Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DEEP'R - Anální hloubkový trénink

Zpravodaj

DEEP'R Dildo Mega Power Fist

Toto černé pěstní dildo zaujme nejen každého fanouška fisting Fanoušek. Díky mnoha detailům, pružné struktuře a svalnatému vzhledu a pocitu DEEP'R Dildo Mega Power Fist pro dechberoucí zážitky. Délka 68 cm a průměr 6,5 až 13 cm jsou rozměry, které přesvědčí každého!

Více informací

2436/00

k dispozici na

    Více informací

    Toto černé pěstní dildo zapůsobí více než jen na fisting Fanouška. Díky mnoha detailům, pružné struktuře a svalnatému vzhledu poskytuje DEEP'R Dildo Mega Power Fist dechberoucí zážitky. Délka 68 cm a průměr 6,5 až 13 cm jsou rozměry, které ohromí každého!

     

    Velmi svalnatý fistingový fištrón je ideální pro každého, kdo chce konečně udělat poslední krok na své "anální cestě", protože DEEP'R Dildo Mega Power Fist zvládne vše, co aktivní fištrón!

     

    DEEP'R Dildo Mega Power Fist je dlouhé dildo pro pokročilé uživatele! Pěst a předloktí v životní velikosti neslouží jen k extrémnímu análnímu roztahování; lze je také použít k vytvoření realistického pocitu jako při skutečném fistování. Každý detail DEEP'R Dildo Mega Power Fist masíruje vnitřní stěny a přivádí uživatele na novou úroveň absolutní anální extáze. K tomu, abyste konečně naplnili tyto fantazie, budete potřebovat spoustu lubrikantu FUCKSLUT, ale stojí to za to!

     

    Co je na velkém vibrátoru DEEP'R pro hluboký anální trénink tak výjimečného?

     

    DEEP'R: Extrémní délka, velký průměr, neobvyklá textura a přesvědčivý materiál, který je dostatečně pevný a zároveň pružný, takže ho ucítíte hluboko v sobě přesně na těch správných místech! Toto obzvlášť dlouhé dildo DEEP'R vás zcela zaplní a zaručí vám intenzivní uspokojení. Není to jen velikost tohoto dilda, která vás ohromí, jeho velmi speciální design vám také zajistí nezapomenutelné okamžiky. Vyzkoušejte dildo DEEP'R, pokud si troufáte!

     

    Jak používat velké dildo DEEP'R pro anální hloubkový trénink nebo anální hloubkové hrátky?

     

    Vzhledem k jeho délce a obvodu může být zavádění velkého dilda DEEP'R zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní roztáhnout tělo. Lehněte si na záda s naším polštářkem ASS UP pod zadečkem a se zvednutýma a roztaženýma nohama. Polštář ASS UP bude vaše tělo stabilně a pohodlně podpírat i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP vám také zabrání propadnout se do postele a usnadní řadu dalších poloh při sexu i sólo sexu. Rozhodně bychom vám doporučili "zahřát se" menším dildem a poté se propracovat k velkému vibrátoru DEEP'R.

     

    Anal Depth Play a análního hlubokého tréninku: Jaký lubrikant mám použít s tímto velkým DEEP'R dildem?

     

    Používejte velké množství lubrikantu! Nikdy nás neunaví tento bod opakovat. Anální otvor je nejen citlivější než vagína, ale také se stává tím choulostivějším, čím dále se dostáváte. Proto byste rozhodně měli používat hodně a hodně lubrikantu, abyste si neublížili. Pokud plánujete použít velké dildo DEEP'R pro hluboký anální trénink, doporučujeme náš lubrikant pro anální sex FUCKSLUT Je to lubrikant na silikonové bázi pro Anal Depth Play a je cítit jako žádný jiný lubrikant. Díky FUCKSLUTu je použití velkého dilda DEEP'R pro hlubokou anální penetraci bezbolestné, ale dechberoucí potěšení. V každém případě bychom doporučili také náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky velkých dild. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex a anální roztahování. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje snadnější zavádění i velmi velkých dild DEEP'R. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání, a proto vede k uvolněnému a vášnivému potěšení. Jedná se o anální sprej, který pečuje o pokožku a během krátké doby uvolňuje anální otvor. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svalu svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutaného análního sexu!

     

    Materiál a péče o velké dildo DEEP'R pro hluboký anální trénink:

     

    Toto velké XL dildo ze série DEEP'R je vyrobeno z vysoce kvalitního PVC. Materiál je skvěle ohebný a kluzký. Materiál, který používáme, je také velmi pevný, takže vám dildo DEEP'R dlouho vydrží. Extra dlouhé dildo DEEP'R můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našeho spreje VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

     

    • DEEP'R | Mega Power Fist | velké dildo XL | 68,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 cm.

    • Dilda DEEP'R jsou vhodná pouze pro anální profesionály a pokročilé anální hráče

    • Dildo DEEP'R je dildo s tlustým střevem pro hloubkové hrátky a hlubokou anální penetraci / hluboký anální trénink
    • Co je to anální hloubkový trénink? Anální hloubkový trénink je sexuální praktika, při níž se předměty zavádějí co nejhlouběji do análu. Cílem je dosáhnout a následně překonat zakřivení esovité kličky. Na rozdíl od protahování nebo fistingu jde při análních hloubkových hrátkách pouze o délku, nikoli o průměr vkládaných předmětů.
    • Správné anální hračky pro trénink anální hloubky a anální hloubkové hrátky! Ačkoli je na trhu mnoho výrobků pro anální hloubkový trénink, dlouhá dilda od DEEP'R jsou zdaleka nejlepší volbou. Platí pravidlo, že potřebujete erotickou hračku, která je dlouhá, štíhlá a ohebná!
    • Díky dokonalému materiálu se dildo DEEP'R přizpůsobí každé křivce a dosáhne do míst, o kterých jste ani netušili, že existují.
    • Dildo DEEP'R můžete používat samostatně nebo ve dvojici!
    • Materiál: PVC, bez ftalátů
    • Správný lubrikant pro hluboký anální trénink: Pro zavádění dild DEEP'R doporučujeme náš lubrikant na silikonové bázi FUCKSLUT nebo náš hybridní gel MANCUNT. Ještě intenzivnějších pocitů můžete dosáhnout s RUSHTIME (zahřívacím). EXTREMEO sprej a náš gel AnalPush v případě potřeby usnadňují bezbolestné zavádění.
    • Tipy a triky pro hluboký anální trénink: Dildo DEEP'R můžete zavádět obzvlášť hluboko s naším polštářkem ASS UP
    • Čištění: Teplá voda, jemné mýdlo a náš čistič hraček VERYCLEAN.
    • Velký výběr dild DEEP'R! V našem obchodě s dildy najdete všechny modely ze série DEEP'R v různých provedeních, tvarech a délkách. Ideální pro Anal Depth Play a anální hluboký trénink.



     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    5 stars

    As someone who has always been adventurous and eager to explore new dimensions of pleasure, the MEO Power Fist dildo has exceeded all my expectations. This black fist dildo is not just for hardcore fisting fans, but a treat for anyone looking to elevate their sensations.

    With an impressive length of 68cm and a diameter ranging from 6.5cm to a whopping 13cm, the dimensions of the Mega Power Fist are nothing short of mind-blowing. Its detailed, muscular design, combined with its flexible nature, is perfectly crafted to mimic a real hand and forearm.

    The lifelike fist and forearm of this dildo provide an experience that goes beyond mere anal stretching. It evokes a realistic feeling similar to an actual fist fuck. Every detail of the MEO Dildo Power Fist massages the inner walls in the most tantalizing way, leading its user into a realm of pure anal ecstasy. I must stress that you'll need a generous amount of lube to enjoy this toy to its full potential. But let me assure you, every moment spent with this toy is absolutely worth it.

    To sum it up, if you're someone who wants to take that bold step in your anal journey, look no further than the DEEP'R Dildo Mega Power Fist. It captures all the intensity of an active fist for an unforgettable experience.

      Hodnocení 

      Passt hervorragend.

      Durchmesser, Form und Länge sind Perfekt.
      Ergo... Topp Dildo für Profis.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      Toto černé pěstní dildo zaujme nejen každého fanouška fisting Fanoušek. Díky mnoha detailům, pružné struktuře a svalnatému vzhledu a pocitu DEEP'R Dildo Mega Power Fist pro dechberoucí zážitky. Délka 68 cm a průměr 6,5 až 13 cm jsou rozměry, které přesvědčí každého!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      13 další položky ve stejné kategorii: