Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Na stránkách Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je obzvláště důmyslně navržený penisový kolík pro všechny, kteří chtějí velmi zvláštní druh elektrostimulace močové trubice. Tento středně velký penisový kolík byl vyvinut odborníky a je důkazem odhodlání E-Stim Systems závazku k nejvyšší kvalitě a inovativnímu designu.

Více informací

3766/00

k dispozici na

Více informací

Medium Diamond™ Penis Plug od společnosti E-Stim Systems: Špičková elektrostimulace močové trubice.

Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je obzvláště důmyslně navržený penisový kolík pro všechny, kteří chtějí velmi zvláštní druh elektrostimulace močové trubice. Tento středně velký penisový kolík byl vyvinut odborníky a je důkazem odhodlání E-Stim Systems na nejvyšší kvalitu a inovativní design.

Vynikající design pro ještě větší potěšení:

  • Medium Diamond™ Penis Plug má délku 55 mm a průměr dříku 6,65 mm - ideální pro ty, kteří chtějí intenzivnější prožitek.
  • Diamantová hlavice s průměrem 8,5 mm v nejširším místě je opravdovým lákadlem a zajišťuje dobrou manipulaci.
  • Penisový kolík je vyroben z leteckého hliníku a kombinuje nízkou hmotnost s hladkým, leštěným povrchem.
  • Superhladký povrch a zaoblená špička zajišťují snadné zavádění, zatímco zúžený tvar penisového kolíku zajišťuje, že se močová trubice jemně rozšíří a pevně obepne penisový kolík, takže zůstane bezpečně na svém místě.


Propracované designové detaily:

  • Drážky na spodní straně penisového kolíku zlepšují uchopení, zejména mokrými prsty, a umožňují pohodlnější používání.
  • Každý penisový kolík je na spodní straně vybaven 4mm přípojkou, která zajišťuje kompatibilitu s různými elektrostimulačními zařízeními od společnosti E-Stim-Systems.


Snadné čištění pro hygienické použití:

  • Stačí čistit teplou vodou a jemným mýdlem nebo sprejem MEO InstaClean. Penisový kolík lze pro úplnou sterilizaci vyvařit, protože je vyroben z pevného hliníku.
  • Před uskladněním se ujistěte, že je penisový kolík zcela suchý.
  • Doživotní záruka výrobce od E-Stim Systems zaručuje bezpečnost a spolehlivost.


Příprava pro bezpečné a pohodlné používání:

  • Jelikož je stimulace močové trubice obzvláště citlivou praktikou, hraje důležitou roli hygiena. Proto penisový kolík bezprostředně před použitím očistěte.
  • Pro ještě příjemnější zážitek můžete penisový kolík používat se speciálně vyvinutým lubrikantem VeryDeep od MEO.


Medium Diamond™ Penis Plug od společnosti E-Stim Systems: Cesta do světa elektrostimulace močové trubice.

Medium Diamond™ Penis Plug není jen erotická hračka pro močovou trubici, ale také jedinečná objevná cesta do sofistikovaného světa elektrostimulace. Ať už už máte zkušenosti, nebo se teprve chystáte objevovat nové druhy stimulace, tento kolík na penis vám nabízí jedinečný a vzrušující zážitek.

Více informací:

  • Medium Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems
  • Rozměry Průměr dříku 6,65 mm, průměr hlavice 8,5 mm, průměr základny 24,5 mm, celková délka 55 mm, zasouvací délka 44 mm, hmotnost 18 g.
  • Připojení: 4 mm
  • Materiál: hliník
  • Protože se jedná o unipolární elektrodu, je pro elektrostimulaci nutná druhá elektroda.
  • Uretrální E-Stim, známá také jako uretrální elektrostimulace, je speciální forma elektrostimulace pro stimulaci močové trubice. Tato jedinečná forma stimulace využívá elektrické impulzy k vytvoření smyslové nebo sexuální stimulace v této citlivé oblasti těla. Zvláštností uretrální elektrostimulace je jedinečný způsob, jakým jsou elektrické impulsy vedeny do močové trubice a vytvářejí dechberoucí pocity. K tomu slouží speciální elektrody, které se zavádějí do močové trubice a dodávají jemné elektrické impulzy. Elektrické impulsy mohou vyvolat různé pocity, od mírného brnění až po intenzivnější pulzující nebo bodavé pocity. Sílu a intenzitu elektrických impulzů lze prostřednictvím elektrostimulačního zařízení přizpůsobit osobním preferencím a zajistit příjemný zážitek. Elektrostimulace močové trubice může sexuální stimulaci dodat nový rozměr. Uretrální elektrostimulace může vést ke vzrušujícím pocitům a intenzivnějším orgasmům u mužů i žen.
  • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Velké Británie.
  • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, je však důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Stáhnout

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems

Na stránkách Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je obzvláště důmyslně navržený penisový kolík pro všechny, kteří chtějí velmi zvláštní druh elektrostimulace močové trubice. Tento středně velký penisový kolík byl vyvinut odborníky a je důkazem odhodlání E-Stim Systems závazku k nejvyšší kvalitě a inovativnímu designu.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: