Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masky na oči a pásky přes oči

Zpravodaj

BDSM silikonová maska na oči

Zažijte svět intenzivních pocitů s naší absolutně neprůhlednou silikonovou maskou na oči. Na rozdíl od běžných masek na oči je naše BDSM maska na oči mimořádně pohodlná, protože těsně přiléhá k obličeji a téměř zapomenete, že ji máte na sobě!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte svět intenzivních pocitů s naší absolutně neprůhlednou silikonovou maskou na oči. Na rozdíl od běžných masek na oči je naše BDSM maska na oči mimořádně pohodlná při nošení, protože těsně přiléhá k obličeji a vy téměř zapomenete, že ji máte na sobě!

    Smyslný zážitek o třídu výš: proč tuto masku na oči potřebuje každý!

    Maska na oči zaujme svým anatomickým tvarem, který zaručuje dokonalé přilnutí, aniž by tlačila na oči. Propracovaná nosní část poskytuje dodatečné pohodlí a příjemné nošení. Maska na oči je zcela neprůhledná, takže můžete intenzivněji vnímat ostatní vjemy.

    S maskou na oči můžete při sexu vypnout zrak a plně se soustředit na ostatní smysly. Doteky a zvuky vnímáte intenzivněji a prožíváte okamžik zcela novým a vzrušujícím způsobem. Hra s anonymitou navíc vytváří tajemnou atmosféru, ve které si můžete užívat svého partnera, aniž byste ho viděli. S maskou na oči se sex stává cestou smyslů, která posouvá potěšení a extázi na novou úroveň.

    Naši masku na oči lze individuálně přizpůsobit velikosti hlavy pomocí tří stiskacích cvočků, což zajišťuje dokonalé přizpůsobení a pohodlí při nošení. Maska na oči je k dispozici v červené a černé barvě.

    Ve srovnání s běžnými maskami na oči nabízí naše silikonová maska na oči řadu výhod:

    • Silikon nabízí výjimečné pohodlí při nošení, protože je měkký a příjemný na kůži. Na rozdíl od kůže nebo latexu je silikon hypoalergenní a šetrný k pokožce, takže je vhodný i pro osoby s citlivou pokožkou.
    • Na druhou stranu silikonová maska na oči těsně obepíná obličej a díky anatomickému tvaru dokonale sedí, aniž by tlačila na oči. To zajišťuje příjemné pohodlí při nošení, takže maska na oči je vhodná i pro delší nošení.
    • Silikonový materiál je navíc naprosto neprůhledný, takže nic nevidíte ani ve tmě nebo za jasného světla.
    • Další výhodou je snadné čištění a údržba silikonové masky na oči. Masku na oči lze čistit teplou vodou a jemným mýdlem, přičemž hygienické vlastnosti silikonu zůstávají zachovány.


    Maska na oči od MEO vám tak zaručuje vysokou úroveň pohodlí při nošení, dokonalé přizpůsobení, absolutní neprůhlednost, snadné čištění a samozřejmě individuální přizpůsobivost - to vše pro smyslný a intenzivní zážitek, který běžné masky na oči z jiných materiálů nemohou nabídnout.

    Další podrobnosti:

    • Silikonová maska na oči
    • BDSM maska
    • Nejvyšší komfort nošení.
    • Absolutně neprůhledná.
    • Přiléhá těsně k obličeji
    • Anatomicky tvarovaná, netlačí příliš na oči, tvarovaná oblast nosu.
    • Nastavitelná velikost pomocí tří stiskacích cvočků.
    • K dispozici v červené a černé barvě.
    • K čištění doporučujeme náš sprej VeryClean.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Hodnocení 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Hodnocení 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Hodnocení 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Hodnocení 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Napište vlastní recenzi

              BDSM silikonová maska na oči

              BDSM silikonová maska na oči

              Zažijte svět intenzivních pocitů s naší absolutně neprůhlednou silikonovou maskou na oči. Na rozdíl od běžných masek na oči je naše BDSM maska na oči mimořádně pohodlná, protože těsně přiléhá k obličeji a téměř zapomenete, že ji máte na sobě!

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              13 další položky ve stejné kategorii: