Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

POWER EXCHANGE - Penis Plug pro elektrostimulaci

Hledáte sexuální nadvládu a podřízení? S naším elektrickým kolíkem na penis (s připojením pro Estim) pro submisivní potěšení můžete prožívat své fantazie s partnerem nebo bez něj a oddat se úplné ztrátě kontroly.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Hledáte sexuální nadvládu a podřízenost? S naším elektrickým kolíkem na penis (s připojením pro Estim) pro submisivní potěšení můžete prožívat své fantazie s partnerem nebo bez něj a oddávat se naprosté ztrátě kontroly.

    Každý, kdo má rád extrémní hrátky s katetrem, bude milovat kolík na penis POWER EXCHANGE. Silikonový stimulátor močové trubice lze elektrifikovat a je ideální BDSM sexuální hračkou pro znalce a experty. Záruka mimořádně intenzivních pocitů hluboko ve vašem nitru.

    Pro obzvláště kluzký povrch našich jednopólových penisových kolíků jsme použili elektricky vodivý silikon. Ohebný skrz naskrz.

    S celkovou délkou 35 cm a průměrem od 4,5 mm do téměř 10 mm je dostatečně dlouhý na to, aby vytvořil naprostou ztrátu kontroly.

    Jste připraveni překročit své osobní limity? Co všechno si můžete vzít? S tímto 35 cm dlouhým elektrodilatátorem to můžete zjistit a užít si nesrovnatelně intenzivní stimulaci.

    Díky zaoblené špičce, pružnosti a skvělému povrchu se Estim-Sounds MEO zavádějí obzvlášť snadno.

    Naše sondes z revolučního platinového silikonu "SuperSoft" jsou rozhodně nejinovativnějšími Estim-Sextoys na trhu. Díky vysoké pružnosti a měkkému povrchu je jejich používání nejen zábavné, ale výrobní proces umožňuje i tvary a povrchy, které zrychlují tep.

    Průměr:

    Malý: 4,5 mm ø
    Střední: 5,5 mm ø
    Velký: 7,5 mm ø
    X-velký: 9,5 mm ø

    Další podrobnosti:

    • Elektro katétr pro připojení k zařízení pro elektrostimulaci, jako je náš SEXBOX.
    • Pro extrémní stimulaci močové trubice.
    • Rozměry: délka 35 cm, k dispozici jsou různé průměry.
    • Hygiena je důležitá. Důkladně si vydezinfikujte ruce i zaváděný výrobek. Doporučujeme náš hygienický sprej "VERYCLEAN". K zavádění používejte pouze náš speciálně vyvinutý lubrikant VERYDEEP.
    • Pro provoz této jednopólové elektrody budete potřebovat druhý pól, např. náš kroužek Estim nebo samolepicí polštářky Estim.
    • Adaptační kabel není součástí dodávky (viz doporučené příslušenství).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Addict

    Livré en 3 jours je fais un essai ce soir et je suis près à essayer les tailles L et XL XXX.

      Hodnocení 

      OMG the best urethral sound stick

      Even though I had tried previous urethral sticks, I was little wary of taking something as long as this in my penis, but I needed have worried. Lubed up through its length my penis took it well and when powered up together with the cock ring, OMG the sensation is amazing and out of this world. You can really milk yourself to the most intense orgasms. Definitely one to use with plenty of time to enjoy !!

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Shock your cock with electric pleasure!

      I must say I could not believe how big it was but once I was lubed up and got over the shock of having something inside my cock it felt amazing. When I turned on the machine the electro vibes I felt was out of this world,in no time I had the most amazing orgasm.I use my electro toys regularly and now the misses is involved in helping me with the art of electro sex.

      • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      POWER EXCHANGE - Penis Plug pro elektrostimulaci

      POWER EXCHANGE - Penis Plug pro elektrostimulaci

      Hledáte sexuální nadvládu a podřízení? S naším elektrickým kolíkem na penis (s připojením pro Estim) pro submisivní potěšení můžete prožívat své fantazie s partnerem nebo bez něj a oddat se úplné ztrátě kontroly.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: