Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Kožený obojek BDSM s hroty a D-kroužky

Kožený obojek BDSM s hroty byl důmyslně vyroben a slouží jako trest pro otroky během bondage sezení. Hroty jsou na vnitřní straně obojku. Když k obojku připevníte vodítko, stačí lehce a krátce zatáhnout za vodítko a hroty obojku jsou zřetelně cítit na Bottom.

Více informací

2460/00

k dispozici na

    Více informací

    Kožený obojek BDSM s hroty byl důmyslně vyroben a slouží jako trest pro otroky během bondage sezení. Hroty jsou na vnitřní straně obojku. Když k obojku připevníte vodítko, stačí lehce a krátce zatáhnout za vodítko a hroty obojku jsou pro Bottom jasně patrné.

     

    Kožený BDSM obojek s hroty je vyroben z polstrované, prošívané kůže a má tři D-kroužky. Klasický, krásně zpracovaný obojek má obzvlášť měkké polstrování, díky kterému se kromě bodců uvnitř velmi pohodlně nosí. Okraje jsou pečlivě prošité, takže ani při dlouhodobém nošení nevznikají otlaky. Obvod límce lze nastavit, a tak se hodí jak pro ženy, tak pro muže.

     

    Díky třem D-kroužkům lze obojek optimálně začlenit do bondage sezení a přísnou fixací citlivě omezit volnost pohybu. Ke kroužkům máte také možnost připevnit vodicí šňůru nebo bondážní provazy - v případě, že preferujete, aby vaše bondáž Bottom byla obzvláště poslušná.

     

    Mohu kožený BDSM obojek s hroty a D-kroužky kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Ano, zcela jistě. Obojek BDSM můžete kombinovat s vodítkem pro otroky, našimi BDSM pouty na ruce nebo kotníkovými pouty a roztahovací tyčí. Během bondage sezení můžete samozřejmě použít také roubík do úst a/nebo pásku přes oči. Samozřejmě můžete použít také mnoho našich SM hraček, jako jsou svorky na bradavky nebo CBT hračky, např ball stretcher s hroty nebo bez nich.

     

    Jaké jsou rozdíly oproti jiným BDSM obojkům?

     

    Měli byste vzít v úvahu, že obojek BDSM je díky integrovaným bodcům vhodnější pro zkušené uživatele a tvrdší bondage hry. Pokud si chcete BDSM obojek koupit, v obchodě MEO® bondage najdete širokou nabídku BDSM obojků z kůže, neoprenu, oceli a dokonce i z veganské kůže.

     

    Jak se používá kožený BDSM obojek? Důležitá kritéria pro výběr!

     

    Když k otrockému obojku připevníte vodítko, stačí lehké, krátké škubnutí za připevněné vodítko a hroty obojku jsou jasně patrné. Samozřejmě jej můžete používat i jako přísný obojek pro psy na puppy Play a jako obojek BDSM pro obzvlášť vzdorovité zadky. BDSM obojek lze také použít k fixaci horních nebo dolních končetin při extravagantnějších bondage seancích a k dodatečné fixaci horních končetin při striktních polohách "spread eagle". Kromě toho můžete kožený obojek použít jako otrocký trest pro přísnou výchovu prohřešků vašeho zadečku.

     

    Jak se o kožený obojek BDSM starat a jak jej čistit?

     

    Hroty byste měli hygienicky čistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Pro intenzivnější péči o kožený obojek BDSM občas použijte kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Přírodní mazivo na kůži se skládá z mnoha přírodních látek, jako je včelí vosk, ricinový olej, řepkový olej, kokosový olej a další. Tyto přírodní tuky se pomalu vstřebávají do kůže. Díky tomu zůstává kůže pružná. Pouze pokud se o výrobky z kožené vazby správně pečuje, zůstávají v dobrém stavu a mají odpovídající odolnost a dlouhou životnost.

     

    Více informací:

     

    • Kožený obojek BDSM se 3 D-kroužky
    • Na vnitřní straně má hroty.
    • Slouží jako trest pro otroky během bondage sezení.
    • Materiál: pravá kůže.
    • Šířka cca 6,5 cm, délka cca 45 cm.
    • Kvalita: S láskou ručně vyrobený, což zaručuje nejvyšší standardy kvality.
    • Přírodní produkt: Kůže je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu bondage pout.
    • Jedinečnost: Naše bondage výrobky, jako je tento BDSM obojek, jsou ručně vyráběné unikáty.
    • Diskrétnost: Jsou dodávány v nenápadné krabici, která nedává tušit obsah.
    • MEO ® je lídrem v oblasti bondage výrobků. Zde v online obchodě s bondáží najdete vše, co potřebujete pro bondage sezení: BDSM kožená pouta, pouta na kotníky, roztahovací tyč, roubík, pásku přes oči, bondage provazy a mnoho dalšího.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Kožený obojek BDSM s hroty a D-kroužky

    Kožený obojek BDSM s hroty a D-kroužky

    Kožený obojek BDSM s hroty byl důmyslně vyroben a slouží jako trest pro otroky během bondage sezení. Hroty jsou na vnitřní straně obojku. Když k obojku připevníte vodítko, stačí lehce a krátce zatáhnout za vodítko a hroty obojku jsou zřetelně cítit na Bottom.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: