth. I would buy it again and recommend it.

        Hodnocení 

        Ottimo acquisto

        È leggero, non dà fastidio, se trovate la posizione giusta nemmeno il laccetto dà fastidio. Non fa passare un filo di luce da davanti, sopra, e ai lati.

          Hodnocení 

          Könnte von Hermès sein! Could be Hermès!

          Leder fühlt sich an als käme es von Hermès! Die Maske ist wunderbar, das Leder ist in einer so hohen Qualität, dass ich es anfangs nicht glauben konnte. Es könnte tatsächlich eine Augenmaske von Hermès aus Paris sein. Bloß das die Augenmaske dann wohl eher 690 Euro oder mehr kosten würde. Das war jedenfalls mein erstes Teil aus dieser Kollektion. Wenn ich die Rezension fertig geschrieben habe, werde ich mir auf alle Fälle noch die anderen Produkte (Fesseln und Knebel) bestellen.

          Leather feels like it is from Hermès! The blindfold is wonderful, the leather is of such a high quality that I could not believe it at first. It could actually be an eye mask from Hermès from Paris. Only that the eye mask would then probably cost 690 euros or more. Anyway, that was my first part from this collection. When I have finished writing the review, I will definitely order the other products (restraints and gag).

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Luxusní BDSM páska přes oči z kozí kůže - FAUBOURG

          Luxusní BDSM páska přes oči z kozí kůže - FAUBOURG

          Všechny vaše smysly jsou v provozu a vy budete vnímat mnoho věcí intenzivněji než dříve... Neprůhledná páska přes oči Faubourg je ručně vyrobená z velmi měkké kozí kůže. Přiléhá přesně ke konturám vašeho obličeje a zaručuje snový komfort při nošení s absolutní neprůhledností.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          12 další položky ve stejné kategorii: