Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anal Depth Play

Zpravodaj

Dlouhé dildo - Anální chapadlo

Dlouhý vibrátor se dostane do míst hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují. Je vybaveno spolehlivě přilnavou přísavkou a speciální povrchovou strukturou připomínající chapadlo, takže při každém vstupu a výstupu masíruje nejen vaše vnitřnosti, ale i konečník.

Více informací

39,90 €


-10%

35,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dlouhý vibrátor se dostane do míst hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují. Je vybaveno spolehlivou přísavkou a speciální povrchovou strukturou, která připomíná chapadlo, a při každém vstupu a výstupu masíruje nejen vaše vnitřnosti, ale i konečník.

     

    Čím je tento vibrátor tak výjimečný?

     

    Toto dlouhé dildo připomíná chapadlo chobotnice, které musí nejprve překonat svěrač a pak se neúnavně a téměř samo tlačí do análního kanálu, kde pomocí přísavek prozkoumává a stimuluje nejhlubší nitro. Díky své délce je toto velmi dlouhé dildo vhodné pro nejhlubší možnou anální penetraci, tzv Anal Depth Play. V závislosti na velikosti je naše dlouhé dildo vhodné pro anální profesionály, pokročilé uživatele i začátečníky. Díky pružnému materiálu se toto dlouhé dildo přizpůsobí vaší vnitřní anatomii. Díky svému štíhlému provedení může toto dildo proniknout do hloubky vašeho těla, zatímco jeho stimulační přísavky hýčkají citlivá nervová zakončení análního kanálu! Díky své pružnosti se toto dildo dokonale přizpůsobí vnitřním závitům vašeho těla a poskytne vám dechberoucí zážitek.

     

    Jaký lubrikant mám používat a jak dildo čistit?

     

    Dildo má štíhlý tvar a speciálně tvarovanou hlavici, která vám usnadní zavádění. Dildo je také kompatibilní s vaším oblíbeným lubrikantem na vodní bázi. Toto dlouhé dildo vyrobené z nejlepšího silikonu je nejen skvělé, jakmile projde vaším svěračem a pronikne hluboko dovnitř, ale je také 100% bezpečné pro tělo. Věřte nám, budete se cítit zcela a intenzivně proniknutá!

     

    Doporučujeme také používat náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou pro začátečníky i profesionály. Před použitím vibrátoru byste jej měli vždy důkladně očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: Vložte do svého dárkového pouzdra a nechte ho v něm vykouřit:

     

    • Dlouhé dildo v různých délkách, průměrech a barvách
    • Materiál: silikon
    • Používejte prosím pouze s lubrikantem na vodní bázi, například Aquameo
    • Rozměry (přibližně): Velikost S = 31 cm délka, 2,5 až 4,3 cm průměr, velikost M = 45 cm délka, 3,5 až 6 cm průměr, velikost L = 56 cm délka, 4 až 7 cm průměr.
    • ZDE najdete podrobnou recenzi výrobku (klikněte).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Anal Depth Play

    If you want to explore anal depth play, the MEO.de Long Anal Tentacle dildo has you covered. Not only does it give the “standard” long dildo a bit of an erotic facelift with a tentacle dildo, but it still provides all the fun of a long, depth training dildo.

    It isn’t complicated, but in its simplicity lies its value as a depth training toy. It provides the same benefits for anal training in a tentacle-forward design. You get a semi-soft, flexible dildo with a rounded base that’s easy to grasp (or use as a suction cup). You get a plushier tip with an arrowhead-like shape that helps it slide along internal passages without getting stuck. You get a slowly graduating diameter that means you’ll feel its presence as you make your way down the shaft.

    If you’re into tentacle toys and love depth training, you’ll love this toy that brings both to life.

      Hodnocení 

      Frustrating but fun

      I've had one of these for about 6 weeks now and am enjoying it a lot - the 'suckers' feel really good as they move across my prostate. The quality is good and the suction cup works well. I'm not a newbie so I bought the large size and it's just enough to stretch me without being uncomfortable. Try as I might, I haven't yet been able to make it all the way down to the base yet. There seems to be a 'corner' of some sort in there, which I just can't maneuver it around solo, but I'm really enjoying the practice! I'm hoping that my ffriend will be able to jiggle it about sufficiently to get it a little deeper. The feeling of being stuffed so far inside is awesome!
      I'd highly recommend this toy.

        Hodnocení 

        Sehr angenehmes Material

        Dildo hat genau das richtige Material für diesen Anwendungszweck. Hart genug aber gleichzeitig nachgiebig. Fühlt sich richtig gut an wenn er vollkommen eingeführt ist.

          Hodnocení 

          Perfect fit

          This is one of my best toys. Fits perfectly up my ass. Can't wait to peg some of my male friends with it. They'll love it.

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Satisfied

          I love this toy! The suction cup is unstoppable. Just the right length. I love feeling it touch the bottom of my ribs while I cum. The only complaint is it would be nice if it were a little thicker. But then I probably would never leave my house! Lol

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Gigantisch gute Erfahrungen mit der Größe Large

          Dieses beeindruckende Toy hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern sogar übertroffen. Seine imposante Länge ermöglicht unglaublich vielfältige und aufregende Möglichkeiten, die bisher unerreichte Orgasmen bescheren. Die Qualität und Verarbeitung sind erstklassig, wodurch er sich auch bei intensiver Nutzung als äußerst langlebig erweist. Kurz gesagt, dieser Dildo ist ein echter Glücksgriff für alle, die ihre Anal-Toy-Sammlung auf das nächste Level bringen möchten. Ich bin total begeistert und kann es kaum erwarten, noch mehr sensationelle Erfahrungen mit diesem gigantischen Freudenspender zu machen!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Dlouhé dildo - Anální chapadlo

          Dlouhé dildo - Anální chapadlo

          Dlouhý vibrátor se dostane do míst hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují. Je vybaveno spolehlivě přilnavou přísavkou a speciální povrchovou strukturou připomínající chapadlo, takže při každém vstupu a výstupu masíruje nejen vaše vnitřnosti, ale i konečník.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: